Fiv in Ungaria 73

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Fetelor am uitat sa va spun si sa spuneti si voi mai departe. O prietena de a mea a ajuns si ea la policlinica sa faca fiv si la inceput ia tradus Marica ( aceiasi femeie cu tupeu ) sa nu spun altfel ca e n....., ia cerut la prietena mea 200 Euro cica ca sa dea la Doctorita . Dar de fapt sa bage ia in buzunar , CA D-na Doctor e o draguta nu a cerut la nimieni nimica , eu una o simpatizez ff mult . Noroc ca mi-a zis prietena mea ce avea de cand MArica (traducatoarea ), ca am si luato de la ea , mai ales ca are un comision cam piparat si todeauna ea e in graba. Aveti grija daca sunteti la ea , mai bine vorbiti cu D-na Ghionghi si ea traduce si e o femeie extraordinara cu multa rabdare si calm. Aveti grija fetelor care sunte-ti la Marica . Nu stiu de ce o mai primeste in policlinica ca a mai facut o faza de asta cu bani. O pune pe D-na Doctor intr-o postura nasoala .Eu una iam povestit la D-na Doctorita despre prietena mea ce a vrut MArica sa faca . VA pup fetelor. Astept sa imi scrieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Luck,de ce trebuie sa scazi tsh-ul pana la 1? Ti-a cerut dr K asta?
Cind vei incepe stimularea tra sa fii in pauza de tratam pt tiroida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelormi-ati luat-o inainte cu vestea despre Avalon! Ce sa fac daca ma adun asa tarziu acasa! Nu stiu daca ati mentionat ca are 2 uriasi de 2,6 si 3 kg!
Mirela2FELICITARI MAXIME! Si de acum sa le spui la toti politaii ca esti graviduta! Eu m-am dus o data la Carefour, pe vremea cand avema si eu ceva la purtator si nu am vrut sa stau la coada si m-am dus la casa de gravide si am zis ca sunt gravida, si fiindca nu aveam burta (era doar putin umflata) s-a uitat toata lumea ciudat la mine. Dar macar atunci putea sa ma dau si eu gravi....
Si eu am o schema ciudata si la cate FIV-uri am facut eu, recunosc ca nu am mai avut asa ceva: Clomifen 2 + 225 Gonal + 3 Menopur - o zi da o zi paunza, apoi scad la 2 menopur si Clomifenul in toate cele 5 zile...
Ieri am fost la eco, sa vada ca nu am chist si nu a putut sa vada ovarul stang, cica din cauza matelor si pe ovarul drept erau 3 foliculi antrali, adica ramasi de luna trecuta ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kitta, in ce zi ai facut eco? Foliculi antrali eu stiu ca sunt cei micuti, cei care se vor dezvolta la stimulare. Interesanta schema!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Felicianu stiu exact in ce zi eram la eco, dar oricum sunt inca pe AC pana pe 09. si am facut-o in perioada in care mi-a zis K. Foliculii aia antrali aveau intre 6 - 9 mm asa ca mi se par cam mari, sper sa dispara ca ma enerveaza, iar o sa am unii mari si unii f. mici.
O sa caut pe net ce inseamna si o sa ii scriu si lui K in seara asta ca poate nu sa culcat si ceteste ca are o viteza la raspuns la mailuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

kitta...esti pe linia de start asadar.
te-a pus sa faci echo intre zilele 8 si 18 de AC,asa-i???intr-o zi anume,spusa de el,nu???

asa imi daduse si mie in schema...da mai am de asteptat.

stiti cat masoara o trompa???
a mea a avut 31 de mm.
am primit azi si rezultatul de analiza anatomo-patologica...sarcina extrauterina a fost sigur...da sunt scrise pe acolo neshte cuvinte de m-am uitat crucis pana am reusit sa le silabisesc

si ma mai bucur ca am intrebat-o pe madam doctoreasa de aderentele pelvine...si mi-a spus ca mi-a curatat tot,tot...ca nu erau multe oricum...si tot ce era a indepartat...asadar...sunt curaaaataaaaa.
spunea ca nu crede ca vor mai aparea...sau chiar daca reapar...nu vor fi prea dese.

ma duc la
va pupa fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Avaloooon sa-ti traiasca puiutii mult asteptati si mult doriti, sa fie sanatosi si papaciosi , iar tie iti doresc refacere usoara
Mirelaaaaa FELICITARI! Simt ca am contribuit si eu , putin la samburelul din burtica ta .
Ma bucur mult de tot pentru tine Dumnezeu sa-ti dea o sarcina usoara

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Felicitari, Avalonica, a venit si ziua asta! sa fiti sanatosi si de acum incolo!

Goggy,, sa te faci bine, cred ca s-au apucat aia mici de cercetat imobiliarele din zona, sa vada pe unde isi fac cuib.
Sa ai grija la intoarcere, sa te menajezi cat mai mult.

Kitta, am avut aceeasi schema, numa' ca o singura zi m-a tinut pe 2 Menopur, ca dupa eco 1, a zis sa bage cate 3, ca e mai sigur. Cica as fi primit doza max a clinicii. Insa a fost singura data cand am obtinut 4 buc mature (ca mai era si 1 ovo prapadit), deci o fi buna de ceva schema asta... Bafta porceasca!

Ah, si se poate plati cu card, eu am platit la clinica numai cu card, dar e drept ca nu am intrebat pe nimeni, m-am dus pur si simplu sa platesc si am scos cardul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

karla, fireles sarna

sa avem o zi frumoasa

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

ank - eu la Budapesta ma duc , marti va fi transferul.

Fetelor - o sambata minunata sa aveti !!

Mergi la inceput