Fiv in Ungaria 73

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bey fetelor...io n-o halesc pe Andreea Marin nici c-o tona de lamaie.
mi se pare cotoroanta si prefacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

nu esti singura sami

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

mirela , felicitari din tot sufletul!!!Sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos!!!!!!!!!!!!
samira, eu zic sa lasi aceste framintari pentru cind vei fi graviduta , si d-na doctor daca e un profesinist sigur va intelege.Eventul ii spui ca ai preferat Ungaria pt ca e mai ieftin, doar suntem in criza

sophie

sami, siphie are dreptate, la raspunsul asta ma gandesc si eu sa il spun lui albu, ca eu trebuia sa fac cu el, dar.....mai bine si mai ieftin la szeged.

pup

Si pentru ca veni vorba de dr Albu, sa ma bag si eu in vorba:

Acum ca am un rezultat neg la FIV 1 umblu pe la diversi doctori in cautarea de raspunsuri la intrebarea: ce nu a mers? Asa ca am ajuns la dr Albu la Medlife. Intradevar, foarte dragut doctorul si foarte sincer. Adica, dupa ce am discutat Fivul si i-am aratat schema de stimulare a concluzionat: "Oau, ce bun e doctorul asta!" (vorbea de Kovacs). Apoi, toata consultatia nu a facut decat sa il laude pe Kovacs si sa faca diverse remarci din care reiesea mesajul: la ce nivel lucreaza el... nu prea incape comparatie cu ce facem noi.
Si-a pastrat copii dupa schema mea de stimulare sa o studieze super tare mi s-a parut faza !
Pe mine m-a surprins franchetea cu care a recunoscut ca da, omul asta e foarte bun, mai bun decat orice facem noi aici. Deci Kovacs nu cred ca putea primi un compliment mai mare decat acesta: cineva, tot doctor care face fiv, sa ii recunoasca superioritatea chiar in fata unei cliente. Asa reclama, si pe gratis, mai rar...

Acum, va intreb eu: ma dusesem la medlife cu gandul sa ii analizez ca varianta pentru FIV 2, dar, dupa reactiile lui Albu, vi se pare logic sa il schimb pe Kovacs? (chiar daca m-a sicanat el cu plata cash )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Nu

Dar ce schema ai avut de se minuna asa Albu ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

KiraClara, ce sa spun, stiu cum e si cat de goale sunt acum cuvintele. Nu pot decat sa-ti tin pumnii ca data viitoare sa fie bine . In 2010 siguuur va fi bine .
Pe langa aspectul cu banii, profesional cum ti s-a parut dr Kovaci ?

samira, mirela, balanta, goldi multumesc pentru cuvintele voastre si pentru ca aratati ca sunteti alaturi de mine. Nu va faceti probleme din cauza mea, pentru ca am reusit sa ma echilibrez emotional dupa esec si nu ma dau batuta !
Frustrarea mea in legatura cu tratamentul este ca din cauza valorilor hormonale mari, rezervei ovariene reduse, ma asteptam sa nu raspund la stimulare, cum se intampla de obicei. Dar, supriza! Dupa o stimulare de 13 zile (de doctorul comenta: your ovaries surly take their time!. se plictisise si el saracu sa tot masoare foliculii si ei tot mici, tot mici...) am avut 12 ovocite, 11 embrioni si 3 blastocisti. Dupa ce m-am vazut cu productia asta neasteptat de buna si mai ales cu blastocisti si stiind ca nu am probleme cu uterul sau cu endometrul am zis: Gata, treaba e ca si facuta! Nu are cum sa nu fie rezultat pozitiv! Si iata ca totusi se poate!
Dr. Albu in primul rand de asta a fost impresionat: ca pe valorile mele hormonale, Kovacs a reusit sa scoata asa embrioni. I s-a parut schema de stimulare foarte desteapta.

Deci Goldi ca sa iti raspund la intrebare, in afara de treaba cu banii, Kovacs mi s-a parut super ok. Fiind la primul FIV imi este destul de greu sa decid daca e mai bun profesionist decat altii si sincer, dupa rezultatul negativ, eram hotarata sa merg pentru FIV 2 la un doctor din Bucuresti. Din cauza serviciului si a obligatiilor profesionale, a fost un efort deosebit pentru noi sa mergem la Budapesta. Totusi, dupa intalnirea cu dr. Albu am realizat ca voi gasi destul de greu pe cineva mai bun decat Kovacs in Bucuresti, asa ca ma trage ata tot la Budapesta.

Sa dea Domnu ca in 2010 sa fie bine, asa cum spui tu, goldi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mirela, FELICITARI! Ma bucur mult pt voi!
KiraClara, imi pare tare rau....
Mai fetelor, nici eu nu ma gandeam ca nu pot plati cu cardul... Acum nu stiu ce sa fac... sotul meu pleaca doar maine din Bucuresti, dar sambata bancile sunt inchise... sa scot aici de la bancomat nu cred ca pot suma asa de mare...
KiraClara, tu cum ai facut? ai fost la o banca in Budapesta si ai retras numerar, toata suma? Of...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

A facut cineva histeroscopie la Kaali Budapesta? Aveti idee cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

mirela, deci e pana la urma
super tare
felicitari
sunt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

clara...nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....te rog nu merge la Medlife pt urmatorul Fiv...te rog din suflet...eu am facut acolo primul Fiv...si daca vrei iti povestesc detaliat cum a decurs totul.

ala...eu ti-am raspuns in urma cu vreo 2 pagini...dar probabil nu este raspunsul pe care il doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

felicia, tannoo merci

Mergi la inceput