Pestisori... pestisori... (49)
Raspunsuri - Pagina 18
nicoll_mada spune:
Hello!Ei sa nu credeti ca pana acum am stat la party,dar am venit rupte de oboseala...Asa ca am papat si apoi am bagat mandrele la somn.Si cu ele am furat si eu in jur de 3 ore de somn.
Dana,e normal sa mancati in deplasare,doar nu aveti unde si cum.Hai,puutin mai e si cine va avea mobila noua?
Dany sa-ti fie de bine petrecerea,mai merge cate o data si asa ceva.
Baby a trecut durerea,cam ce ai vrea sa faci interesant?
Cryna bine ca reparara,eu am crezut ca esti cu moasfirii.DA,ar fi fost naspa sa nu poti lucra din motive independente de tine pt examene.
Azi Codri a fost cea mai prezenta langa microfon.A cantata cel mai mult live.Hmmm...mai ca imi vine sa caut scoala de muzica de la noi,dar sa treaca macar iarna si apoi mai vedem.
Iar pitica nu a vrut ea sa stea cu copii,dar a fost vedeta in afara.Si am si intrat putin la copii,unde a dansat ...Una peste alta fetele au fost multumimte,noi parintii am beut o cafea si maine avem sedinta sa vedem ce va aduce mosul.
Va pup,merg sa descarc pozele.
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'Neata sirenelor! Poftiti la , , ... ...
Azi va servesc mai de dimineata ca, poznasul a avut doleanta de a fi dus de unchiu-su la gradi ... asa ca, l-am pregatit si i-am trimis la gradi pe amandoi... iar io stau la cafea amu... p'orma la trebi, invatat, etc.,...
Ma duc sa citesc ce ati scris... revin...
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
Buna dimineata!Si o saptamana cat mai buna va doresc fetele!
Cryna multumim de cafeluta!Zi asa,Robert ceru sa-l duca unchiul la gradi.Ai castigat pt tine ceva timp in plus.Sa ai spor la toate treburile!
Si noi am mers la gradi,iar mie imi e cam somn la ora asta.Abia imi tin ochii deschisi.Asa ca ma afund in cafea si apoi in treburi,plec mai devreme azi,mergand la sedinta.
,revin si eu mai tarziu!
MMN
Tethys spune:
Gata. Reusit sa citesc ce ati scris... da', n-o sa raspund la fiecare in parte , ci la comun ... hmmmhhh, ce de-a harnicute avem noi pe aici ... vazut si bluzita faina ... vazut si ca va distrarati bine ... si ca, ati facut multa treaba, chiar daca s-au mai intamplat si "accidente" ... felicitari la toaaate ...
Mno, si io am azi in program de toate... , , , ... plus de invatat/citit... maine am examen ... Off, si a sunat si var-mea azi-dimineata (mosafirii de care ziceam)... sa mearga taica-miu mai tarzior s-o ia de prin oras, de pe unde e... are niste treburi de rezolvat azi si maine... si vine si cu bebelus de o luna dupa ea ... bebelus pe care o sa-l cam lase la noi, ca asa s-o oferit taica-miu ... cica cumnata-sa si soacra-sa nu-i pot sta cu bebelusul... asa ca ni-l aduce noua pe cap ... mey, imi plac mie copiii dar, amu n-am timp si nici dispozitia de a face pe babysitterul ... mno, treaba lui taica-miu, ca el s-o oferit... dar, cre'ca tot io o sa ajung sa-i port de grija ... amu cand am examen ... ca, daca vroiam sa fac scoala in planset si scutece de bebelus, o faceam cand il aveam pe Robert bebelus... io sper totusi sa il ia cu ea prin oras ... nu vreau sa fiu carcotasa da', chiar n-am timpul si dispozitia necesara pt. asa ceva acum ... ... ... ufff, ca-s rea, nu? Da', ma cam dispera situatiunea ... nici nu stiu ce sa mai zic... m-am mieunat destul ... hai ca ma duc la trebi...
si o zi buna la toate sirenele! Un inceput de saptamana fain! Spor in toate, succes in toate si servici usor la toate ! ... ...
andanii spune:
buna dimineata
va dau si eu un ceai de afine cu scortisoara
ce sa va zic ... sunt la lucru ... mai vorbim
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
babylina spune:
Buna dimineatza!
Va doresc o saptamana superba!
Interesant de facut? pai sa citesc ceva sa descopar ceva noi, sa invat ceva. Asta daca ma lasa sefu ( Bogdan).
Andanii , bun ceaiul de afine.
