Vreau bebe

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabodiu spune:

of anka imi pare sincer rau dar lasa ca vine luna viitoare si e o noua sansa, poate puiul tau a vrut sa fie leutz.
eu tot asa sunt...dar nu imi fac mari sperante sa fie bb, eu una cred ca testul iese pozitiv de la prima zi de intarziere....dar de ce intarzie atat CM? deja sunt 5 zile....cred ca maine dimineata imi fac testul....nu mai am rabdare pana joi ..tu adella ce faci? care e urmatorul pas la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adellla spune:

oana eu incerc sa nu ma mai tot gandesc. vreau neaparat sa astept pana in a 7 zi. am mai auzit cazuri cand s-a pozitivat atunci. vreau neaparat sa vad doua liniute., deci mai astept pana joi.
pe mine au inceput sa ma doara sanii, sa ma doara mijlocul, deci chiar imi fac sperante .poate va fi o minune.

Mergi la inceput

te rog sa mi scrii maine cum iti iese testul. sa dea D-zeu sa fie . iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

dragutelelor scrieti mai repede 1o mesaje sa va puteti activa PM si sa va apara mesajele in timp real, nustiu ce probleme aveti (ma refer ginecologice) dar DD are grija de fiecare.
Teste de sarcina pot fi inselatoare,la unele femei poate sa se pozitiveze si sa nu fie insarcinate iar, alte fete pot sa fie insarcinate si sa nu se pozitiveze,stiu pe cineva care stia sigur ca este insarcinata(fusese la medic)iar testul nu sa pozitivat pana la 2 luni ,cel mai conclundent test ptr.sarcina este Bhcg,este mai sigur.

Mergi la inceput

multumim denisa. si eu m-am gandit sa fac si un test de sange in caz ca nu iese nici la urmatorul test si bineinteles daca nu vin uratzii!

Mergi la inceput

Sa speram ca nu vor veni "uratzii" si sa se supere pe tine si sa mearga in alta parte si la tine sa fie

Mergi la inceput

Denisa cum trebuie sa ne activam PM?
Oana ai facut testul? Cum e? Multa bafta! Sa dea D-zeu sa fie

Mergi la inceput

Adellla draguta tu ai activat PMeste sus pe bara de instrumente(la pozitia ta)sigur vezi. Acum am sa-ti trimit un PM intra si citestel din contul tau (trebuie sa fi login).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabodiu spune:

ei fetelor nu a mai fost nevoie sa fac testul..mi-a venit CM-ul , sper adella ca la tine sa fie cu noroc . acum ma tot gandesc cum sa introduc datele pt a afla zilele fertile....pt ca pe langa data cand a venit trebuie si nr de zile la cat vine 26..28..)..acum ce sa trec? 34? .
asta e trecem mai departe...si cum spunea si ma inainte..luptam in continuare pe front

Mergi la inceput

Ti-am transmis PMsa intri sa-l citesti din" Contul meu" (sus pe bara de informatii)" deschizi si vezi "Mesaje Private" si acolo gasesti mesajul.
Hai succes mult, imi este mai greu sa explic si sa ma fac inteleasa, din dorinta de-a trasmite cat mai multe informati.

Mergi la inceput