Vreau bebe

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabodiu spune:

bine v-am regasit fetelor, eu am lipsit motivat...curatenie..spalat geamuri.....perdele ..etc..sincer eu cu vlad am stat cu picioarele sus...dar nici sa fie abdomenul contractat....sa fie o pozitie relaxanta...rau nu are ce sa faca si cel putin ajuti inotatorii....le oferi o panta pe care sa alunece mai bine si la sugestia nasei mele....nu m-am ridicat din pat in noaptea aceea..mi-am tras chiloteii pe mine (tot pozitie orizontala) si somn...altadata dupa 10 minute mergeam la baie dar am aflat ca apa omoara spermatozoizii....stiu ca astea sunt chestii marunte dar daca nu ajuta macar rau nu fac asa ca luati-le in calcul . eu am avut cilcu pe 1 sept (2007) si am ramas insarcinata in 15 sept....stiu sigur pt ca abia am juns in italia in concediu si a fost singura prestatie in cele 2 saptamani..cum au marmura este tot m-am racit urat jos si am urmat tratament cu ovule clotrimazol....deci nici pomeneala de cuci-cuci....
carmen asa am patit-o si eu luna asta (prima data in viata) mi-a intarziat ciclu cu 5 zile si testele ieseau negativ....deci la mine nu a fost bb...poate tu ai noroc..sa ne anunti daca iti faci test .
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabodiu spune:

unicata ti-ai facut test? dar bonsai..ti-a venit CM-ul? sau e ceva schimbare in test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetelor ..am lipsit un pic de pe aici dar am revenit.Eu am citit ca nu e bine sa facisub patura sau plapuma...si cu apa e adevarat, sa nu faci dus dupa partida de hamor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Buna fetelor!
Va pup si va doresc numai bine si sanatate si bineinteles cele doua liniute cat mai repede!
La fel ca si voi si eu astept sa apara un bb mic si plangacios pe care sa il tin in brate.
Insa avand in vedere ca eu am probleme cu cm e un pic mai dificil.
Uneori uita sa mai vina si cate 2 luni si cate 6 luni. Asa ca am de dus o batalie mai dura intai cu el si apoi cu . Mai am si prb la servici de genul ca de la 1 ian voi fii somera...deci mai multe, insa cum e vb ceea 'bucurosi le-om duce toate'.
Problemele legate de dereglarea CM le am rezolvat momentan cu branca ursului. A venit la o saptmana dupa ce am inceput tratamentul, si nu mai venise din sept (va dati seama cate sperante aveam, nu? ). Si de cand a venit am inceput un tratament gasit tot aici pe DC postat de livia, cu ajutorul caruia cateva fete au ramas insarcinate. Voiam sa va intreb daca il tine vreuna dintre voi? Aici este tratamentul http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=472

Sper ca nu v-am plictisit prea tare.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Ginutza,ca sa stii cind sa lucrezi cu spor ai putea sa mergi la ginecolog pt monitorizarea ovulatiei,daca tot ai si CM dereglat..eu am inceput de luna asta si am prestat exact in ziua de ovulatie.Inca nu stiu daca a fost cu folos dar am sa mai incerc si luna viitoare.Multa bafta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa80 spune:

Buna feteleor.Am o fetita de 2 ani si 4 luni si de 5 luni incercam sa-i mai facem un fratior.In octombrie am fost la dr ginecolog si mi-a dat sa fac niste dozari hormonale.Intrepretarea rezultalelor a fost cicluri anovulatoriu (cam straniu ca mie menstra mi-a venit cel mai repede la 26 de zile si cel mai traziu la 31 de zile) si mi-a spus sa iau duphaston din ziua 14-25 a ciclului de doua ori pe zi.Am doua luni de cand fac tratamentul si sa raman insarcinata cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lizaky spune:

alinaa80 unde ai facut dozarile hormonale?
si cat costa?...am inteles ca sunt destul de scumpe. la ce doctor ginecolog mergi?...pe mine m-a trimis la doctorul endocrinolog sa imi spuna ce analize hormonale sa fac...si de asta ma mira ca te-a trimis el direct...sper ca nu sunt prea multe intrebari...
eu am facut acu un an in Policlina Sf. Spiridon si acu tre sa le fac din nou si nu m-as mai duce tot acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa80 spune:

Lizaky dozarile hormonale le-am facut la ProFamilia un cabinet de analize medicale din Iasi.Am facut FSH LH si testosteron parca si am dat 90 lei 3 analize.La mine mi-a interpretat dr.ginecolog analizele si diagnosticul pus a fost de insuficineta de LH.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lizaky spune:

alinaa80 merci mult de info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_72 spune:

Buna.Nu am scris pana acum,dar v-am citit aproape in fiecare zi.Am o fetita de aproape 9 ani si m-am gandit la al doilea.Vreau sa aflu pareri daca credeti ca varsta ar fi o problema(37ani)am eu si niste probleme cu tiroida (in prezent i-au eutirox).Am intrebat si medic endocrinolog si gine si mi-au spus ca n-ar fi nici o problema si sa ma grabesc caci trec anii si.....

Mergi la inceput