Ce parfumuri va plac? (21)
Raspunsuri - Pagina 16
cait spune:
Buna fetelor
Asa cum am promis imi mai bag si eu nasul pe la voi...lol
Nu stiu daca va mai aduceti aminte dar va povesteam de comenzile mele pe fragrancex..deci toate au ajuns si am pris si treaba sa nu mai platesc vama comand cate un parfum de fiecare data si uite asa nu le mai dau bani la stat
.Eu nu prea inteleg de ce sa complicati cu babanu (de altfel nu stiu cine este) si nu comandati direct pe site pentru ca livreaza in RO si preturiel mi se par destul de bune (saptamana asta L de Lolita era la 28e pentru 100ml)
Acum o intrebare intrebatoare ce parere aveti de Instant de Guerlain, e un parfum care tine sau nu?As vrea un parfum in genul la Innocent de T Mugler sau Verry Irest Givenchy..Merci mult de sfaturi.
Si inca o intrebare mi se pare mie dau Si Lolita e chiar puternic rau de tot?
Cait
Home is where heart is...
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cait Buna fetelor Asa cum am promis imi mai bag si eu nasul pe la voi...lol Nu stiu daca va mai aduceti aminte dar va povesteam de comenzile mele pe fragrancex..deci toate au ajuns si am pris si treaba sa nu mai platesc vama comand cate un parfum de fiecare data si uite asa nu le mai dau bani la stat Acum o intrebare intrebatoare ce parere aveti de Instant de Guerlain, e un parfum care tine sau nu?As vrea un parfum in genul la Innocent de T Mugler sau Verry Irest Givenchy..Merci mult de sfaturi. Si inca o intrebare mi se pare mie dau Si Lolita e chiar puternic rau de tot? Cait Home is where heart is... |
1. probabil ca doar pt saptamana asta fragrancex a scos L de Lolita in editie limitata de 100 ml!
sper ca ti l-ai luat, ocazii din acestea nu trebuie ratate !
mai ales cand cantitatea maxima este de 80 ml !
2. L'Instant de Guerlain este persistent. am EDP si tine bine de tot, pana seara...Nu stiu cum tine apa de toaleta .
3. oricum aveam de gand sa renunt la deal-ul cu babanu, am gasit un alt intermediar , cu comision mai mic. asta pana ma voi pune personal la punct cu platile on line.
cait spune:
Sorry Sali am incurcat borcanele da ai dreptate de 80ml si nu l-am luat ca nu-mi place dar nu mi s-a parut scump si de asta nu prea pricepeam de ce apelati la babanu si atata complicatie.
Merci pt Instant imi dau acum o comanda ca deja li s-a luat la aia de la posta de mine ..in fiecare saptamana vin cate 2 parfumuri ca de, tot neamu vrea de sarbatori
.Ira cu plata online nu-ti poti face un cont paypal ca e mai simplu?Zic si eu.Parfumare placuta
Cait
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
mephala30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali am gasit un alt intermediar , cu comision mai mic. |
spune mai multe, nu fi secretoasa,
geniest spune:
Sali te rog mult de tot. Daca mai vorbesti cu babanu' intreaba-l si de alien-ul meu....plizzzzzzz......
danamiha spune:
cait, www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_L-am-pid_60999Wproducts.html" target="_blank">aici ai vazut tu L cu 28e, 80 ml? Eu ma uit destul de des pe site, dar nu l-am vazut asa ieftin.
geniest, imi pare rau ca nu ai primit inca parfumul
cait, acum am realizat ca ai transformat dolarii in euro, sorry 
cait spune:
Dana da eu transform in euro pentru ca este mult mai avantajos la cat a scazut dolarul.Nu mi s-a parut scump mai ales ca ieri la Nocibe era 72e deci diferenta e enorma..
Gata Instantul meu este pe drum ..sper sa ajunga pana plec eu in RO..
i inca o intrebare pentru celel care aveti Hypnotic Poison de Dior la voi persista?Imi place la nebunie parfumul asta dar mie mi se pare ca nu tine deloc.
O zi buna tuturor.
Cait
danamiha spune:
Hypnotic Poison e parfumul meu preferat. persista binisor pt o edt. Mai persistent este Hypnotic Poison Elixir care e edp, mirosul e identic, dar mai puternic. L-am testat in parfumerie. L-ai testat?
cait spune:
Nu l-am testat pentru ca nu stiam ca este la fel dar daca imi spui ca persista o sa-l incerc.Imi place prea mult parfumul asta si ma oftica la culme ca nu persista.Imi dau cu el se simte o jumate de ora maxi o ora si pe urma nimic..La fel si crema de corp iti dai miroase si apoi nimic.O sa incerc cel pe care mi l-ai spus tu.Ma uitam acum pe beaute test cum arata si cand am vazut ce pret are
dar o sa-l caut macar de curiozitate.Merci mult
Cait
danamiha spune:
Cu multa placere!
E scump si este doar la 50 ml, a aparut anul acesta, daca nu ma insel. Tipul de la esentedelux l-a comandat pt sotia lui si nu l-a gasit inca. E in jur de 100 dolari la el pe site.
E persistent, toata ziua a mirosit, chiar si dupa dus. Cand am vrut sa-l testez din nou in Douglas nu mai aveau tester, s-a terminat.