Vreau bebe

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adellla spune:

eu am gasit testul clear blue in carrefour, la farmacie nu il aveau ci aveau tot din care spui tu, mai ieftine. am dat pe el 18.5 lei. nici eu nu stiu cum se trimite un mesaj pe privat, si eu sunt noua pe forum, citesc de la inceputul anului ce se scrie pe aici, dar doar azi am inceput si eu sa scriu. nici eu nu mai am rabdare anka dar o sa incerc sa fac urmatorul test in ziua a 7 adica vinerea viitoare, nu as vrea sa mai vad inca unul negativ
tu te-ai gandit sa faci si testul de sange? stii cumva cat costa si unde se face?

Mergi la inceput

ca si simptome am uitat sa iti spun ca de azi de la amiaza ma dor sanii, dar pe mine ma dureau si inainte de CM.
la fel am si eu acea scurgere albicioasa.
ciudat este ca nu ma doare burta, pe mine inainte de CM cu 2 zile, ma durea burta, deci nu prea are de gand sa vina.
la mine mai este la mijloc si tinctura de branca ursului, pe care am luat-o si care a putut poate sa schimbe ceva in organismul meu. nu stiu, nu mai inteleg nimic, nici mie nu imi intarzia, venea mereu la 32 de zile. apropo de varsta eu am 29. multi inainte si tie si sa ne dea D-zeu cat mai repede un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabodiu spune:

adella multumesc ca m-ai chemat aici...vad ca mai sunt femei in situatia mea.....adica:
am o minune de baietel de 1 an si 6 luni, am ramas insarcinata din prima luna si am avut o sarcina fara nici o problema. Din aceasta vara ne-am hotarat cu sotul sa ii facem un fratior sau o surioara si minunea iar s-a intamplat am ramas insarcinata in august dar in 8 septembie am inceput sa sangerez si am pierdut sarcina la 5 saptamani iar explicatia a fost..avort spontam care e f frecvent la inceputul sarcinii. Acum problema mea este ca in 8 oct mi-a venit ciclu normal si iar am fost la dr pt eco..sa vada daca totul e curat si a spus ca e perfect totul si ma pot apuca iar de treaba, problema mea este ca in 5 nov trebuia sa-mi vina ciclul si uite ca au trecut 4 zile si nimic la orizont iar partea ciudata e ca 2 teste de sarcina facute in acest week-end imi arata clar o singura linie....acum va intreb pe voi daca mai este cineva care a patit ca mine...ciclu intarziat iar testul negativ..mentionez ca niciodata nu mi-a mai intarziat( exceptand cazul sarcinilor)...poate chiar venea mai repede.
daca ma puteti ajuta cu un sfat va multumesc anticipat...oricum mai astept cateva zile si daca nu se schimba nimic imi fac programare la dr...imi e frica sa nu fie ceva probleme medicale tocmai acum cand vrem inca un copil.

Mergi la inceput

bine ai venit oana. sper din tot sufletul sa fie si la mine si la anka si la tine o burtica cu ochi. nici eu nu inteleg de ce ne ies testele negative, nici mie nu mi-a mai intarziat pana acum. sper sa fie bine, poate se pozitiveaza mai tarziu. doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1982 spune:

of, grea e asteptarea, dar mai ales incertitudinea. Ce sa zic despre testul de sange? daca nici urmatorul nu iese pozitiv, o sa fac si unul de sange. ca alta solutie nu am. Nu stiu cat costa. Poate cineva care stie citeste mesajul si ne va raspunde.
eu sunt din Alba, o sa incerc sa merg la Clinimed sau Terra Aster (cam astea sunt clinicile private de aici) sa intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabodiu spune:

of adella sper sa fie cum zici tu si toate trei sa fim cu burtica dar sincer e ciudat rau....eu una stiu ca testele se pot face si inainte sa iti vina ciclul cu cateva zile si tot dau raspuns bun dar acum? ca ne-a intarziat cateva zile? eu am ceva senzatie de greata in gat..asa am avut si cu vlad dar la fel a fost si in iulie si eram sigura ca vine barza....dar nu a fost asa...deci nu stiu ce sa zic...sunt total confuza cu toate ca am mai trecut printr-o sarcina.Eu mai am un test in baie dar nu-l fac decat peste cateva zile....poate iese ceva....singura explicatie care mai are logica (si imi doresc din suflet sa fie adevarat) este sa fii avut ovulatia mai tarziu toate trei si de asta testul e negativ...stiti cum se zice..speranta moare ultima si daca nu e sa fie atunci luptam pe front si speram pt luna viitoare. adella si anka sa mai scrieti cum sunteti? bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetele, va tin pumnii sa fie bebici dulci si dragalasi, dar nu va faceti griji, chiar daca nu vin acum sigur vin in lunile urmatoare
Testul de sange (beta hcg) e vreo 40 ron, daca nu ma insel sau dublu daca vrei rezultatul f repede (cam ca mine asa ). Cel mai bine e la Medsana ca acolo dau rapid, la altii (de ex la Medicover iti dau rez in 7 zile??!!!!) dureaza mai mult de parca e cineva nebun sa astepte 7 zile, mai ales in suspiciunea de SEU, cum a fost la mine.
Hai, curaj si multa bafta si mai ales multa credinta (nu habotnicie ) ca vor aparea bebicii

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Violeta multumim de incurajari.

Anka, Oana cum mai sunteti voi?

Si eu la fel sper Oana - sa fii avut ovulatia mai tarziu si de asta sa nu ''vada'' inca testul de sarcina.

Si eu m-am am unul, dar inca nu il fac, mai astept, sa iasa cu 2 liniute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1982 spune:

Fetelor, la mine au venit uratii
Sunt asa de dezamagita !
Parca incepeam sa sper ... cand am vazut ca au trecut deja 4 zile ... dar in a 5-a mi-au venit ...
Sper ca macar la voi sa fie cu ochisori .
Sunt putin cam dezamagita acum ...

Mergi la inceput

Imi pare rau Anka; of Doamne!
Dar de ce ti-a intarziat oare?
E mult sa intarzie 5 zile si sa nu fie bebe.
Imi pare rau. M-am intristat.

Mergi la inceput