Vreau bebe
Buna. Nu am scris pana acum dar am urmarit cu sufletul la gura tot ceea ce se scrie pe acest forum.
De 6 luni incercam si noi sa avem un bebe si pana acum ... nimic. Luna trecuta am facut un tratament cu tinctura de branca ursului. Mentionez faptul ca desi trebuia sa iau si dimineata si seara aceasta tinctura de cateva ori nu am luat si dimineata pentru ca uitam. Ciclul meu pana acum era regulat, la 32 de zile. Ar fi trebuit sa-mi vina acum doua zile dar inca nu a venit. Am facut un test de sarcina azi dimineata si a iesit negativ. Nici urma de a doua liniuta. Oare l-am facut prea devreme? Oare a influentat cu ceva acea tinctura, a dereglat ciclul? Simptome de sarcina nu am, dar nu am nici simptome precum ca mi-ar venii uratzii. Ce bine ar fi sa fie bebe. Dar totusi de ce a iesit testul negativ? Va rog mult ajutati-ma cu sfaturi si pareri.
Raspunsuri
adrianaBuc spune:
eu nu stiu ca tinctura sa iti intarzie cmul. Adica tu esti in z34? De obicei in z34 testul iese pozitiv, dar exista cazuri in care se pozitiveaza mai tarziu. Pot sa iti recomand un test de sange; acolo se va vedea daca e bb sau nu. Bafta multa.
Adellla spune:
multumesc mult pt raspunsul tau. da, as fi in ziua 34, si eu ma gandeam ca ar fi trebuit sa iasa testul, dar poate ovulatia mea a avut loc mai tarziu, cine stie?!! Imi doresc asa mult un bebe, de jumatate de an, stau in fiecare luna cu termometrul, cu calcule, cu ..., luna trecuta a fost singura in care am zis fie ce-o fi, nu m-am mai agitat, am incerat sa nu ma mai gandesc la bebe. si de asta, ar fi cea mai mare surpriza sa se fi prins bebita acum.
la testul de sange dupa cat timp se ''vede''?
se face oriunde acest test, la orice clinica?
Adellla spune:
A mai fost cineva in situatia mea? Sa iasa testul negativ si totusi sa fie insarcinata? Multumesc.
anka1982 spune:
Buna Adella. Ma bucur ca am dat de raspunsul tau. Si eu ma aflu in aceeasi situatie ca si tine. Noi incercam de 3 luni sa facem bebe. Eu am CM regulat de 24 de zile, nu mi-a prea intarziat in ultima vreme. Azi e ziua 28 si nu a venit. In ziua 25, si azi in ziua 28 am facut teste de sarcina si a iesit negativ. Nu stiu ce sa mai cred. Stresata nu am de ce sa fiu, doar ca ma tot gandesc ... oare ce-o fi? Au fost alte luni in care intr-adevar eram stresata (sesiune, examene, etc) si nu mi-a intarziat CM. Ma intreb, acum de ce mi-ar intarzia. Control ginecologic am facut in august, inclusiv Papanicolau, si a iesit totul OK, dr. a zis ca ma pot pune pe treaba.
Ma bucur ca am cu cine imi impartasi gandurile. Sa ne auzim cu bine, si sa dea Dumnezeu sa fie bebe 
Adellla spune:
Buna Anka. si eu ma bucur ca putem vorbi, ca ne putem impartasi gandurile. Sa dea D-zeu sa fie bebe la amandoua. Eu am zis ca mai astept cateva zile pana fac alt test pentru ca nu mai suport sa iasa tot o liniuta. De atatea luni imi doresc sa imi apara si mie doua liniute. Eu recunosc ca sunt o fire mai stresata, desi stiu ca nu e bine, sper sa nu imi intarzie din cauza asta, pentru ca au mai fost luni cand eram stresata si totusi nu imi intarzia CM. Tu ce teste de sarcina ai facut? Oare care sunt mai bune?
