Pestisori... pestisori... (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Cryna prezent,m-am infiintat la masa.Cum sa nu ne placa?Offf... ce e pe capul tau saraca.Macar de nu ar sta mult,le ai tu pe ale tale.Sau poate mai pleaca in vizita la nasi,asa ar fi frumos din partea ei.
Dany sa ne dai de veste imediat ce e gata tomografia.Oare ti-o citeste pe loc?MAcar ceva informatii sa-ti dea.
Eu intr-o ora o tai la sedinta,diseara vin cu amanunte.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nicoll , multumesc! Nu am rezultatele la tomo , maine dimineata merg sa vad ce si cum , dar eu simt ca nu e nimik ......oricum e neplakuta si investigatia aceasta prin faptul ca intr-un interval de timp de 40 min trebuie sa bei 2 l de lichid cu ceva substanta cu un gust ciudat ...si apoi stai cam 1/2 h akolo , te ia cu frig , apoi cand iti curge solutia de contraxt simti o caldura in pelvix ..uf .,. sa nu mai am nevoie niciodata de asa ceva si nici voi .

Am citit dar nu prea am stare de scris ..Nicoll , succes kla sedinta , Cryna, sper ca BB sa nu planga prea tare ...si ma abtin de la cometarii acum ..Dana ...numai 1 zi a ramas , de fapt o nopate .... Baby si toate fetele

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Eu cand am facut tomografie la cap , ce-a mai neplacuta parte a fost ca trebuia sa stau nemicscata si mie imi venea sa ma misc .
Am rezolvat o fusta. Numai ca i-am mutat crapatura dintr-o parte la spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Dany ma bucur din tot sufletul ca problemele sunt departe de tine.Sa dea Dumnezeu sa nu mai aiba nimeni nevoie de asa ceva,eu te cred pe cuvant ca e naspa,nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna sa stau bagata acolo fara sa ma misc...Asteptam maine rezultatele bune confirmate,sigur asa vor fi!
Baby e bine doamna ca ai facut modificarile,uite asa incet,incet vei ajunge sa croiesti si sa dai gata un produs.,Felicitari!
Eu...nu am vesti bune de loc.Si nu in privinta gradinitei,unde cred ca vom iesi mai ieftin de 100 ron.Pt inceput vom lua din fondul clasei unde sunt deja stransi cam 1500 ron si completam fondul la loc.Se va merge la Bucuresti in Niro,Europa,sigur va fi ok.
Vestile rele sunt legate de jobul meu...Azi desi am anuntat ca trebuie sa merg la sedinta si lasasem aranjate toate treburile in proportie de 85%,fiind pe drum al meu sef a considerat ca nu se poate dispensa de mine si mi-a transmis telefonic ca daca plec la sedinta(printre urlete ca eu am mereu probleme-desi nu plec mai devreme de 17.30-18 cand nu am scoala si 16.30-16.45 cand am scoala,ca s-a saturat)pot sa-mi dau demisia.Nu pricepea ca azi nici nu are cine sa-mi ia fata.Intr-un tarziu mi-a spus sa-mi iau fata si discutam,dar i-a transmis colegei sa-mi faca referat de sanctionare.
Maine probabiol ca vom avea o discutie lamuritoare,in care pana la urma si la coada ori ajungem la un acord in ceea ce priveste program fix si salariu,ori eu chiar imi dau demisia.Nu o sa suport un badaran sa-mi spuna sa las copilul,ca vor mai fi sedinte,unul care poate nici liceul nu l-a terminat sa se poarte asa cu mine.
Vom vedea,am destul de cand am ajuns acasa,m-am mai calmat...stiu ca nu prea am sanse mari de angajare imediat,le-am spus si alor mei si voi mai vedea maine cu cine pot vorbi,dar eu nu-l mai suport.
Imi pare rau ca m-am lungit atat,sper sa fi fost coerenta,vom vedea maine ce si cum...Pe de o parte as zice sa-mi tineti pumnii sa ajungem la un acord,pe de alta parte sa-mi tineti pumnii sa ma rup o data de societatea lui...Cu Dumnezeu inainte,va ,merg sa ma odihnesc putin,ma doare capul cumplit.Noapte buna,poate vine sfetnicul cel bun!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Nicoll , iti tin pumnii maine , sa fii calma si sa ajungeti la un consens .. sa ii spui calm cate faci, cum le faci si pe ce bani ..si sa puna in balanta ....hai ca orice decizie ai lua o sa fie bine ..te pup si sunt alaturi de tine , pestiosr incercat

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Uofffff, Nicoll ... ce mojic !!! Iti tinem pumnii sa iasa lucrurile cum trebuie si cat mai bine !!! Odihneste-te bine la noapte, ca e intradevar un sfetnic bun . Numai bine !!!
Dany, maine asteptam vestile bune . Muuulta sanatate !!!
Baby, felicitari pt. modificarile fustei/croitorit.

Mno, io ma retrag chipurile la culcare... de fapt = invatat/citit... nu stiu cand m-oi culca ... dar, va doresc voua somn usor ! Noapte buna!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Baby , bravo ! incet incet ...si eu am carpit 2 dressuri ....nu de alta dar i-am incaltat prima oara si au iesit cartofii ...am o pereche de cizme care fac treaba asta si asa ca i-am cusut si am sa ii port la acle cizme...si o sa iua pe deasupra niste talpici ....

Dany

Mergi la inceput

Cryna , multa multa bafta maine ! Tinem pumnii sa iei 10 !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

sunt pe aici, cu trebi si timp ioc... nimic de raportat, nici in bine, nici in rau

Nu prea ma citit ... sper ca maine dim. reusesc sa recuperez... daca nu plec iar in plimbari, ca s-ar putea sa am neste treaba...

si noapte buna

Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

cryna bafta maine la examen
dany iti tin pumnii pentru rezultate bune

nicoll nu pot sa cred ce ti s-antamplat, ce om fara suflet ... dumnezeule mare

baby ce mai fac frumosii ....???? da printesa ???

maine dimineata vorbim ... o sa fiu pe aici cu mesterii ... jip hip uraaaaa sa dea dumnezeu sa fie asa cum mi-o doresc ....

noapte buna

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput