Ce parfumuri va plac? (21)
Raspunsuri - Pagina 20
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali Cele doua nu miros chiar identic. [/purple] |
dezvolta te rog, midniht e tot pe linia lolitei sau e pe fleur defendue (cu cirese mai de vara) care e mai dulce ?
e tot gourmand ca si lolita?
Clarisss spune:
| citat din mesajul lui rose_selavie Dana, eu am de la Chanel astea: -Allure clasic edp -COCO -Mademoiselle (deja a 3-a sticla) -Cristalle edp (acum fac pauza cu el ca-l simt mai de primavara) -Chance edp (e chiar pe sfarsite,uneori ma dau zilnic cu el, mai am vreo 15 ml acolo....dar l-am trecut si pe el, oricum e pe lista o noua sticluta pt anul viitor) |
si eu am purtat chance'ul ff mult timp, e parfumul care nu mi'a lipsit niciodata in ultimii ani. acum sincer, incep sa simt in el niste "note" deranjante, iritante, intepatoare in sens negativ. el e motivul pt care am inceput sa sar din parfum in parfum si uite ca nu ma mai opresc, iar asta datorita voua

dana, ai pm (s'ar putea sa ma intereseze "mostra" 'ceia de shalimar pt o prietena )
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
dezvolta te rog, midniht e tot pe linia lolitei sau e pe fleur defendue (cu cirese mai de vara) care e mai dulce ? e tot gourmand ca si lolita? |
Midnight este absolut pe linia Lolitei clasice. suta la suta. ieri am zis ca sunt identice pana la confuzie. azi am zis ca nu sunt chiar asa, in sensul ca MIDNIGHT imi pare asa de dens, incat simt parca si o nota f f f putin amara, care-i vine din cat este de concentrat.
am impresia ca daca s-ar sparge sticla de midnight ar curge parfum uleios.
TEO, clar, pt tine ar fi Midnight, dar doar pt ca este mai dens( repet acest cuvant) , si acea densitate il face sa para tare ( sau invers).
Adica taria il face sa se simta dens. In rest sunt asemanatoare. Si am impresia ca imi place mai mult Lolita normal. Dar doar asa, ca a fost prima dragoste....ca sunt practic la fel ca miros.
Merge f bine Midnight de seara si Lolita normal de zi. Dar eu nu am retineri in a folosi Midnight ziua la birou.
Si mai e ceva, nu pot sa mi explic : lolita normal se simte mai bine in jur, iar Midnight , desi mai puternic, parca se lipeste mai bine de piele si nu este asa de "imprastiat" ca normalul. [/purple]
teo30967 spune:
acum am inteles ce e cu cele doua parfumuri ! sunt lamurita tu ce faci le tii pe amandoua ? cum le "distribui" pe zile pare, impare .......mai ales ca zici ca sunt atat de similare ?
oricum sa stii ca si mie imi place lolita clasic.
sali spune:
| citat din mesajul lui teo30967 acum am inteles ce e cu cele doua parfumuri ! sunt lamurita tu ce faci le tii pe amandoua ? cum le "distribui" pe zile pare, impare .......mai ales ca zici ca sunt atat de similare ? oricum sa stii ca si mie imi place lolita clasic. |
nu e vorba ca le tin pe amandoua, pt ca Lolita normal era pe terminate( eu asa consider cand din sticla de 100 ajung pe la 30 ml
ma gandeam oricum sa mi iau un alt lolita normal dar daca Midnight seamana atat de bine, o sa il folosesc pe acesta cand se termina lolita de tot.
apoi vreau sa incerc editia 2008, daca nu ma apuca damblaua chiar mai devreme!
acum inca sunt cu gandul la Chocolevers sau Amor de cacao( acesta din urma mi se potriveste manusa vietii sentimentale din acest moment
eeeeeeeeiiiiiiiiii, eu visez sa ma dau cu "7:15 in Bali" by kenzo, adica dis de dimineata in Bali sa ma dau cu acest parfum. De obicei , chiar si cu o intarziere de cativa ani, mi-a iesit cam tot ce am vrut. Doar ca pt a ajunge acolo , se pare ca trebuie sa traversez si etapa Amor de KKO !
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui sali [purple]nu e vorba ca le tin pe amandoua, pt ca Lolita normal era pe terminate( eu asa consider cand din sticla de 100 ajung pe la 30 ml |
da te-ai dat nu gluma nu l-ai iertat deloc!
| citat din mesajul lui sali acum inca sunt cu gandul la Chocolevers sau Amor de cacao( acesta din urma mi se potriveste manusa vietii sentimentale din acest moment |
mai sali da cand aveam eu cioco nu erai asa ciocolatoasa ! ce-ti veni?
danamiha spune:
| citat din mesajul lui trischa Fetelor,eu va citesc si sunt fascinata de descrierile voastre.As vrea sa va spun ca va admir pe cele ce aveti curaj de schimbare la parfum. Eu nu am nici rabdare si nici curaj mult.Ce-i drept de cate ori am avut inspiratia sa-mi iau si altceva decat cele obisnuite...am dat gres. Folosesc de ani de zile doua parfumuri,Intuition Estee Lauder si Coco Mademoiselle si imi plac amandoua la fel de mult. Mi-a placut mult Dune Chistian Dior pana l-am avut acasa...nu merge decat daca afara e ger puternic..altfel te doboara. O zi frumoasa! mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06 |
Te inteleg asa de bine...Mai bine de 10 ani am folosit Poeme de la Lancome, era ca o semnatura. De cand am gasit acest subiect aici pe forum, gusturile mele s-au diversificat.