Fiv in Ungaria 73

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Avaloooon sa-ti traiasca puiutii mult asteptati si mult doriti, sa fie sanatosi si papaciosi , iar tie iti doresc refacere usoara
Mirelaaaaa FELICITARI! Simt ca am contribuit si eu , putin la samburelul din burtica ta .
Ma bucur mult de tot pentru tine Dumnezeu sa-ti dea o sarcina usoara

tuturor

Doamne Ajuta!

karla tare iti multumesc muahhhhhhh si sa ti dea Dumnezeu si tie posibilitatea sa te bucuri de astfel de momente

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

goggy...cat mai ai de stat la Bu???
cat ai platit cu totul???ai facut numai AH,sau ai folosit si embryoglue???

Maine dimieata plecam.
Ce inseamna "cu totul"? Te referi doar la procedura, nu? 372 000 huf, adica fiv simplu si AH ( 5800 ron mi-au fost blocati pe card ), de 'lipici' nu a zis nimeni nimic, nici nu stiam daca au sau nu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

goggy - capul sus si Doamne ajuta! Iti amintesti ca eu la fiv2 am trecut prin iad si tot s-a prins....hemoragie interna, transfuzii, diaree, crampe. Tatiana a facut o criza de bila cumplita si uite e cu bebe la purtator. Nu pica in depresii ca nu este cazul.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

saru'mana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fireyes

Goggy,, sa te faci bine, cred ca s-au apucat aia mici de cercetat imobiliarele din zona, sa vada pe unde isi fac cuib.
Sa ai grija la intoarcere, sa te menajezi cat mai mult.

Ah, si se poate plati cu card, eu am platit la clinica numai cu card, dar e drept ca nu am intrebat pe nimeni, m-am dus pur si simplu sa platesc si am scos cardul.

, sa stii....

Legat de plata cu cardul, cand m-a sunat Kovacs prima data sa imi spuna cate oo s-au fertilizat, m-a intrebat cu ce prefer sa fac plata dupa ET. Cand i-am spus card, a zis ca e perfect, doar ca trebia sa anunte. So, nu e nici o problema.

Mergi la inceput

Bey, azi ma simt mai bine, m-am mai linistit . Nici nu stiu ce sa mananc sa nu m-apuce iar. Sper ca piticii sa se fi hotarat la o locatie pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Goggy, ma bucur ca esti bine! Deja au personalitate piticii tai! Poate sunt prea inghesuiti, 3, se cearta pe locul mai bun!
Eu in dimineata asta am facut ultima injectie cucetrotide, deseara fac ovitrelle si am terminat cu injectiile!
Am si io un pitic: nu ma (mai) dor ovarele deloc! Nici vise de-alea n-am! Organismul meu nu se lasa doborat de hormoni, nici nu-i pasa!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

Buna!
Mult succes tuturor care sunteti in lupta pentru bebe!
Eu voi face ICSI la Debrecen, la dr. Tandor. mi-a dat un pre-tratament incepand din ziua a 25-a cm. iau in fiecare cate o jumatate de fiola de Decapeptyl de 0.1. acum sunt in ziua 32. astept ciclu si stimularea o voi incepe din ziua a 2-a cu GonalF cate 150 unitati in prima zi, 75 a doua, iar 150 si 75 pana in ziua 5 cand trebuie sa merg la control. deasemenea decapeptyl-ul il iau in continuare pana la un nou control. mi-a zis sa mai iau vit. E si aspirin protect. Voi ce parere aveti despre tratament?
Asa emotii am. sper ca totul sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

In romania gasesc gonalF in farmacii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

dent
as vrea sa scad tsh in jur de 1 pt ca am inteles ca raspunsul la stimulare este mult mai bun in aceste conditii.
Cum trebuie sa fiu in pauza de tratament pt tiroida in timpul fiv-ului?
kitta
Baftaaaaaaaaaaaa !!!!!!
nici eu nu am mai auzit o schema asemanatoare dar asta inseamna ca schemele de tratament sunt personalizate ceea ce e un lucru foarte bun pe care il dorim de altfel.
Incepi din z1 tratamentul sau din z2?
Am inteles ca faci 5 zile de stimulare si apoi mergi la control asa?
Ma pregatesc si eu de lupta ca imi vine o poftaaaaaaaa cand „va vad”.
fireyes
ai avut 4 ovocite mature?
Eu cred ca am inteles prostii cand am citit la celalalt subiect.Si ce s-a intamplat in continuare?
goggy
schimbul a fost super ok dupa parerea mea , cam 1.55 lei = 100 forinti daca bine am calculat.
felicia
multa bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

goggy
cred ca ti-au facut schimbul la cursul BNR , ceea ce e extraordinar , in conditiile astea cred ca si eu o sa platesc cu cardul.

Mergi la inceput