Fiv in Ungaria 73
Raspunsuri - Pagina 6
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophie76 mirela , felicitari din tot sufletul!!!Sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() samira, eu zic sa lasi aceste framintari pentru cind vei fi graviduta , si d-na doctor daca e un profesinist sigur va intelege.Eventul ii spui ca ai preferat Ungaria pt ca e mai ieftin, doar suntem in criza ![]() sophie |
sami, siphie are dreptate, la raspunsul asta ma gandesc si eu sa il spun lui albu, ca eu trebuia sa fac cu el, dar.....mai bine si mai ieftin la szeged.
pup
de Craciun vom fi 2 in 1!
dent spune:
Mirela,supe veste,am asteptat-o toata ziua!Tinem pumnii si la urmatorul beta,sa fie cu ochisori!!!
Samira,lasa rusinea la o parte si fa ce e mai bine pt tine!
cristal1995 spune:
Mirela: felicitari
.
Pupici la unguroaice, abia astept sa ma mut de tot la voi 
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
mirela2 spune:
fetelor am primit rezultatul si de la victor babes, 111,68, ce diferenta, la medlife 88,02, oricum e super bine.
samira33 spune:
mirela...am zis ca e capitolul tau!!!
felicitari din toata inima,draga mea!!!
ma bucur de parca ar fi vorba de mine...si daca mai zici o singura data ca ma pui nasa...io o iau de buna sa stii ![]()
eu sunt la madam Predoi...insa imi place tare mult dr. Albu...eu ti-l recomand cu caldura.
sophie...las gandurile deoparte...daaaar...platesc sau nu asigurarea??? ![]()
ank30 spune:
salutari fetelor

Mirela,
asta da veste,ma bucur pentru tine si pentru bebe mult asteptat si sa ne ajute DD
sa mai avem vesti bune cu 
la purtator si de la celelalte fete![]()

.
samira33 spune:
am citit chiar azi ca au inaugurat astia de la Medlife un minicomplex de apartamente de lux pentru mamici...format din salonul propriu-zis,baie si un living in care sa poti primi musafirii...arata foarte castoc...650 de lei pe zi cazarea...si poate sta si sotiorul cu tine...ai si masaje incluse in cazare si meniuri de la catering pentru amandoi etc etc
aaa...si ai steward personal![]()
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui samira33 am citit chiar azi ca au inaugurat astia de la Medlife un minicomplex de apartamente de lux pentru mamici...format din salonul propriu-zis,baie si un living in care sa poti primi musafirii...arata foarte castoc...650 de lei pe zi cazarea...si poate sta si sotiorul cu tine...ai si masaje incluse in cazare si meniuri de la catering pentru amandoi etc etc aaa...si ai steward personal |
alceva , o striparita pt bietii soti, o bara de innox?
samira33 spune:
mai draga...pe principiu' "clientu' nostru-stapanu' nostru"...cre' ca se poate aranja si asa ceva ![]()
KiraClara spune:
| citat din mesajul lui sophie76 [legat de plata la clinica, eu intentionam sa platesc cu cardul, sa inteleg ca ar fi vreo pb? nu vreau sa am surprize acolo si sa ma trezesc ca nu pot plati cu cardul , este cineva care a platit cu cardul de curind? ![]() sophie |
Sophie am facut si eu FIV 1 cu Kovacs in oct 2009. Nu am mai intrat pe net pe toata perioada FIVului pentru ca am vrut sa stau deoparte de orice ar putea sa imi creeze emotii, suparari sau diverse ganduri.
Din pacate nu mi-a reusit procedura, asa ca nu am vesti bune ...
Nu am apucat sa citesc din urma (s-au scris ceva capitole
Povestea e asa:
Am fost la consultatie in august si am platit consultatia cu cardul la casieria clinicii. In prealabil il intrebasem pe doctor pe email daca pot plati cu cardul si a zis ca da, nu e nicio problema.
In octombrie m-am prezentat la doctor in ziua 7 de stimulare. Atunci m-a intrebat cum platesc si i-am zis: "cu cardul". Nu aveam deloc cash la mine de niciun fel. Chiar niste euro pe care ii aveam numerar i-am pus in banca cand am plecat spre Budapesta ca sa nu ma mai incurc si cu ei. Doctorul nu a zis nimic atunci cand i-am spus ca platesc cu cardul asa ca am presupus ca e in regula.
A doua zi dupa punctie m-a sunat sa imi spuna cati embrioni avem, ca pretul total al procedurii este de 520.000 forinti si ca ar vrea sa platim cash. Eu i-am spus "sorry, dar nu am cash, am doar card, nu ma asteptam sa fie o problema sa platesc cu cardul mai ales ca deja am platit o data la voi cu cardul!" Replica lui a fost ca "da, intradevar, consultatiile mai acceptam sa fie platite cu cardul pentru ca sunt sumele mai mici, dar acum e vorba de o suma mai mare si la plata cu cardul noi avem comisioane de platit ... " Eu zic: " Pai bine atunci, taxati-ma peste cei 520.000 ft cu o suma ca sa va acopere voua comisioanele" El nu si nu ca musai cash. In final, vad ca nu o scot la capat si ii spun: " Bine, incerc sa rezolv " Puteam sa o tin in continuare pe a mea si sa fac pe clientul dificil pentru ca nu mi se parea corect ca nu m-a anuntat de la inceput si eu avusesem banii in mana si puteam sa vin cu ei in buzunar de acasa nu sa platesc comisioane de retragere numerar in Budapesta, dar am preferat sa cedez eu.
Deci, sfatul meu, fii pregatita cu cash!
Felicitari mirela pentru sarcina !