Aradence DC ...! (133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Moni super!

Alinush mai am bube...! Acum sunt cu cruste toate, dar mai trebuie sa cada si alea.....
Cand ma gandesc ca n-am iesit din casa din data de 2 ma apuca nebunia...!Maine cred ca imi fac curaj sa ies ca tb sa merg la medicul de fam sa-mi vizeze concediul medical...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Ioana, is p'aci prin zona. Ieri am fost la lucru desi nu trebuia, da ama vut doua ture de clienti si cum luna asta a fost moarta pana acum m-am dus ca e interesul meu. Dupa-masa am fost la Lisa ca a fost ziua ei si seara am adus-o la noi sa doarma ca tot ma zapaceste Bogdi ca le place impreuna. Ii bine cu doi, dar si obositor. Acum se joaca, iar eu fac mancare. Nu am chef de nimic, sper saptamana care vine sa fie mai buna.

Diana, ce repede ati ajuns acasa. Abia astept si eu sa va vad in poze.

Moni si eu aveam povestea aia, am primit-o tot pe mail.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Diana, sa iti traiasca bebelina si sa fie cumintica si sanatoasa!!!!

Moni faina chestia cu cafeaua.....

Alina, si eu vreau "Dinastia Tudorilor" poate ne intilnim sa-mi trag si eu dvd-ul sau ce ai....pls.

Eu n-am somn si o fi crincen dimineata. Plus ca m-am pricopsit cu un torticolis si ma necajeste noapte cind ma intorc de pe o parte pe alta..

Am mincat ca o purcicuta si ma simt
Va pup, o saptamana excelenta!

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

E gata !
Diana, dulci mai trebuie sa fie Vlad si Timea stand tot "calare" pe Teodora! Asteptam pozeeee!!!
Eu am avut un weekend tare linistit. Am pus varza la murat, in rest pe-acasa alte treburi. Nici eu n-am chef de nimic!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada merci de
Va doresc sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Teodora, bine ai venit pe lume! Diana, felicitari!

Scuze, is fara chef...dupa o sapt de gradi stam iar acasa bolnaviori.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai, tot asa in pauza si fara chef sunteti?
CRISTINA imi pare rau ...
Vad ca Diana n-a pus inca poze .Lasa ca va pun io,ca tot mi-au iesit azi cateva dragute cu amandoi:
http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-11-16/17:59:50

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, vai ce scumpi sunt ...Tudor ii un dolofanel...

Alina33, se rezolva filmul.

La multi ani Anto!
Mai traiesti? Multa sanatate si fericire!

Cristina R., multa sanatate! Mara ii bolnavioara?

Vad ca-i liniste pe-aici, nimeni n-are chef sa scrie...nici eu nu sunt in apele mele...
A, mi-a venit CM, deci nimic cu ochi, asta ca sa fiti "linistite".

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni super pozele. Tudor se schimba de la o zi la alta. Aia in vanita imi place tare mult, cum sta ca un bashtan acolo
Diana cum e cu 3 copilasi? Asteptam impresii dar mai ales poze. Ce e cu Carmen de nu mai da pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Bun vanit pe lume Teodora!Refacere rapida Diana!Sper sa reuseasca pitica sa se serveasca cu papa de la sursa cat mai repede.
Moni mortali amandoi copiii tai;si ce mai desene
Cristina sanatate Marei!
Pe mine ma doare maseaua de minte pe jumatate rasarita de mai bine de un an si nu pot sa dorm, de aia bantui pe aci la ora asta...

Am uitat de cafea!
Diana tie una fara cofeina ca esti mamica proaspata,sa nu-i deranjez somnul micutzei Teodora

Mergi la inceput