Fiv in Ungaria 73
Raspunsuri - Pagina 12
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK Avaloooon sa-ti traiasca puiutii mult asteptati si mult doriti, sa fie sanatosi si papaciosi , iar tie iti doresc refacere usoara ![]() ![]() Mirelaaaaa FELICITARI! Simt ca am contribuit si eu , putin la samburelul din burtica ta ![]() ![]() .Ma bucur mult de tot pentru tine Dumnezeu sa-ti dea o sarcina usoara ![]() ![]() tuturorDoamne Ajuta! ![]() karla tare iti multumesc muahhhhhhh si sa ti dea Dumnezeu si tie posibilitatea sa te bucuri de astfel de momente ![]() ![]() ![]() ![]() |
de Craciun vom fi 2 in 1!
goggy spune:
| citat din mesajul lui samira33 goggy...cat mai ai de stat la Bu??? cat ai platit cu totul???ai facut numai AH,sau ai folosit si embryoglue??? |
Maine dimieata plecam.
Ce inseamna "cu totul"? Te referi doar la procedura, nu? 372 000 huf, adica fiv simplu si AH ( 5800 ron mi-au fost blocati pe card ), de 'lipici' nu a zis nimeni nimic, nici nu stiam daca au sau nu.
goggy spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 goggy - capul sus si Doamne ajuta! Iti amintesti ca eu la fiv2 am trecut prin iad si tot s-a prins....hemoragie interna, transfuzii, diaree, crampe. Tatiana a facut o criza de bila cumplita si uite e cu bebe la purtator. Nu pica in depresii ca nu este cazul. Catalina www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170 |
saru'mana
goggy spune:
, sa stii....Legat de plata cu cardul, cand m-a sunat Kovacs prima data sa imi spuna cate oo s-au fertilizat, m-a intrebat cu ce prefer sa fac plata dupa ET. Cand i-am spus card, a zis ca e perfect, doar ca trebia sa anunte. So, nu e nici o problema.
goggy spune:
Bey, azi ma simt mai bine, m-am mai linistit . Nici nu stiu ce sa mananc sa nu m-apuce iar. Sper ca piticii sa se fi hotarat la o locatie pana acum ![]()
felicia_ spune:
Goggy,
ma bucur ca esti bine! Deja au personalitate piticii tai! Poate sunt prea inghesuiti, 3, se cearta pe locul mai bun!![]()
Eu in dimineata asta am facut ultima injectie cucetrotide, deseara fac ovitrelle si am terminat cu injectiile!
Am si io un pitic: nu ma (mai) dor ovarele deloc! Nici vise de-alea n-am! Organismul meu nu se lasa doborat de hormoni, nici nu-i pasa!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
didiloo spune:
Buna!
Mult succes tuturor care sunteti in lupta pentru bebe!
Eu voi face ICSI la Debrecen, la dr. Tandor. mi-a dat un pre-tratament incepand din ziua a 25-a cm. iau in fiecare cate o jumatate de fiola de Decapeptyl de 0.1. acum sunt in ziua 32. astept ciclu si stimularea o voi incepe din ziua a 2-a cu GonalF cate 150 unitati in prima zi, 75 a doua, iar 150 si 75 pana in ziua 5 cand trebuie sa merg la control. deasemenea decapeptyl-ul il iau in continuare pana la un nou control. mi-a zis sa mai iau vit. E si aspirin protect. Voi ce parere aveti despre tratament?
Asa emotii am. sper ca totul sa fie bine!
luck spune:
dent
as vrea sa scad tsh in jur de 1 pt ca am inteles ca raspunsul la stimulare este mult mai bun in aceste conditii.
Cum trebuie sa fiu in pauza de tratament pt tiroida in timpul fiv-ului?
kitta
Baftaaaaaaaaaaaa !!!!!!
nici eu nu am mai auzit o schema asemanatoare dar asta inseamna ca schemele de tratament sunt personalizate ceea ce e un lucru foarte bun pe care il dorim de altfel.
Incepi din z1 tratamentul sau din z2?
Am inteles ca faci 5 zile de stimulare si apoi mergi la control asa?
Ma pregatesc si eu de lupta ca imi vine o poftaaaaaaaa cand „va vad”.
fireyes
ai avut 4 ovocite mature?
Eu cred ca am inteles prostii cand am citit la celalalt subiect.Si ce s-a intamplat in continuare?
goggy
schimbul a fost super ok dupa parerea mea , cam 1.55 lei = 100 forinti daca bine am calculat.
felicia 
multa bafta !
luck spune:
goggy
cred ca ti-au facut schimbul la cursul BNR , ceea ce e extraordinar , in conditiile astea cred ca si eu o sa platesc cu cardul.