Pestisori... pestisori... (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata!Haideti fetele sa va dau o ,acum cat inca sunt linistita,apoi cine stie ce mai urmeaza.
Vreau sa va multumesc tuturor pt suport,recunosc ca e bine sa sti ca se gandeste cineva si la tine.
Cryna bafta multa,tinem pumnii sa iasa asa cum iti doresti!
Dana pai cum sa fie altfel decat o vroiai?Abia asteptam sa vedem rezultatul final.
Ei,pt moment cam atat,o sa revin cu vesti atunci cand le voi avea.Va ,zi buna va doresc!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenelor! Ma infiintai la ... ca, acus' la ixamen ... multam de coffee Nicoll .

Multam fain Dany & , Andanii & , Nicoll & pt. urari! Io, nu sper la 10 dar, sper sa nimeresc vreun subiect , sa stiu si io vreo ceva... acus' ma duc sa mai citesc cate ceva... ca, ixamenul il am dupa pranz... momentan, am facut ceva ordine prin casa, imi beau cofeaua si mi-am bagat si a 4-a masina sa faca treaba, ca e nevoie ... adicatelea, in sfarsit, s-or gandit profii lu'frate-miu sa se urneasca si ei din loc si sa inceapa a merge frate-miu sa-si prezinte lucrarea de doctorat... ca, din primavara il tot amana ... naspa sa stai dupe fundurile lor ... mno si, vineri are nevoie de o anume pereche de pantaloni , pe care mi-o dat-o acum la spalat... sper sa i se usuce pana vineri... i'oi pune io si prin bucatarie peste noapte, ca-i mai cald... in fine, ...
Var-mea tot la mine ii ... acum s-o dus cu taica-miu prin oras, pe unde are trebile... bine ca si-a luat BB-ul cu ea ... eh... nu mai zic nik...
Si, sa va las si meniul de pranz, ca mai tarziu nu mai intru... tre'sa fac si un , si ceva cumparaturi, hranit popor de pranz, culcat poznas, si tuleo la ixamen... ...

- felul intai: bors de puiut cu ardei iuti
- felul doi: mancarica de cartofi cu afumatura (ceafa afumata - mai am de ieri, ca facui destula ) cu muraturi
- desert: fructe si suc
Pofta buna si sa va fie de bine !

Mno, amu ma duc in treaba mea... va doresc la toate spor la treburi, servici usor si s-auzim numai de bine!!! Succes la toate si in toate! &

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Si, pt. inca sunt prin preajma...la cafea ... va las si capitol nou, caci am vazut, ca aveti mult spor la scris ... ne vedem diseara ... sper sa am ce citi ...

Pestisori... pestisori... (50)

... ... ...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput