Ce parfumuri va plac? (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Buna seara la parfumate..
Dana l-am mirosit si nu e la fel ca EDT persista , e ceva mai tare dar imi place..acum trebuiesc gasite resurseleCred ca mai astept pana il baga pe fragrancex.Acum mi s-a pus pata pe Delices de Cartier EDP mi se pare finut si rafinat..in curand fac o colectie mai ales cand vad ce diferenta de pret este intre butic si site..Ati avut parfumul asta?Cum vi se pare?
Noapte buna.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui sali
sigur imi place mai mult decat L ( nu au nimic in comun) , doar ca nu am stabilit inca daca imi place mai mult decat Lolita clasic.
Acum stau cu MIDNIGHT la nas si mi se para ca miroase a coniac si......pruna. Pruna din aceea coapta bine, vinetie...poate o fi si din cauza sticlei care este mov inchis! si struguri....

teo, carmena, iuliya si toate celelalte iubitoare de Lolita clasic, puteti lua MIDNIGHT daca nu va mai ajunge Ecstasy( adica Lolita normal) si vreti heroina!

Am gresit, ma refeream la Editia Limitata 2008 , aceea care este pe esntedelux!
La cea din 2007 nici macar nu indraznesc sa sper ca mai gasim pe undeva!

sali esti o fericita sa te bucuri
de midnight si la mai multe parfumuri reusite !
deunazi citeam ca tot asa extaziata esti si de jaipus saphir! doua parfumuri contrastante totusi ...
eu sunt o nefericita : babanu nu mi-a adus si mie midnight-ul! in plus mi-a pierdut si ""fake-ul"" ala de soir de lune ...DAR VAD EU CUM MA SCOT!!!!!

Da, imi place si Jaipur Saphir, insa nu asa ca Lolita.
JS e un parfum pe care mai mult il apreciez decat imi place , adica ii recunosc calitatile de parfum bun. Ca un George Clooney sau Pierce Brosnan....daca ar fi sa -i dau un corespondent in materie de actori celebri.
Cu Lolita e altceva, a fost blind date, apoi flirt, apoi ne-am aprins, habar nu am cat o sa dureze dar acum e foarte misto...cam asa ar fi....ca Brad Pitt in tinerete, navalnic si imprevizibil , asa cum era in "Legendele toamnei"( favoritul meu, ca film si ca look al lui) !

teo, eu as avea cateva sugestii , cum anume sa te mai repari din suparare. conform vorbei cui pe cui se scoate, ar trebui sa te orientezi tot la ceva mai tare, mai rar, mai controversat.
De Alexander McQueen ce zici? My Queen, ca tot era pe lista odata?
sau o HABANITA de la Molinard? sau un CARON? sau un Annick Goutal?

cait ,am vorbit mai demult aici despre DELICES, atat despre apa de toaleta cat si despre apa de parfum.
Eu le-am incercat pe amandoua si imi place mai mult apa de toaleta.
Daca te uiti in spate ,ai sa vezi ca roseselavie a facut o descrie faina, in stilul ei caracteristic, atat pt EDT cat si pt EDP.

geniest, e clar ca luni a pus colete la posta,( din moment ce la mine a sosit Midnight ieri) asa ca azi ar tr sa ajunga si la tine Alien!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Sali, sunt pesimista ca s-a intamplat asa. Pai la mine trebuia sa ajunga inainte de a ajunge la tine, la Targoviste, nu ??? Ca doar e vorba de Bucuresti, dintr-un cartier in altul...

Sa te bucuri maxim de Midnight. Ai grija cu pulverizatorul, nu-l forta prea tare

Daca nu apare nici azi...e clar....sa nu mai spun ca s-a scumpit si pe fragrancex...e 90 de dolari..offf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Bonjour frumoaselor!

Sali sa porti Midnight-ul cu placere si savureaza-i darul de a face victime!
Cait nu te mai gandi doar, actioneaza: ia Delices de Cartier ca e f chic de Sarbatori, eu am edt-ul si e un miros de cirese confiate jucaus pe un fond de note clasice de iasomie si santal.

Cand am incercat Habanita de la Molinard m-am apropiat de el cu smerenie pt renumele lui, pt faptul ca e parfumul nr 1 la vanzari al casei M, ca am citit review-uri in care e elogiat...insa personal, dupa ce i-am lasat timp sa se aseze pe piele am fost deceptionata: e un parfum dark, nu e dulce, e doar greu, uscat.
Desi aflasem ca ar avea si flori in compozitie acestea se ascundeau sau erau pur si simplu strivite de rasina, ambra si mosc. Eram dizzy cand am iesit la aer.
In schimb merita incercata gama Les Fleurs, iar tie Sali ti-as recomanda Fleur de Chocolat in mod special cand ai pofta de dulciuri.

