Vreau bebe

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unicata spune:

buna seara,fetelor!sunt noua pe aici si vreau bebeam avut contact cam dupa ovulatie,a 3-a zi...iar acum,ma gandesc dk am bebe sau nu...faza e ca,sanii mei sunt total diferiti fata de cum sunt inainte de cm:mariti rau,durerosi,ma inteapa,ma mananca si pe deasupra sub areola a inceput sa se inchida un pic pielea,azi a inceput sa ma doara burtica in zona ovarelor si oboseala cateodata asa...app,azi am poftit la tarta cu fructe.am auzit k primul siptom e cel cu sanii,am numai o sapt...sper sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELOR

AM REVENIT SI EU
MAI E NEVOIE DE DOAR 3000 EURO
HAIDETI SA DAM LA CAT MAI MULTA LUME
SA VADA BLOGUL
CA POATE SE STRANG BANII
AVEM NEVOIE PANA PE SAPTAMANA VIITOARE
CA PE 20 NOV TREBUIE SA FIE IN HANOVRA
VOR PLECA CU TRENUL
ASA CA VREO 2 ZILE LE VOR FACE PE DRUM
DECI CAM PANA PE 15
AR TREBUI BANII
VA ROGGGGGG
UN ULTIM EFORT

ALINA E LA FEL
CU DURERI
SA DEA DUMNEZEU SA REZISTE
SI SA FIE BINE
TRE SA IL INCURAJAM SI PE ADI
CINE MAI POATE SA MAI SCRIE COMENTARII SI PE BLOGUL ALINEI
CA E SI EL SINGUR
SI II VA FI GREU
PLUS CA NU SE DESCURCA
CU ENGLEZA

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
DUMNEZEU SA VA INTOARCA AJUTORUL INZECIT
MULTUMIM

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

anelize draguta spune-mi si mie te rog ce analize premergatoare ti-a recomandat medicul?

Eu vad ca voi va chinuiti sa ramaneti dar nu va stiu ce probleme aveti, daca ati fost la un medic , va recomandat cineva ceva, sau pur si simplu va-ti hotarat ptr. sarcina(si foarte bine faceti).
Adellla adevarat este buna si branca ursului ptr.ceva, dar nu trebuie sa o ei asa dupa ureche, fara o cauza, eu iti spun din proprie experienta eu mi-am dereglat CM cu vit. E. toata lumea spunea la timpul meu(eeee de mult)ca este foarte buna, ei la mine nu a fost buna, vit.e nu trebuie luata mai mult de 10 zile pe luna, dar cine a stiu, ca eu nu. si multe traznai am facut de genul acesta.Branca ursului este mai buna in sterilitatea masculina, ptr..
Ptr. inceput analize la secretie si o spermogama este bine sa faceti , dupa aceea un dozaj hormonal din ziua 2-3. si lista poate continua cu analize.
Sa nu cumva sa interpretati in sens negativ, eu incerc sa va dau cate o idee sau o parere din experienta mea cu doctori si cu viata.
Noi la inceput cand ne-am hotarat ptr.(fara sa stim toate cauzele)eram ca doi iepuri,i-mi luam temperatura ,sunam sotul,
"draga perioada fertila",ei nu chiar asa trebuia,(tarziu am aflat)minim 2 zile de la ultimul contact, sa poata sa se refaca si ca nr, dar a trebuit sa ajung la Marinescu, ca toti medici de la mine din localitate nu mi-au spus nimic, i-mi suneau: "mergeti acasa si prestati".
Imi pare rau ca timpul a trecut si poate daca faceam ceva mai devreme ,lucruri ar fi stat altfel ptr.noi(eu si sotul)dar,este o vorba la noi"dai mintea omului cea de pe urma".

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Analizele preconceptionale recomandate de medicul meu sunt:
HBS
HCV
TOXOPLASMA
LISTERIA
CMV
GLICEMIE
UROCULTURA
CHLAMIDIA
CULTURI DIN COL
MYCOPLASMA
UREEAPLASMA
RICKETSSI
HSV 1+2
VSH
Gr.+Rh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabodiu spune:

anka mersi de explicatii..am sa tin cont de ele , anelize la fel stiu si eu...dupa un an de activitate sexuala regulata....sincer 3 luni cred ca e putin dar cum zice si dragaica nu strica daca mergi mai din timp...daca dai informatii corecte dr o sa stie el ce etape trebuie sa urmati si de asemenea sunt de acord cu denise....si daca nu sunt prea indiscreta.....de ce vorbesti cu regret denise? nu ati reusit sa aveti BB?
adella ce faci? esti tot in asteptare?