O intrebare pentru mamici: Bogdan s-a invatat cand nu ii convine ceva sa dea in mine. NU stiu de unde a capatat chestia asta ca noi nu il batem
Sunt foarte suparata si ingrijorata ca nu stiu cum sa il dezvat. Mama spune, da-i peste mana, dar nu cred ca asta e metoda" cui, pe cui".
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babylina Buna dimineatza! Va doresc o saptamana superba! Interesant de facut? pai sa citesc ceva sa descopar ceva noi, sa invat ceva. Asta daca ma lasa sefu ( Bogdan). Andanii , bun ceaiul de afine. O intrebare pentru mamici: Bogdan s-a invatat cand nu ii convine ceva sa dea in mine. NU stiu de unde a capatat chestia asta ca noi nu il batem Sunt foarte suparata si ingrijorata ca nu stiu cum sa il dezvat. Mama spune, da-i peste mana, dar nu cred ca asta e metoda" cui, pe cui". |
of e perioada , si al meu a avut-o ... eu i-am explicat si tot explicat ca nu e frumos si i-am tot spus ca atata timp cat eu nu il lovesc nici el nu ar trebui sa o faca ... chestii de genul asta , dupa p perioada al meu s-a linistit ... i-am mai spus ca lovitul in alta persoana e un lucru tare tare rau si urat si eu sufar foarte tare cand el ma loveste si vrea ca eu sa plang ? intelegi l-am luat la sentiment , copilu meu a fost si este sensibil cand il iau cu de-astea .... acuma nu-mi mai vine in minte altceva
... in nici un caz lovitul inapoi nu e o solutie ... puterea exemplului ... stii cum e vorba :"ce tie nu-ti place altuia nu face "
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
nicoll_mada spune:
Cryna sa ai spor la toate treburile,cat despre mosafirii cu BB...nu's ce sa zic,dar si eu am impresia ca ceva mana de ajutor vei da si tu.Curios ca nu se pot ocupa soacra si cumnata,dar...merge la voi.Mde...sa treaca supararea!
Baby ti-am zis,cand gasesti metoda zi si mie.La mine e valabil pt pitica si mai zice si "eti o ia si-o mintinoasa"...hmm...cam greu de priceput de unde are notiunea de mincinoasa,Codri nu are apucaturi de acest gen.Doar ca ne mai povesteste uneori de copii care o mai fac la gradi.
Dana spor la treaba!
,ma reantorc la treaba.
MMN
Tethys spune:
... la oleaca de pauza ... mno, mancarea mi-e pe foc ... cea de a 3-a masina zbarnaie (vad io daca o mai bag si pe a 4-a ), mai tarziu sa merg si in uscator sa strang ce am acolo si sa le intind pe astea... terminat curatenia (aspirat, sters praful, spalat vase...), luat poznas de la gradi... primit si colet, noroc ca, tocmai atunci veneam de la magazin si am primit curierii , ca altcineva nu era pe acasa ... amu am vorbit si cu frate-miu, ca m-o sunat sa vaza daca au ajuns cu "pachetul", io n-am mai apucat sa-l sun si sa-l anunt, ca sa stea linistit... facut si pe gazda ... var-mea s-o culcat amu, impreuna cu BB... am mai avut niste pizza de ieri , asa ca am avut cu ce o hrani ... ... mey, cica in afara de noi mai au rude in oras... nasii bebelusului ... de ce nu s-or fi dus la ei ??? Hopaaaaa... ca incepe scanceala ... in fine, ...
Ah, si totusi am si io BB => pe mama... ca, in situatia in care e... e mai ceva decat un bebelus... e si ea cu scutece (pt. adulti), mancare ii dau tot io... tratament, etc., etc., ... doar ca nu oracaie/scanceste ca un BB ... mno, ... v-am bodoganit destul ... ma intorc la trebile mele... ca, mai tarzior oleaca, am in plan sa pun sa fac si un bors de pui pt. maine... Amu, daca doreste cineva o mancarica de cartofi cu afumatura si muraturi sau gogosari in otet , e binevenita la masa: pofta buna si sa va fie de bine !
Baby, sa treaca supararea pe seful tau Bogdan... nici io nu cunosc "retete" ...
Nicoll, servici usor in continuare ...
Andanii, spor la treburi ...
la toate sirenele... o zi buna in continuare... ...
Tethys spune:
Ah, iote ca-i gata si papica ... tocmai am inchis aragazul si ma pregatesc sa scot la racit, ca sa hranesc poporul ... deci: pofta mare ! Daca va place ce v-am pregatit de papa ...
&