Ce parfumuri va plac? (21)
Raspunsuri - Pagina 19
Carmena spune:
Buna
Sali, sa stapanesti sanatoasa Midnight-ul, ma bucur ca iti place
Sincer, si eu sunt in momentul de fata indragostita de Lolita, mi se pare asa "manusa" cu mine de la inceput pana la final.
L-am trecut acolo la parfumuri preferate sa ma dau cu el cand nevoia o cere
Si ma batea gandul sa ii aduc o surioara langa ea, dar mai astept putin.
Iulya cum ti se pare Casmirul? Eu inca nu l-am decoperit cu de-a totul, dar are parca o nota care ma inteapa, mai aspra si parca prea matura pentru mine
Notele de baza imi plac, dar pana ajunge la ele ma omoara asprimea de care va ziceam
Si eu sunt pe lista cu Elixirul. Daca organizati vreo comanda in lant, da-ti-mi de veste sa intru si eu
.
Dana ce ai facut cu L de Lolita? L-ai inceput?
Pupici
teo30967 spune:
dana iti multumesc pentru recomandarea dupa esente de lux, l-am gasit si pe big si pe amazon mai greu ar fi cu cristobalul decat cu rumba !
rose ...esti mai mult decat "DULCE" pentru ca te-ai oferit sa mi trimiti in plic soir de lune dar ar fi efortul prea mare si in plus am incredere in gusturile tale rafinate in materie de parfumuri, cat priveste rumba singura retinere e sa nu fie prea pentru anii 80 adica sa nu miros ca o "biserica" (tamiie ) sau sa nu aud ca "miros a mort" (un comment la jardins de bagatelle - tot prea multa tamiie!)sau ca o bunica ...in rest mi se pare ok e puternic, sofisticat, lemnos, oriental ...
mai astept niste "noutati" ca e in tatonari acu de la sali privind midnight-ul sa vad ce mai zice care e nr. 1 el sau lolita ...ca si astea m-au incitat destul
alinam spune:
Sali iti raspund cu intarziere, nu am fost in localitate, deci Chocolovers persista, dupa 10 ore de la pulverizare, desi eu nu il simteam deloc, mama m-a intrebat cu ce m-am dat ca miros a cuisoare
, da, sotul zice a prajituri, mama zice a cuisoare ( sunt fumatoare, cred ca se modifica putin mirosul de la fum),Teo zice ciocolata, eu zic doar delicios .
trischa spune:
Fetelor,eu va citesc si sunt fascinata de descrierile voastre.As vrea sa va spun ca va admir pe cele ce aveti curaj de schimbare la parfum.
Eu nu am nici rabdare si nici curaj mult.Ce-i drept de cate ori am avut inspiratia sa-mi iau si altceva decat cele obisnuite...am dat gres.
Folosesc de ani de zile doua parfumuri,Intuition Estee Lauder si Coco Mademoiselle si imi plac amandoua la fel de mult.
Mi-a placut mult Dune Chistian Dior pana l-am avut acasa...nu merge decat daca afara e ger puternic..altfel te doboara.
O zi frumoasa!
rose_selavie spune:
Trischa bine ai venit!
Eu dupa ce am inceput sa citesc ce scriu fetele despre parfumuri pe aici mi-am largit orizontul intr-atat incat azi ma declar o mica infidela in materie de parfumuri, fiindca nu pot niciodata sa aleg favoritul ca maine imi place altul....si tot asa, e un cerc vicios.
In plus goana dupa un nou parfum e nemaipomenit de savuroasa si incitanta, numaratul orelor pana il am a devenit la mine obicei.
Nu ma mai deranjeaza ca nu sunt lipita de unul singur , pot eventual sa zic ca Chanel ma incanta si am deja 5 diferite de la el, in rest care-cum...se inmultesc ca iepurasii: de cate ori deschid dulapul sunt mai multi !
danamiha spune:
rose, care sunt cele 5 de la Chanel?
1. MADEMOISELLE
2. COCO
3. ?
4. ?
5. ?
Carmen, draga mea, nu am inceput L (il tin totusi pt cadou)
Daca nu iti place casmir, pune-l aici la bursa.
Mai am un parfum pt bursa, Shalimar EDP (cel clasic) sticla e de 30 ml, dar lipsesc cam 10 ml. (mai am o sticla mare
)
rose_selavie spune:
Dana, eu am de la Chanel astea:
-Allure clasic edp
-COCO
-Mademoiselle (deja a 3-a sticla)
-Cristalle edp (acum fac pauza cu el ca-l simt mai de primavara)
-Chance edp (e chiar pe sfarsite,uneori ma dau zilnic cu el, mai am vreo 15 ml acolo....dar l-am trecut si pe el, oricum e pe lista o noua sticluta pt anul viitor)
iar sotul meu are Antheus si cand m-a cucerit avea Egoiste Platinum, mi-e dor de acel miros care n-are nimic in comun cu notele tipice de parfum masculin (adica nu e oceanic, cu tabac,sau stiu eu cum) cred ca o femeie curajoasa ar putea sa-l poarte.
Si Beige ma intereseaza, sper sa am ocazia sa-l incerc odata, am citit ca e fin si elegant cu note de miere.
danamiha spune:
rose, tu iti amintesti ce parfum purtai cand ai fost cucerita?
(unde l-ai cunoscut, aici in Ro sau acolo?)
rose_selavie spune:
hi hi, da, nu am cum sa uit.... purtam Cerutti 1881, se intampla in urma cu 6 ani (fara o luna) in Romania.
![]()
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danamiha rose, tu iti amintesti ce parfum purtai cand ai fost cucerita? ![]() (unde l-ai cunoscut, aici in Ro sau acolo?) |
isi aminteste, cum sa nu, ca nu a trecut mult de atunci!
nu ca la mine/noi
dar cu Lolita sunt zilnic in pericol de a fi cucerita!

Impresii Midnight prima zi: nu imi place mai mult decat Lolita normal. Nu mi se pare a avea o persistenta mai buna. Cele doua nu miros chiar identic.