Ce parfumuri va plac? (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Nu se poate sa iti placa Coco si lolita in acelasi timp, cine stie poate pe la 40 de ani

Mie imi plac amandoua, doar ca purtarea lor depinde de vreme si felul in care ma simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Va rog sa-mi rcomandati si mie un parfum fresh-dulce, echivalentul Aqua di gio barbatesc, care de altfel e parfumul meu preferat... ma poate ajuta cineva?

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Am pofta de ciocolata si nu stiu ce sa aleg: Chocolovers sau Amor de Cacao ( acesta din urma de la Comptoir Sud Pacifique) . practic aceeasi baza.

teo, cum era CHOCOLOVERS? este in genul gurmanderiilor Lolita, mai exact a lui L, numai ca in loc de vanilie si scortisoara acesta are ciocolata, un pic de vanilie si portocala?
am citit si rascitit , pare delicios doar ca are un punct slab: persisitenta.
Chiar asa putin tine, chiar si pt o apa de toaleta?
alinam( la care a ajuns al tau) zicea ca ei ii tine bine.

o fi nasol sa mirosi ca nesquiq, capuccino, ciocolata calda, fulgi de cacao, prajitura cu ciocolata? ma gandesc totusi ca nu, avand in vedere succesul enorm al lui L de lolita!

offline ( ca si cu balsamul Lenor Sensuelle) : am descoperit "colectia" CHOCOVENTURE de la HEIDI. asa mi s-a rasculat gustul pt ciocolata plus diverse arome. mi-am luat ciocolata si portocala, ciocolata si para( superbuna asta, parca ar fi cu bucatele de para glasata, mancata din frigider direct este o nebunie) si ciocolata cu merisor ! astea mi-au facut mie cu ochiul, poate va fac si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

sali, se vede ca nu ai probleme cu silueta
Tu precis arati ca in reclama la lolita, a pus rose aici link-ul, dar tu ai negat

Supermami, imi pare rau, nu stiu ca sa-ti recomand, dar precis te sfatuieste cineva de aici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
[Tu precis arati ca in reclama la lolita, a pus rose aici link-ul, dar tu ai negat

http://www.youtube.com/watch?v=2zxImXcsTPg&feature=related

Exact la fel. doar ca mi-s blonda.
de aratat oi fi aratand sau ba, dar de simtit chiar asa ma face sa ma simt.
ca sa nu mai spun ca-i bag si pe altii "in the mood".

totusi, nu ti s-a facut pofta de cioco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
teo, cum era CHOCOLOVERS? este in genul gurmanderiilor Lolita, mai exact a lui L, numai ca in loc de vanilie si scortisoara acesta are ciocolata, un pic de vanilie si portocala?
am citit si rascitit , pare delicios doar ca are un punct slab: persisitenta.
Chiar asa putin tine, chiar si pt o apa de toaleta?
alinam( la care a ajuns al tau) zicea ca ei ii tine bine.

nu stiu de unde ai aflat ca nu tine cioco ca EU si nu numai (vezi si alinam) am simtit persistenta lui din plin. are o persistenta f buna in ciuda faptului ca e edt !
el e oriental vanilat si e un gourmand cald, fara note (specifice casei lolita) intepatoare e strident prin dulce vanilie nu are scortisoara ca l-ul se simte bine cacao in el ...alina imi spunea ca sotul ei nu a stiut cand si l-a luat si o tot ""Adulmeca"" credea ca a mancat prajituri fara el ...
mai intreaba-o si pe ea !

Mergi la inceput

acum sali eu astept altceva de la tine : cand imi spui despre midnight mi s-au lungit urechile pana am aflat ca a venit doar unul acum mi se multiplica tot asteptand sa scrii ceva despre el !
p.s. m-a anuntat babanu ca mi-a pierdut si parfumul de pe amazon soir de lune pana a facut el comanda s-a dat ....SUNT OFTICAAAAAAAAAAAAAAAAAATA DA RAU DE TOTTTTTTTT

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

acum sali eu astept altceva de la tine : cand imi spui despre midnight mi s-au lungit urechile pana am aflat ca a venit doar unul acum mi se multiplica tot asteptand sa scrii ceva despre el !
p.s. m-a anuntat babanu ca mi-a pierdut si parfumul de pe amazon soir de lune pana a facut el comanda s-a dat ....SUNT OFTICAAAAAAAAAAAAAAAAAATA DA RAU DE TOTTTTTTTT

o sa ti zic despre MIDNIGHT cum este atunci cand o sa-l miros, adica atunci cand o sa se indure babanu sa mi-l trimita!
i-am zis saptamana trecuta sa mi-l trimita separat, fara sa mai astepte ce mai aveam la el si a zis ok. am asteptat miercuri , joi , vineri , degeaba. azi am fost plecata din oras si cand ma intorceam am sunat-o pe cristinica secretara sa intreb daca a venit avizul, sa merg direct la posta inainte sa ajung la birou. iarasi degeaba.
postasul este asteptat la mine la firma mai ceva ca un cires copt.

azi dimineata nu m-am abtinut si iar i-am trimis mail lui babanu in care i-am zis ca mi se pare o "cruzime" din partea lui ca dupa ce am asteptat MIDNIGHT 5 saptamani sa vina din SUA, acum sa mai astept cine stie cat sa vina din ploiesti, care e colea. ma innebuneste faptul ca parfumul e la babanu de o saptamana si il doare in cot , hai ca nu mai vb ca iar ma apuca toate juramintele ca nu mai dau in viata mea o comanda la el. si nu-l mai recomand nimanui.

De CHOCOLOVERS am aflat ca nu persista citind zeci de pareri pe makeupalley.com si pe fragrantica.
cu atat mai bine daca tu zici altceva.

si hai sa nu ti mai para rau de SISLEY ratacitu' ca la banii aia sigur era fake !

Mergi la inceput

Citat:
si hai sa nu ti mai para rau de SISLEY ratacitu' ca la banii aia sigur era fake ! [/purple]

si pe amazon sunt fake-uri?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
si hai sa nu ti mai para rau de SISLEY ratacitu' ca la banii aia sigur era fake !

si pe amazon sunt fake-uri?

Nu stiu dar am vrut sa te consolez![/purple]

Mergi la inceput