Fiv in Ungaria 73
Raspunsuri - Pagina 15
didiloo spune:
La multi, multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!!
tannoo25, fancy-mona si irinaflorea va multumesc mult pentru raspuns. am sa merg maine de dimineata la farmacie sa caut gonal.am incercat la sensiblu, dar spuneau ca nu au. mie imi prescrisese medicul GonalF 450, iar la sensiblu ziceau ca ar putea sa comande doar gonal75.intr-adevar am vazut ca aveau la debrecen injectia, dar nu ma asteptam sa fie asa scump si nu am avut atatia bani la noi. sper totusi ca voi gasi la noi injectia pentru a nu mai merge in debrecen ca sa le cumpar.
cezara66 spune:
va citesc de mult si traiesc alaturi de voi emotiile fiecarei etape.As dori sa intreb daca a patit cineva sa se fecundeze ovocitele dar apoi sa nu se divida.
mirela2 spune:
fetelor am primi rezultatul de la beta de 48 de ore.............valoarea este de 228,91, s-s dublat frumos, sa mearga tot asa

ma bucur asa de mult

de Craciun vom fi 2 in 1!
catalina2307 spune:
Bravo mirela, sa fie intr-un ceas bun.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Bravo mirela, sa fie intr-un ceas bun. Catalina www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170 |
sarumana

violeta70 spune:
Mirela 
Doamne-ajuta. A avut dreptate cine a spus ca e capitolul tau. Te pup.
Pupici la toate fetele si La multi Ani! celor care poarta numele de Mihail si Gavril. 
Dumnezeu este alaturi de noi 
alla76 spune:
mirela, felicitari si sarcina usoara!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui cezara66 va citesc de mult si traiesc alaturi de voi emotiile fiecarei etape.As dori sa intreb daca a patit cineva sa se fecundeze ovocitele dar apoi sa nu se divida. |
Cezara la primul FIV, eu am avut 2 ovocite, s-au fecundat amandoua, dar numai unul s-a divizat.
Pentru o reusita, trebuie sa fie indeplinite mai multe conditii, printre care aceea ca ovulul fecundat sa aiba energia necesara pentru a se divide.

DSoamne Ajuta!

ALRAK spune:
| citat din mesajul lui mirela2 fetelor am primi rezultatul de la beta de 48 de ore.............valoarea este de 228,91, s-s dublat frumos, sa mearga tot asa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ma bucur asa de mult ![]() ![]() ![]() ![]() de Craciun vom fi 2 in 1! |
gravidutza fericita 

.Doamne Ajuta!
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ALRAK
gravidutza fericita ![]() ![]() .Doamne Ajuta! ![]() |
muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh