Ce parfumuri va plac? (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

fetele, care ati purtat jaipur saphir/boucheron, spuneti'mi si mie rogu'va cam in ce categorie intra... e purtabil ziua/seara/ mai de iarna/ mai pe primavara, cam cum il "vedeti" ? am citit pe fragrantica dar as vrea si parerile voastre.

sali, ce'ai facut cu sticla de L ? tot inundatie? sper ca nu.

sa va fie weekend'ul mirobolant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

fetele, care ati purtat jaipur saphir/boucheron, spuneti'mi si mie rogu'va cam in ce categorie intra... e purtabil ziua/seara/ mai de iarna/ mai pe primavara, cam cum il "vedeti" ?

il am ei dar si sali !asa ca o sa ai destule recenzii

eu il vad orintal picant floral se deschide cu note citrice apoi floral-picante si asa ramane, ar merge tot timpul poate mai putin vara dar eu il gasesc potrivit toamna si primavara timpurie asa pentru iarna (ger) il vad cam "sters" sper sa nu se supere nimeni pe mine dar eu sunt adepta "esentelor puternice" si asa il vad eu...

sa zica si sali cum il "VEDE" ea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Teo, baga cateva "nume" ... poate poate ma lipesc de ceva, chiar daca e inceput sau consumat jumatate! Eventual un PM ceva...

bine bag dar doar nume: ca nu stiu cantitati si daca edt sau edp, ca sunt la serviciu amarige, lalique, blv, daliflor, giorgio, as baga si hanae mori asta e edp si m-am dat cu el saptamana trecuta pe frigul ala si mi-a placut ...dar nu mai ajung sa ma dau cu el ca ma rasfat cu black orchild si boudoir la zile mari si friguroase .

Cand a fost "gerul" ala de acum 2 saptamani m-am dat cu ysatis toata saptamana si am plutit cu el pana la portile cerului si abia astept sa mi vina soir de lune si parca vad ca devine favorit in detrimentul altuia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

fetele, care ati purtat jaipur saphir/boucheron, spuneti'mi si mie rogu'va cam in ce categorie intra... e purtabil ziua/seara/ mai de iarna/ mai pe primavara, cam cum il "vedeti" ? am citit pe fragrantica dar as vrea si parerile voastre.

sali, ce'ai facut cu sticla de L ? tot inundatie? sper ca nu.

sa va fie weekend'ul mirobolant!

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

eu am avut si...a ajuns la sali

Pe fragrantica e ingadrat la oriental-vanilie, dar eu nu-l percep asa , nu prea am simtit vanilia. Teo l-a descris f.bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Teo, baga cateva "nume" ... poate poate ma lipesc de ceva, chiar daca e inceput sau consumat jumatate! Eventual un PM ceva...

bine bag dar doar nume: ca nu stiu cantitati si daca edt sau edp, ca sunt la serviciu amarige, lalique, blv, daliflor, giorgio, as baga si hanae mori asta e edp si m-am dat cu el saptamana trecuta pe frigul ala si mi-a placut ...dar nu mai ajung sa ma dau cu el ca ma rasfat cu black orchild si boudoir la zile mari si friguroase .

Cand a fost "gerul" ala de acum 2 saptamani m-am dat cu ysatis toata saptamana si am plutit cu el pana la portile cerului si abia astept sa mi vina soir de lune si parca vad ca devine favorit in detrimentul altuia ...

Teo, daca bagi si Hanae Mori, l-as vrea eu ... Asa ca astept sa te hotarasti si sa-mi spui "ce si cum"!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Dupa atatea Lolite, Aqoline, etc ....da, cu Jaipur Saphir in sfarsit vorbim despre parfum !

E parfumul in care mie mi se pare ca se intalnesc contrariile. Daca era dupa mine, eu as fi desenat sticla ca pe un diamant, cu zeci de fatete.

Nu stiu cum dar acest parfum reuseste sa fie puternic dar sa ramana in acelasi timp rafinat, sparkling dar in acelasi timp de "casa mare" , spicy dar in acelasi timp usor powdery.

Am zis-o si atunci cand l-am luat, e cel mai fresh clasic si cel mai clasic fresh dintre parfumuri.

Cand am fost data cu el , cei care si-au putut exprima parerea au zis ca miros" pervers" ( asta e de la o femeie) iar un barbat a zis ca-l duce cu gandul la strazi intortocheate dintr-un Paris decadent ( ca moravuri) ori la carnavalul din Venetia( in sensul promiscuitatii la care te poti "deda" sub protectia mastii ce ti confera anonimatul).
Ideea era ca acest parfum are capacitatea sa surprinda on and on , tipul zice " nu stiu la ce sa ma astept cand mirosi asa, poate sa fie f bine dar in secunda urmatoare poate fi si iadul".
Si cred ca tipul a surprins bine ideea, daca ne uitam la imaginea campaniei de promovare a lui JS.
Pt ca o tipa goala cu mainile legate la spate in catuse Jaipur Saphir nu cred ca te poate duce cu gandul la vreun altar! Doamne - iarta ma!

Foarte bun ca persistenta. Pe masura ce se aseaza pe piele notele de inceput usor intepatoare devin mai calde, mai catifelate dar raman la fel de vii.
Nu are absolut nimic de-a face cu dulcele gurmand ori cu vanilia din Lolite & Co.

clarisss, totusi ar tr incercat inainte. sau macar fratele lui, Jaipur, care-ti poate indica macar o prima directie olfactiva corecta.
Eu am zis atunci si zic si acum ca seaman bine cu Allure EDT ( Chanel). Daca stii Allure ( apa de toaleta) inseamna ca ti-ai facut deja o idee.

Din pacate nu am rezolvat nimic cu L de Lolita, m-am dat acum cu el ( eu sper sa se intample o minune si sa nu mai curga) si pare de-a dreptul scabros de gretos dupa Jaipur Saphir, cu care m-am dat acum 20 de minute pt a ti face o descriere cat mai corecta.

TEO, am o singura intrebare (formulata pervers de simplu, ca Jaipur -ul ) : mai stii cat mi-am dorit Hanae Mori ?

Mergi la inceput

multam fain pt "recenzii" fetele .
inseamna ca este exact parfumul pe care mi'l amintesc (l'am testat prin primavara). a fost una dintre miresmele care m'au intrigat destul de tare, nu stiam de unde sa'l apuc, unde sa'l incadrez, mi'a lasat o amintire foarte misterioasa... iar cand am citit azi pe fragrantica am fost convinsa ca'l confund, amintirea mea legata de JS nu era absolut deloc vaniloasa sau ceva de gen. hmm, ma provoaca la o noua testare.
de obicei nu prea's curajoasa in sensul de a'mi cupara parfumuri din poze sau povestiri. ma stiu destul de dificila la gusturi si dezamagirea ar fi mult prea mare. sa desfac cutia, sa'l pufai cu nerabdare si sa descopar un parfum "rece si strain" ?? iiihhh, cosmar pt mine
L de Lolita a fost singura alegere compulsiva si pofticioasa... nu'mi pare rau dar am avut noroc(l'am testat o singura data si prima impresie n'a fost deloc conforma cu adevaratul eL)

acum ma faceti curioasa cu hanae mori.
teo, il pot testa undeva in bucuresti? (nu'mi amintesc sa'l fi vazut )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Teo, da-mi te rog pm cu cateva date despre Amarige.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
acum ma faceti curioasa cu hanae mori.

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

.......s-au scris romane despre el pe aici. iar eu am vrut sa mi-l cumpar de cel putin vreo 4 sau 5 ori pana acum!

edit: dar e f dulce si tu deja ti-ai declarat inchisa ambasada cu dulcegariile!

Mergi la inceput

am gasit'o pe hanae mori prin capitolul 14, ziceati pe acolo... dulce din dulceata dar deloc gretos.
hmmm, tot sunt curioasa.

Mergi la inceput