Adellla spune:
Daca ne poate spune cineva in cat timp se pozitiveaza un test de sarcina, cine a mai trecut prin ce trecem noi, multumim.
unombun spune:
si eu am vrut bebe si acum o luna a venit,dincolo de toate problemele,care au existat,d.p.d.v.medical,atit inainte cit si in sarcina.Cum s-a intimplat?Am avut si eu,odata in viata vointa si dragoste sa ma rog si datorita Sfintului Nectarie,Sfintilor Spiridon,Stelian,Arhangheli Mihai si Gavriil,Maicii Domnului,a caror rugaciuni le-am facut si bineinteles,bunului Dumnezeu am nascut baiatul,la 39 ani,cu nota maxima.Asta am facut.
anka1982 spune:
Pt unombun: Multumim pentru sfaturi. Intr-adevar, numai Dumnezeu ne poate ajuta. Si mie mi-a spus sa ma rog Sfantului Nectarie 40 de zile, si el ma va ajuta sa mi se indeplineasca dorinta. Cu mare credinta am citit aceasta rugaciune 40 de zile (vineri fiind a 40-a zi, si ziua in care trebuia sa vina CM). Nu stiu daca a fost o coincideta. Poate Dumnezeu mi-a ascultat rugamintile. Desi testele nu au iesit pozitive, eu inca mai sper la o minune (un bebe), si cred ca Sf Nectarie facatorul de minuni s-a rugat lui Dumnezeu pentru mine.
Este un sfat pe care il dau si altor aspirante, si nu numai , ci orcui are nevoie de ajutor, sa se roage cu credinta Sfantului Nectarie facatorul de minuni. Si nu in ultimul rand lui Dumnezeu.
sa speram ca va fi bine.
Pt Adella: Primul test pe care l-am facut a fost la minut, iar cel de azi Hyllan, ambele au fost de tipul betisor. dar tu??
Adellla spune:
anka eu am facut testul barza. si mi-am mai cumparat unul clear blue pe care vreau sa il fac zilele urmatoare, asta bineinteles in cazul in care nu vine CM. Am intrebat un doctor pe un alt forum si mi-a spus ca cel mai bine este sa fac testul in a 7 zi de la intarzierea CM si cred ca asa am sa-l fac. ce inseamna test la minut? tu ai vreo simptoma precum ca ai fi insarcinata?
anka1982 spune:
Adella, primul test de sarcina pe care l-am facut se numea LA MINUT, sau MINUT, nu mai tin bine minte. Maine o sa imi cumpar si eu unul Clear Blue sau Sure Check. Nu stiu ce sa mai cred despre testele astea, ca de cand citesc pe forumuri aud de toate despre ele. Am ami citit undeva (niste comment-uri mai vechi, de prin 2006-2007) ca un test se pozitiveaza cam la 7-10 zile de intarziere. Deci, sa mai astepta,. Numai ca eu nu mai am rabdare. Sper sa gasesc in farmacie test Clear blue. Cele pe care le-am folosit au fost din categoria "ieftine", respectiv, 4,30 lei si 6 lei. Nu am cerut eu ieftine, ci asa mi-a dat farmacista. Eu am cerut un test bun. Iar ea mi-a zis ca orice test este eficient daca e facut corect, si m-a sfatuie sa il fac cu prima urina. Acum eu sper in continuare. Ceea ce ma face sa sper este faptul ca niciodata nu mi-a intarziat CM asa de mult. Parca doar o data cand aveam vreo 16 ani (acum am 27) ... numai ca atunci era la inceput, si probabil era normala o dereglare. In rest, am stiut intotdeauna cand trebuie sa imi vina CM. si intotdeauna mi-a venit regulat.
Ne mai auzim si maine. Sper sa fie de bine, sa ma tii la curent cu stirile. Ti-as trimite adresa de mess pe privat, dar nu stiu daca reusesc. poate acolo putem vb mai mult. sau daca stii tu cum se trimite ....
In legatura cu simptomele: Sanii mariti putin, mai fermi, dar nu ma dor. Intepaturi in zona ovarelor si a uterului, dureri de cap, oboseala mai accentuata ca de obicei, o scurgere vaginala albicioasa, usor cafenie. nu stiu daca sunt semne concludente.
PS: STIE CINEVA CUM SE TRIMITE UN PRIVATE MESSAGE???? PLSSS!!!!!