Mergi la inceput

joy ma ajuti si pe mine? cum sa fac sa pun direct linkul la mesaj?

Mergi la inceput

unicata sper sa fie , simptomele sunt corecte pt o sarcina dar sincer parca e prea devreme pt toate...acum fiecare corp reactioneaza diferit..sper din suflet sa apara doua linii..sa ne anunti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

anelize uite mai adauga acolo si TSH si un profil hormonal din ziua 2-3 de CM, fiindca daca ai o prolactina marita, poti sa te dai dea tumba, daca progesteronul nu este OK la fel, nu se lipeste sarcina fiindca, nu are cum sa se dezvolte. Si spermograma sotului(stiu ca este greu de convins) care este foarte importanta.

Acum hai sa va spun cum am lasat eu sa treaca timpul pe linga noi.
Am fost la medic- aceeasi recomandare ca la voi" daca in doi ani nu se intampla nimic" atunci incepem investigatiile.Noi ca niste pacienti ascultatori asa am facut .Am mers acasa si ne-am pus pe treaba, dupa doi ani , nimic. Am inceput sa ne consultam - eu clinic sanatoasa fara nici o problema, sot o usoara oligospermie, dai cu tratamente in sus si in jos inca un an, nimic.
Am mers la bucuresti- programarea la doc. a durat 3 luni, a mai trecut putin timp,la consult a fost asa eu -Ok, sot oligospermie severa, dar la recomandarea medicilor tratament si inseminare.
In vara respectiva sotul meu a facut ulcer duodenal, a trebuit sa oprim tot tratamentul si sa ne ocupam de ulcer, a mai trecut un an.
Am terminat cu ulcerul ne-am ocupat de inseminari, dai cu tratament si inseminari un an jumate. La o ultima spermograma diagnosticul a fost naucitor , azoospermie. Fara FIV si biopsie testicula nu o sa reusim sa avem copii,am acceptat si acest diagnostic. Dar intretimp a inceput sa ma lase si pe mine jucariile.La un consult obisnuit, un medic din "coltul blocului" mi-a spus ca as avea un polip sau nodul pe uter.La timpul respectiv aveam deja facute doua Histerosalpingografie,10 sedinte de instilati si multe tratamente hormonale care mi-au afectat uterul. Am spus ca este "prost" si am mers eu la Buc. am facut Histeroscopie la care nu sa vazut nimic(a fost sa fie facuta doar de dragul sa fie facuta).A mai trecut ceva timp si pentru acesta investigatie. Plus ca sotul a inceput sa se investigheze de ce a ajuns la azoospermie,cauze, si acolo bani si timp doi ani, final la sot Spondilita Anchilopoetica.
Deci FIV facut cu donator,nereusit ,facut pe banda rulanta la Giulesti.
Am mai facut un FIV la unguri, tot cu donator(stiu ca vi se ridica parul pe cap-probabil nu sunteti de acord cu donatorul)reusit dar, sarcina oprita din evolutie. Organismul a respins embrioni, la depistat ca corp strain si nu a vrut sa hraneasca sarcina.
Si unguri mi-au spus de polip/nodul/(la care trebuie sa fac biopsie)dar deja se incepuse tratamentul de stimulare si nu am vrut sa intrerup tratamentul.
Concluzie: o trageti voi, sfatul meu, nu asteptati sa treaca timpul pe linga voi.
Acum am depus dosarul de adoptie si sper sa-mi ajute DD sa gasesc un Bebita, nu sunt suparata pe viata, probabil asa mi-a fost destinul.
Multumesc lui DD ca am un sot care ma intelege si a fost alaturi de mine.

Va pup ca mam intins ca o placinta, daca pot sa va dau o idee cu cea mai mare placere o fac.

Mergi la inceput

vai denisa dar prin multe ai trecut, intr-adevar e bine ca il ai pe sotu alaturi de tine si eu cred ca totul se intampla cu un scop....poate Dumnezeu vrea sa fii mamica unui anumit copil si ma bucur cand aud ca sunt cupluri care se gandesc la adoptii....sunt atatea suflete care au nevoie de iubire si acel copil care o sa vina in familia voastra o sa fie f norocos.
Mult noroc si sa se intample cat mai repede

Mergi la inceput

acum observ...eu de ce nu am activat PM?...am trecut de 10 mesaje

Mergi la inceput