FSH mare

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Misa, sa fii sanatoasa si la multi ani
si mult noroc sa reusesti in cele din urma!

Sar'mana!!!!Si tie la fel iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

misa si io p'aci

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

bei,dar asta nu fu raspuns ???sau ce nu-ti place?
mai ai implinit de o sapt anii si ai tacut pitic???sa nu dai tu nimik de beut hmmmm nu-mi place asta
la multi ani,sa fii sanatoasa si in curind cu bebei la purtator,ok?
fata

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

gabi,dupa cit vaz io,esti invidioasa pe virsta mea(glumesc bineinteles)
dar nu vezi 33 ani si uite ca ovarele nu ma mai ajuta deloc

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Coana,da tu ce crezi ca asta e motiv de bucurie?De pe la 40 de ani ma sabatoresc de Mihail,as'lalta nu o mai iau in calcul.Oricum mersi de urare,sper sa traiesc sa imi vad copilul macar la 30 de ani.Ce zici...vise de babeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui misa_21

Coana,da tu ce crezi ca asta e motiv de bucurie?De pe la 40 de ani ma sabatoresc de Mihail,as'lalta nu o mai iau in calcul.Oricum mersi de urare,sper sa traiesc sa imi vad copilul macar la 30 de ani.Ce zici...vise de babeta

Bytzi, da, mey, te "individiez" ca esti tinerica! Pe bune!
Ia pune māna pe ceva outze tinere si cloceste-le , si-o sa vezi ce pui frumosi scoti spre toamna viitoare!

Mishule, lasa ca noi suntem neshte babete distinse si īntelepte... si modeste, desigur .
Si eu am urāt sa aud ceva despre ziua mea de nastere dupa patruzeci... oricum, o consider o zi ca si altele...

Mergi la inceput

Citat:

Ia pune māna pe ceva outze tinere si cloceste-le , si-o sa vezi ce pui frumosi scoti spre toamna viitoare!

de unde
ia da-mi o idee

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaude76 spune:

Buna fetelor

Ce imi mai puteti spune despre DHEA? Am mai spus ca eu voi face IA prin ianuarie, cu inhibare si apoi stimulare. Dar nu stiu nimik despre acest DHEA, as dori sa-mi mai spuneti voi cate ceva ....mi-l recomandati? oare as avea sanse mai mari de reusita ? Si eu am FSH mare si cred ca sunt poor-responder, cel putin in 2007 la stimulare cu 3lomifen nu am raspuns adecvat. Am 33 de ani si ...binenteles rezerva ovariana redusa .

Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Gabi,f corect!Deci nu sunt singura pt care ziua de nastere nu mai exista,ha,ha,ha!Lasa bytzule,ca te vad io peste 10 ani cum te prezinti,noroc ca ai nume de sfint ca ce mai sarbatoreai????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

Citat:

de unde
ia da-mi o idee

Scria cineva ca la Bratislava exista posibilitatea de donare de ovocite. da' nu mai stiu cine!? Pe-aici pe undeva, sau la celalalt subiect despre FSH peste limita...
A, si in Spania exista!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui klaude76

Buna fetelor

Ce imi mai puteti spune despre DHEA? Am mai spus ca eu voi face IA prin ianuarie, cu inhibare si apoi stimulare. Dar nu stiu nimik despre acest DHEA, as dori sa-mi mai spuneti voi cate ceva ....mi-l recomandati? oare as avea sanse mai mari de reusita ? Si eu am FSH mare si cred ca sunt poor-responder, cel putin in 2007 la stimulare cu 3lomifen nu am raspuns adecvat. Am 33 de ani si ...binenteles rezerva ovariana redusa .

Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa devenim mamici!

klaude76

Despre DHEA nu stiu daca poate imbunatati ceva.
Dar eu cd. am fost la Giulesti cu FSH = 18, mau trimis direct la protocol scurt, fara nici o inhibare - si doze foarte mari de Gonal Z2-Z11), apoi Gonal cu Menopur (Z12-Z14).
Mi-au zis ca daca mai si inhibam ovarele saracite de foliculi, mai rau facem.
Oricum, tot aia a fost: am avut 4 foliculi, care au crescut greu si "s-a tras de ei", dar unul singur avea ovocit. Asa ca... am fost non-responder.
Cat ai avut FSH maxim?
Ti-ai facut inhibina B si AMH-ul?

Mergi la inceput