Aradence DC ...! (133)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Buna seara, dragelor!
Am o rugaminte la voi... Stiti cumva daca fabrica de papusi Aradeanca are (in Arad) si magazin de prezentare si desfacere? Eu trec cam o data pe luna prin Arad si as vrea sa cumpar cateva papusi de la ei.Am cumparat si hainute de la voi, de la Iana, dar de fabrica de papusi nu stiu nimic...
Va multumesc tare mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Remaliss nu au magazin de prezentare, dar daca mergi direct la fabrica, te servesc.Stiu ca s-a dus acum vreun an sotul de a cumparat papusi Pinochio de la ei ...
ALINA.A sanatate

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimb#259;tori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Susu!
Alina.a
Eu nu stiu nimic de Aradeanca.
Am inteles ca si Iana iar s-a inchis, voi ce stiti?
Parca vine primavara...
Noi simbata am urcat la cetate la Siria, iar duminica am fost la Timisoara....
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Ce fain ca ati fost la Siria....si eu abia astept sa merg :D

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Va multumesc pt. informatii!
Monica, stii unde isi are fabrica sediul? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

REMALLIS E PE STRADA PADURII NU STIU NR. POATE IL GASESTI AICI
http://www.aradeanca.ro/
Si trebuie sa aiba pe site si ceva nr. de telefoane sa vorbeasca mai bine inainte de a merge.
Uite ca am gasit eu:
http://www.aradeanca.ro/contact.htm

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina.a multa sanatate si tie si bulinei scumpe.
Ioana mai ai bube?
Ioana mea a zis ca vrea sa ii aduca Mos Craciun un bebe cu kk la fund. Oare au la Aradeanca asa ceva? pe site nu am vazut nici preturi si nici prea multe detalii despre functionalitatea lor.
Daca ati vazut sau stiti unde se gasesc, sa imi spuneti va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc pt urarile de bine,am fost la control ,nu e prea roz situatiunea sper sa nu ajung la cutit...macar am branula si-mi fac asa injectiile.
gabi pe ceva program de desene am vazut reclama la un bb care face kk si ii pui pampers,poti sa-i dai lapte si plage,rade sforaie....m-a distrat ideea de a vinde bb cu pampers si kk,poate acolo a vazut si ioana...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

'Neatza,

Bogdan !
Niko, sa-ti traiasca scumpetea mica si sa va bucurati de copii zi de zi, clipa de clipa.

Alina, sper sa nu ajungi la cutit. Asa mare e chistul sau de ce e pericol de cutit???

Gabi, io nu am auzit de bb cu kk la fund, oricum mi se pare faina ideea comerciantilor .

Eu sunt la munca, fara absolut nicun chef. Sper sa misc ceva saptamana care vine ca e bai mare daca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Bogdan Saa cresti mare, cuminte si sanatos alaturi de surioara ta.
Flavia, Miha ii luase Dariei de la Ziridava acum 2 ani. Ii dai sa bea ceva papusii si ii cuge cea maroniu in scutec, asa ca trebuie sa o schimbi.Deci trebuie sa ii cumperi si scutece parca zicea atunci ca a luat-o cu 200 lei. Am vazut pe net ceva cu 3 sute si ceva de lei..nu as da atata pe o papusa.
Alina.a la televizor a vazut si Ioana ca e ceva reclama pe Disney.

Mergi la inceput