O experienta similara am trait si la Fragonard. Imi pregatisem lista de acasa cu care-ce-cum si eram nerabdatoare sa testez/sa si iau Belle de Nuit care e ca si Habanita un best-seller. Ghinionul a facut ca acesta sa-mi semene pana la confuzie cu J'adore care nu-mi place.

Ma tulbura de 2 zile un gand pacatos: vreau Hypnotic Elixir
Cred ca ar merge atat de bine in sezonul rece. Dintotdeauna am admirat talentul cu care a fost creat Hypnotic clasic, un miros atat de rotund si echilibrat, cuceritor si rafinat, incat calitatile din edt dublate in Elixir n-au cum sa fie altfel decat si mai fermecatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
JS e un parfum pe care mai mult il apreciez decat imi place , adica ii recunosc calitatile de parfum bun.

la felul cum ai descris tu jaipurul in urma aveam impresia ca esti in mare dragoste cu el .
eu vreau un parfum de care sa ma indragostesc si care sa ma iubeasca pe mine si pielea mea, ca de respect sau aprecieri ...deh criza femeii la 40 de ani ...

Citat:
[purple]teo, eu as avea cateva sugestii , cum anume sa te mai repari din suparare. conform vorbei cui pe cui se scoate, ar trebui sa te orientezi tot la ceva mai tare, mai rar, mai controversat.
De Alexander McQueen ce zici? My Queen, ca tot era pe lista odata?
sau o HABANITA de la Molinard? sau un CARON? sau un Annick Goutal?

sali ma batea gandul la o rumba de la BALENCIAGA,( echivalentul modern al lui ar fi kenzo jungle)...ar fi specific anilor 80 deci ma astept sa fie putin pudros, uscat, (innecacios pe romaneste!) ...poate se indura ROSE sa mearga sa l miroseasca putin ...si mie mi-au atras atentia cele enumerate de tine sa stii dar acum ma tenteaza altele ...

mie mi-a ramas gandul la soir de lune ...astept o oferta pentru 50 ml edp si sa ma ajunga in jur de 100$ si ...poate mi-l aduce mosul, asta pentru ca tot sper sa ma opresc la (macar!) cateva parfumuri si sa nu mai fiu in cautari atat ...desi cand mi se pune mie pata pe cate unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Teo n-am unde sa dau de Balenciaga, nu l-am vazut pe aici. Dar am o colega care foloseste Cristobal si am s-o intreb de unde il ia, poate ea stie vreo parfumerie care mie mi-a scapat, desi slabe sanse.

Daca vrei iti trimit in plic sa vezi cum e Soir de Lune, asa ca sa faca asteptarea mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Merci fetelor gata comanda e pe drum si oricum daca nu sunt eu incantata verisoara mea abia il asteapta.Am luat pana la urma EDT ascultand sfaturile voastra.
Rose ma impresionezi cata patima pui in descrierea parfumurilor.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

teo, am vazut Balenciaga pe esentedelux, exact ce cauti tu.

rose, esti o adevarata artista, scrii atat de frumos...si eu am ganduri pacatoase cu Elixirul, dar inca nu ma indur sa dau atat pe el, mai astept si ma bucur de varianta edt din care mai am 90 ml.

geniest, imi pare rau, eu tot sper sa-l primesti, anunta-ne, sa ne bucuram impreuna cu tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Sali, sunt pesimista ca s-a intamplat asa. Pai la mine trebuia sa ajunga inainte de a ajunge la tine, la Targoviste, nu ??? Ca doar e vorba de Bucuresti, dintr-un cartier in altul...

Sa te bucuri maxim de Midnight. Ai grija cu pulverizatorul, nu-l forta prea tare

Daca nu apare nici azi...e clar....sa nu mai spun ca s-a scumpit si pe fragrancex...e 90 de dolari..offf...

nu ai de ce sa te descurajezi.
trebuia sa ti-l trimita din ploiesti, nu din bucuresti.
de trimis sigur ti-l va trimite , e clar ca e pus la pastrare pt tine, si eu cand am rezervat din stoc a fost de cuvant, am zis ca il vreau si l-a tinut pt mine dar mi l-a trimis cand a dat Dumnezeu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Bonjour frumoaselor!

Sali sa porti Midnight-ul cu placere si savureaza-i darul de a face victime!

habar nu am despre ce vorbesti tu acolo !

Mergi la inceput