Fiv in Ungaria 73
Raspunsuri - Pagina 7
mirela2 spune:
fetelor am avut azi o zi tare hazlie, ne a oprit politia la berzei, ca eram pe linie continua, cica, ca nu era nici un marcaj pe jos.....vine agentul tuzgureanu cere actele, al meu zice ca nu are nik, ala casca ochii ca ce si cum si pleaca....se intoarce si al meu le-am uitat domne ca am plecat in fuga cu nevasta la doctor....la care tuzgureanu...de ce nu ati spus asa de la inceput, am vazut ca doamna e insarcinata...am plecat repede si ne a bufnit rasul pe amandoi, radeam ca nebunii.
ce zi

de Craciun vom fi 2 in 1!
balanta_tm spune:
mirela
, felicitari pt sarcina!!!
KiraClara
, imi pare rau pt nereusita. Imi amintesc de tine, stiu ca aveai niste valori hormonale nu prea grozave inainte de FIV. Iti doresc multa putere!
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
samira33 spune:
mai fetelor...bine ca ma duc de luni la munci...ca nu e bine.
am mancat azi ca nesimtita...am bagat in mine ca sparta...pe bune 
dimineatza m-am cantarit si mi-a placut ce am vazut...aveam cu 3 kile mai putin decat inainte de operatie...si probabil ca am zis sa le recuperez azi...sa nu cumva sa ma trag la fatza.
mirela2 spune:
balanta

sami eu am mai mult cu 4 kile fata de cat aveam inainte sa plec la szeged, iti dau de la mine
![]()
de Craciun vom fi 2 in 1!
goldi spune:
Iuhuuu-hu-hu ! ce veste frumoasa !!!
Bravo Mirela, sa fiti sanatosi si toata sarcina sa fii la fel de fericita ca acum .
Bey, da' tare Tuzgureanu, ce Herghelegiu, ce Albu, ce Predoi ... mici copii pe langa scanerele politiei rutiere ![]()
KiraClara, ce sa spun, stiu cum e si cat de goale sunt acum cuvintele. Nu pot decat sa-ti tin pumnii ca data viitoare sa fie bine
. In 2010 siguuur va fi bine .
Pe langa aspectul cu banii, profesional cum ti s-a parut dr Kovaci ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza