Fiv in Ungaria 73

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!
Am ajuns aseara la 23.00 si eram moarta de oboseala. asa ca nu am intrat.
Mirela felicitari!
Avalon sa-ti traiasca flacaii!
Goggy Doamne-ajuta!
Hai sa va povestesc ce am facut ieri: am ajuns mai devreme, asa ca a fost super bine, ca am fost preluata pe la 12.00. Sunt in regula din punct de vedere ecografie asa ca am intrat pe linie dreapta. Mi-a dat schema de tratament si miercuri dimineata, la 7.30 trebuie sa fiu la clinica pentru sange si ecografie.
Mi-a dat o schema de tratament cu o stimulare mai puternica: Decapeptyl 1 ml(pana luni inclusiv) si 1/2 ml (marti), Gonal-F incepand de azi (112,5, dupa care 75 ml) si Merional incepand de azi(75 ml, dupa care 150 ml).
In plus trebuie sa iau Aspirin Protect 100, Vitamina C 200 si Femibione 800.
Deci marti seara trebuie sa fiu la Szeged.
Pot spune ca m-am linistit (eram stresata de chistul care-l avem acum o luna).
Asa ca de acum cu Dumnezeu inainte.
Va pup si sa auzim numai de bine.

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

violeta70, bafta maxima !
ti-am trimis un mesaj privat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui didiloo

In romania gasesc gonalF in farmacii?

daca nu gasesti, faci comanda; este 920 lei injectia de 75 ui la farmaciile Dona.

si daca iti faci card la Dona, beneficiezi de reducere 5%;
cel putin asa am facut eu cand am urmat tratamentul asta, timp de 3 luni ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Fetelor eu am facut card al Unicredit Tiriac cu un comision anual mai mare de 80 lei/an si astfel daca scot forinti in Ungaria din bancomat Unicredit nu am comision . La platiile cu CARD-ul tranzactiile se fac la curs bancii cred eu, cand apare suma prima data se calculeaza la curs BNR dar apoi mai apare o diferenta de curs valutar. Noi am fost mai demult in Debrecen si am scos dintr-un automat forinit cu Card Banca Transilvania si mi-a iesit la un curs mai mare ca la BNR in jur de cursul practicat la casele de schimb. Consultatia am platit-o cu Card Unicredit dar n-am verificat inca extrasul, cand trec pe la banca cer extrasul si va scriu cum mi l-au calculat. Insa eu sunt de parere ca merita mai mult sa platim cu Cardul decat cu cash.

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Ce spun eu legat de card si curs de schimb este citit din extrasul de cont, eu folosesc banking online. Cardul il am la BRD, nu e prima data cand platesc cu el in Ungaria si pot spune sigur ca nu mai apare nici o diferenta de curs valutar, adica suma blocata e si suma finala.
Acum, fiecare face cum vrea, dar eu zic ca e mai rentabil cu card.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

sunt obocita moarta
acum am ajuns acasa...stau juma de ora si ma apuc de facut tort.

bine ca am terminat cu toate cumparaturile si treburile pe ziua de azi
va pupa fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

avalon,felicitari din toata inima,sa-ti traiasca comorile si sa va bucurati de ei ,o meritati pe deplin
recuperare rapida iti doresc

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

mirela: felicitari again!!!

violeta: ma bucur ca e totul ok. Iti tin pumnii pe mai departe.

Noi incercam sa rezolvam azoospermia sotului cu o operatie, asa ca poate nu mai trebuie sa recurgem la FIV cu donator, cine stie?

Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

didiloo - se gaseste in Romania GonalF la farmacii , si eu mi-am luat de aici pt. inceputul tratamentului . Tin pumnii sa fie FIV-ul reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Luck,in lista cu hormonalele pt FIV, nu se cerea TSH-ul. Eu l-am facut pt ca stiam de problemele mele.Zadori vazind analiza m-a intrebat "sper ca nu esti in tratament pt tiroida?" I-am raspuns "nu",la care mi-a zis"foarte bine!".
Parerea mea, e ca ar trebui sa-l intrebi pe K,daca sa opresti sau nu tratamentul,sau cu cat timp inainte de FIV. Poate el procedeaza altfel,fata de dr Z. Tu ai TSH f bun,nu cred ca mai e necesar sa te indopi cu hormoni.Vorbeste cu dr K!

Mergi la inceput