Aradence DC ...! (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata haideti la cafea!
ALINA,GABI,NICO mersi
La noi singura noutate e ca la Diana in grupa sunt doua cazuri de varicela.Mi-a si zis ea ceva ieri de varicela ,dar azi am fost si am intrebat educatoarea care mi-a confirmat ca nu zicea Diana bazaconii.Acum singura problema e daca o face si Diana e ... Tudor care e cam prea mititel abia sambata a implinit 3 luni.Stiti vreun bebe asa mic care a facut varicela? Io macar am facut la 3 ani.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Moni, dulci si frumosi foc puiutzii tai! Nu face Tudor varicela pana il alaptezi si o vreme dupa, ca are anticorpi de la tine.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

ADA mersi.Stiam ceva cu imunitatea daca alaptezi,dar nu stiu daca si la varicela e valabil.Din cat am mai citit pe net se pare ca are sanse sa scape daca am avut eu varicela si il alaptez,in plus am citit si ceva ca pana la 4 luni au imunitate si de la placenta.Ma rog,acum si eu cu drobul de sare Sa vedem intai daca o face Diana ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Vin si io mai tarziu la o cafea daca se poate.

Moni is asa frumosi puiutzii tai impreuna de iti vine sa-i manci.

Diana, bafta sa poata Teodora sa suga singurica.

Io nu am, din nou, chef de nimic. Simt ca imi trebuie o iesire, sa vad o comedie buna, sa rad mult. Cred ca m-as mai destresa putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Susu!
Miha, sa-ti traiasca sotul 100 de ani si sa fiti fericiti!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Clau, vezi ca ai castigat la concursul Lenor, la seria 4, ultima de fapt. (si eu am castigat)

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Haideti la .

La multi ani Susu!
Miha sa-ti traiasca sotzirul si sa fiti fericiti.

Alina, Clau, felicitari! Ce castigarati???

Ma bucur ca avem putin soare azi, parca am si uitat cum e cu soare. In rest nimic nou, avem clienti fff putini, luna asta nu e bine deloc pt mine, dar sper totusi ca pana la sfarsit sa fie ceva ca altfel e bai.

Mergi la inceput

Hello si de la mine!
MIHA la multi ani sotului tau si sper sa apari din nou in zona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona
Alina, Clau, felicitari! Ce castigarati???

Un www.desprecopii.com/info.asp?id=1838" target="_blank">Lenor Parfumelle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani miha pentru matia si sotul tau!spre rusinea mea atunci cand ne-am intalnit habar nu am avur ca tocmai fusese ziua lui matia
la multi ani cristina!multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

am citit din 2 in 2 ca nu am mai apucat sa deschid forumul decat din joi in pasti.eli iar a facut bronsita asmatiforma,acum e bine ;eu oficial sunt internata la matern cu anexita si chist ovarian,ieri m-a lasat acasa sa-mi fac singura injectiile.abia astept sa termin anul asta ca am stat numai pe tratamente, controale, spitale.m-am saturat!
pe diana am felicitat-o la telefon si abia astept pozele cu mezina familiei.
moni sunt superbi pruncii tai!
ioana sa te faci si tu bine cat mai repede!
in rest i-u pe toate!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput