Fiv in Ungaria 73

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_
Mai fetelor, nici eu nu ma gandeam ca nu pot plati cu cardul... Acum nu stiu ce sa fac... sotul meu pleaca doar maine din Bucuresti, dar sambata bancile sunt inchise... sa scot aici de la bancomat nu cred ca pot suma asa de mare...KiraClara, tu cum ai facut? ai fost la o banca in Budapesta si ai retras numerar, toata suma? Of...

Noi am avut card BCR in lei si am scos din bancomat Erste din Budapesta forinti, parca cate 100.000 sau 100.000 si ceva (limita maxima admisa pe zi) in fiecare zi din ziua in care ne-a anuntat ca vrea cash si pana in ziua transferului si fiindca am facut transfer in ziua 5 am avut timp sa strangem toata suma. Cred ca ar fi mers sa cerem si la ghiseu, unde nu ar fi fost limita de retragere dar ar fi fost comisioane mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Dar ce schema ai avut de se minuna asa Albu ?

Schema a fost asa: AC vreo 18 zile, 3 pauza si apoi stimulare cu clomifen, gonal f, menopur/merional si cetrotite. Daca vrei exact dozajele imi spui si iti scriu odata cand voi avea schema la indemana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Samira, multumesc ca mi-ai raspuns, doar ca, daca intrii pe site-ul clinicii si cauti la serviciile pe care le ofera, vei vedea ca acolo scrie ca fac si histeroscopii. Din cauza asta am repetat intrebarea, ma scuzi ca te-am suparat...ai fost tu acolo si stii sigur ca nu fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

KiraClara , imi pare enorm de rau pt esecul tau la FIV, dar totusi faptul ca ai obtinut rezultate atit de bune zic eu ca e incurajator ,si daca posibilitatile financiare iti permit sigur vei avea sanse de reusita in viitor. Si zic eu ca poti sa l pastrezi pe Kovacs, deja iti cunoaste istoricul si a doua oara sigur veti da lovitura.
Referitor la plata, chiar azi i am scris lui K intrebindu l daca pt procedura FIV pot plati cu cardul sau direct in euro , iata raspunsul lui:
"Cash or card payments are both accepted" si ma linistisem , dar acum m ai bagat iar la idei.Eu cu banii nu stau f pe roze si nu mi suride sa retrag numerar la Budapesta ca sigur sigur te indoaie la comisioane de retragere, asa ca ii voi plati in eur, parca a mai zis cineva pe aici ca a platit direct lui in euro.Desi nu mi se pare corect sa ti comunice ca accepta card si apoi sa ceara cash
goggy, felicia tin pumnii in continuare pt voi si va astept cu vesti super bune!
goggy, cum l ai convins pe K sa ti puna 3 embrioni? desi eu chiar daca il conving pe K nu stiu daca imi pot convinge sotul care are o fobie, sa nu aiba tripleti, ce ti e si cu barbatii astia, mie mi e frica ca nu se prinde nik ,lui i e frica de tripleti

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

KiraClara, merci frumos! Iti mai amintesti cam cat a fost comisionul de retragere?

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor am gasit ceva tare: ¨mesaj de la AVALON:
in urma cu 21 de ani mi-am cunoscut sotul pe data de 6 nov. iar astazi au venit pe lume Dragos 2,6 kg si Emil 3 kg, minunile noastre asteptate atata amar de ani.¨

sa i traiasca copilasii

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Clara - imi pare rau, stiu prin ce treci , si eu am trecut prin situatia asta . Doamne ajuta , data viitoare sa fie .
Acum ma pregatesc sufleteste sa fac ET cu embrioni cryo si sunt putin cam neincrezatoare ... avand in vedere ca sansele de reusita sunt mai mici .

mirela - felicitari !!

fetelor , cand am facut eu FIV-ul in septembrie am platit cash (eram pregatiti de acasa) si totul a fost OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

foarte frumos...sa le traiasca flacaiasii...si sa fie fericiti impreuna.

alla...nu-i cu suparare...eu am fost acolo luna trecuta si stiu ca nu se fac...in ciuda faptului ca scrie pe site-ul lor...dar uite...pentru siguranta ta...felicia,violeta...sunt in acest moment la Budapesta...roaga-le sa mai intrebe maine la clinica daca se fac histeroscopii,bine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Buna seara

Mi-am mai revenit dupa esecul primului meu FIV desi nu a fost usor, ce-i drept!
KiraClara, te inteleg cum nu se poate mai bine, din pacate. si prima mea incercare a fost tot in octombrie dar la Szeged.
Ideea e ca dupa esec, Zadori nu mi-a mai raspuns la mailuri si i-am trimis vreo 5! Nu mi se pare etic si moral sa ma ignore, sa nu primesc nici macar un "I am sorry!". Drept pt care azi i-am scris lui Kovacs, la Budapesta. In 45 min. mi-a raspuns! Super explicit si dragut.
Deci, voi face al doilea FIV la Budapesta, la anu'. Nu e atat de la indemana ca Szeged-ul, dar ce sa mai fac?
Oricum am observat ca la Szeged un FIV-ICSI e 432.000 Ft iar la Budapesta e 520.000 Ft. OARE DE CE? Nu e aceeasi clinica, Kaali???? Se fac ceva proceduri suplimentare?
Poate ne intalnim la a doua incercare si va fi cu noroc! Mie mi-a recomandat Kovacs o pauza de 3 luni, dar poate il conving sa incepem la sfarsitul lui ianuarie-inceputul lui februarie! Undeva la inceputul lui decembrie mergem sa-l cunoastem. Astept data de intalnire.

Mai vroiam sa va dau o veste buna, poate ne incurajeaza pe toate cele aspirante la : o prietena de-a mea, Ioana , care a facut primul FIV deodata cu mine,in octombrie (Zadori,Szeged) A REUSIT!!!!!
Are in z14 un Bhcg de peste 1200!!! Miroase a ! Puteti sa o treceti la tabel! Conteaza mult reusitele! Sa fie cat mai multe!!!

Si pe mine puteti sa ma treceti... la aspirante deocamdata: Mairis, 30 ani, 3IA nereusite, FIV 1 nereusit(oct.2009, Szeged-Dr.Zadori), urmeaza in 2010 Fiv 2!!!!

Mirela2[/b, te felicit!!! Incerc doar sa-mi inchipui fericirea pe care o simti! Sarcina usoara si BB sanatos .... sanatosi....

[b]Samira
, esti foarte tonica! Molipsesti pe toata lumea.....
Multa sanatate!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mairis sarumana

imi pare rau ca nu ti a reusit, nush ce sa ti spun; mi-e mi-a raspuns zadori la fiecare mail pe care i l am trimis, a fost foarte promt.

o sa fie bine, fi linistita, legat de diferenta de pret am observat si eu la szeged e 1650 euro cu icsi si la budapesta e 2000 de euro; nici mie nu mi sa parut prea bine, dar cred ca din cauza ca e mai mare clinica.....cine stie.

pupi mari

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput