Fiv in Ungaria 73

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Mirela , ti-am citit vestea cea buna si mi-au dat lacrimile!!!Speram din tot sufletul sa reusesti si ma bucur extrem de mult !!!!!Dar sa stii ca nu ti se va vedea nimic la ecograf. Mie mi-a zis medicul ca numai la valori de peste 1200 se intrezareste ceva. La ce interval ai facut cele 2 analize? Ca daca cea de la Victor Babes ai facut-o a doua, inseamna ca iti creste repede. Ar fi super sa fie gemeni!!!!
KiraClara imi pare tare rau pentru nereusita ta.(pup) Stai linistita, ca asa a fost sa fie. Nici eu cica nu am nimic, si iata, dupa 3 FIV –uri tot nimic...Cati embrioni ati congelat? (ati congelat, nu-i asa?)
Sophie , sunteti tari tu si sotul cu dilema voastra. Eu zic sa pui 3 .si...ce-o vrea Domnul .Si eu am pus 3 si....nimic.
Ancuto !!!!!
Avalon FFEELLIICCIITTAARRII!!!!!Refacere usoara si BB sanatosi!!!
H.Mirela Doamne ajuta!!!! Unde mergi la clinica? La Szeged?
Goggy stai tare cumintica si pazeste-ti mititeii!!!!
Didiloo asa e , seamana cu schemele obisnuite de tratament, dar fiecare dintre noi primeste tratament personalizat,in functie de analize si alea alea...Nu stiu de Gonal in farmaciile din Romania, dar in Debrecen gasesti medicamentele in farmaciile de langa campus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinaflorea

Mirela , ti-am citit vestea cea buna si mi-au dat lacrimile!!!Speram din tot sufletul sa reusesti si ma bucur extrem de mult !!!!!Dar sa stii ca nu ti se va vedea nimic la ecograf. Mie mi-a zis medicul ca numai la valori de peste 1200 se intrezareste ceva. La ce interval ai facut cele 2 analize? Ca daca cea de la Victor Babes ai facut-o a doua, inseamna ca iti creste repede. Ar fi super sa fie gemeni!!!!

merci irina

prima analiza am facut o la babes, dar ambele au fost lucrate la aceeasi ora in jur de 13, am citit azi pz un site ca difera valorile beta de la un lab la altul.
maone ma duc sa repet beta la babes. am emotii si mai mari, sper sa fie ok.

azi am tras o fuga la munte, nu am facut decat sa admir peisajul din masina, sper sa nu fie vreo problema.*
pupi

castelana sarunama, sper sa vin cat mai repede la odisee

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Scuze ca iar am ramas in urma rau cu cititul... Va doresc tuturor reusite!

Noi maine la 6 jumate seara mergem la spital. Maine seara imi vor pune un gel inauntru sa-mi ajute dilatatia, iar luni dimineata incepem inducerea. O sa va scriu cat de repede pot.

Laura 39+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Laura, ce repede a trecut timpul...,Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste nastere!Vi fi un moment deosebit sa-ti tii pruncul in brate.
Multa sanatate pt amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck
fireyes
ai avut 4 ovocite mature?
Eu cred ca am inteles prostii cand am citit la celalalt subiect.Si ce s-a intamplat in continuare?

pai as zice ca asta a fost, nu s-a mai intamplat nimic in continuare pur si simplu nu s-au fertilizat...

Mergi la inceput

neata fetelor

laura bafta, nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi

LA MULTI ANI!!!...de Sfintii Mihail si Gavril.
La multi ani! celor ce isi serbeaza azi ziua numelui...sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor.

si o Duminica placuta

Mergi la inceput

sami la multi ani sotului tau, e zi de nastere sau de nume?

la multi ani celor ce poarta numele Mihail si gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

SAmira- La multi ani pt sotiorul tau
Mirela 2- Felicitari pentru

vreau sa ve cer un sfat.Sunt extrem de derutata
Eu am fost la dr K in iunie, cand am stabilit o schema: mi-a zis ca sunt tanara si sa incerc 3 IA si dupa ac IVF. Mi-a recomandat sa fac in tara, deoarece pt niste IA e mult prea greu.Dr K mi-a recomandat IA cu stimulare. Bun, am facut una fara Stimulare deoarece dr nu a vrut (asta a fost in august). Acum, m-am gandit sa schimb dr si sa gasesc unul care sa tina cont de recomandarile dr K.
Am citit pe net despre clinica Biogenesis, si ca dr e grec..
Ieri am fost prima oara la clinica Biogenesys, sa ma consulte dr . Ideea mea era sa fac o IA la aceea clinica. dupa ce am discutat, (ce parere mi-a facut va zic pe PM)....am sa trec direct la schema:
mie teoretic ar trebui sa imi vine CM pe data de 13 NOV. El mi-a spus sa iau AC din prima zi, 13-14 zile, dupa 3 zile vine mentruatie, incepam stimularea, facem eco iar undeva in 13 decembrie facem INSEMINARE.

Eu am ramas blocata...el mi-a zis ca am stat cam mult in cabinet..cert e ca sunt in ceata rau

el il banuesc ca vrea sa imi schimbe CM, deoarece el nu e n tara tot timpul

Va rog sa imi spuneti ce parere aveti de schema de la grec?

eu m-am gandit sa il contacte pe dr K si sa ii spun de aceasta schema. Credeti ca se supara?

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

irina,bine ai revenit

Mergi la inceput