Vreau bebe
Raspunsuri - Pagina 11
gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa220972 bonsai pe mine nu ma inselat niciodata testele de sarcina, dar am avut o cunostinta care abia cand era in luna a doua ia aratat ca este insarcinata(stia de la medic de sarcina). Asa ca nu este o regula cu testele de sarcina. |
Ba da, daca testul e bun, e o regula...
cine stie ce teste proaste sau expirate folosea cunostinta ta...
testele de sarcina f.sensibile au reactie de tip colorimetric si indica beta din urina daca valoarea e mai mare de 25 mIU/ml, de ex.
Nu se poate ca deja intrata īn luna a doua (depinde cāt de "intrata", e adevarat) sa aiba sub 25 mIU/ml.
Atentie, testele de sarcina au un ambalaj etans care se desface doar cu putin timp īnainte de a face pipi pe ele.
denisa220972 spune:
gabi3604 eu nu am asistat in mometul cand a facut testele,eu am spus ce mi-a spus ea, daca a mintit ea atunci am mintit si eu.
Insa procentul de siguranta la un test de sarcina este in jur de 97%(spun ei) cu 3% ce facem?
Aaa sa nu uit, totusi isi poate permite sa cumpere un test de sarcina de calitate si stie sa citeasca un prospect.
nico_72 varsta nu este nici o problema, din punctul meu de vedere,daca tiroida nu-ti face probleme, succes la 
gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa220972 gabi3604 eu nu am asistat in mometul cand a facut testele,eu am spus ce mi-a spus ea, daca a mintit ea atunci am mintit si eu. Insa procentul de siguranta la un test de sarcina este in jur de 97%(spun ei) cu 3% ce facem? Aaa sa nu uit, totusi isi poate permite sa cumpere un test de sarcina de calitate si stie sa citeasca un prospect. nico_72 varsta nu este nici o problema, din punctul meu de vedere,daca tiroida nu-ti face probleme, succes la ![]() |
Sunt foarte rare rateurile (mai rare decat acele 3%), dar eu ma refer doar la ShureCheck si ClearBlue - care zic au sensibilitate de peste 99%. Sa nu aud de Barza, Femina si mai stiu eu ce bazaconii, ca alea dau rateuri mai des.
alissyk spune:
buna!eu sunt noua pe aici,dar am citit f mult pe forum despre aceasta tinctura.spuneti-mi,in a cata zi dupa CM se incepe din nou tratamentul si cam cat timp ar fi ideal sa iei aceasta tinctura?