FSH mare
Raspunsuri - Pagina 7
catalina2307 spune:
bytzi - aici m-ai pierdut.....am uitat. Stiu ca mi-a spus dimineata si seara si sigur nu mai putin de 100mg.Dar nu mai stiu daca a spus 50mg cu 50mg sau 100mg cu 100mg. Intreb cu prima ocazie. Eu zic sa incepi sa iei 100mg ca mai putin nu este sigur.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
bytzi spune:
ok,cata,multumesc tare mult
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
misa_21 spune:
Gabi,eu ma refeream la clinicile de afara care fac cu donatoare:din Spania,Cehia,Slovacia,Rusia etc.Pai io la Bratislava astept donatoarea ca fiv pot face si in Rom la unele clinici mai rasarite![]()
Cata,tu ma pui pe ginduri cu dhea-ul asta,ca io incercam sa-i tai lui Bytzi elanul si tu acum vii cu sutul hotaritor.
Ai auzit Bytzule?????
catalina2307 spune:
misa - da tu de ce nu iti intrebi medicul
?
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
misa_21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 misa - da tu de ce nu iti intrebi medicul Catalina www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170 |
In 2 min....
gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misa_21 Gabi,eu ma refeream la clinicile de afara care fac cu donatoare... |
Acum am inteles, merci mult de lamurire
.As face din rahat bici, dar nu la varsta mea (aproape 42). Daca aveam si eu ca Bitzy 33, sau chiar spre 40 la o adica, ma bagam. Dar asa... numai varsta daca ar fi si tot nu mai ma bag...
misa_21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604
Acum am inteles, merci mult de lamurire .As face din rahat bici, dar nu la varsta mea (aproape 42). Daca aveam si eu ca Bitzy 33, sau chiar spre 40 la o adica, ma bagam. Dar asa... numai varsta daca ar fi si tot nu mai ma bag... |
Adica tu consideri ca la 42 nu se mai merita?Nu stiu ce sa zic ca sa nu ma intelegi gresit,dar ba cred ca inca nu echiar f tirziu.Eu la 42 am avut un beta de 27,la singurul et din viata mea,pt cade multeori cel putin de 2,am intrerupt trat. dim alte motive decit raspunsul la stimulare.
Tu esti singura in masura sa iti alegi calea,dar daca eu as avea 42 de ani as zburda,desi nici acum nu ma dau
gaba-rema spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui misa_21
Adica tu consideri ca la 42 nu se mai merita?Nu stiu ce sa zic ca sa nu ma intelegi gresit,dar ba cred ca inca nu echiar f tirziu.Eu la 42 am avut un beta de 27,la singurul et din viata mea,pt cade multeori cel putin de 2,am intrerupt trat. dim alte motive decit raspunsul la stimulare. Tu esti singura in masura sa iti alegi calea,dar daca eu as avea 42 de ani as zburda,desi nici acum nu ma dau ![]() |
Nu neaparat ca e mult 42 de ani... v. Adriana Iliescu, la 66 de ani! - dar eu nu ma mai lupt sa caut donatoare de ovocite, stiind ca e greu sa gasesti asa ceva aici. Iar in strainatate nu am cum sa ma duc pentru asta, nu am cum sa-mi iau atata concediu, nu am nici atatea mijloace.
Cine are si nervii si banii necesari, foarte bine face! Mai ales ca daca apelewi la donatoare, sansele de a deveni mamica devin consistente, stiu asta!
Mai bine imi fac dosarul pt. adoptie. Chiar imi doresc un copil si sper sa il pot avea pe aceasta cale. Ba chiar mi se pare ceva minunat.
misa_21 spune:
Am inteles cum sta treaba.Si eu ma gindisem la un moment dat la adoptie,dar si acolo tre sa treci prin multe si am ales sa mai incerc.Initial renuntasem la propria stimulare definitiv,am fost in iul la Viena ,am pus la punct dosarul pt donatoare,dar in nov mi-a picatcu troncdr. D de la Biogenesys si am zis ca mai incerc o data cu propriile forte.Am avut 3 fol,dar am oprit din motive f obiective.Acum mai incerc o data in ian si daca nu iese ramin sa astept sa imi vina rindul la donatoare.
Iti doresc sa gasesti copilasul adoptabil cit mai repede si sa fiti fericiti!