Aradence DC ...! (133)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani bogdan!niko sa va traiasca! mama ce baiat mare ai
flavia treaba cu chistul asta al meu sta cam asa: a aparut in timp fff scurt,in septembrie nu aveam nimica;nu e cu lichid pur(cum sunt majoritatea cu care poti "muri" linistita)are ceva in el ,varianta buna ar fi un chist in care s-a produs o hemoragie,asa s-ar explica debutul brusc al durerilor ,etc;mai pesimista un chist care s-a abcedat(deaia iau injectii)...sunt la limita intre cele doua pt ca mai nou am si ceva lichid prin burta,in fine mai multe chestii....astept sa vad luni cum stau ...branula mi s-a infundat asa ca tot la buca am ajuns cu acul...
gabi da acolo e reclama stiu de la eli mi-a zis intr-o zi suava "uite mami o papusa face kk"

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Bogdan de Niko!
Sa cresti mare, cuminte si sanatos!

alina.a, multa sanatate, sa treaca si sa nu fie nimic grav!

Eu sunt cu musafiri de aseara, finii nostri de la Oradea, stau pana maine. Sunt tare simpatici, ne place cu ei.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am gasit ceva jucarii faine pe un site "jucarii de jucarii "se numeste...
eu caut ceva jucarii pt cei doi mosi...
multumesc de urarile de sanatate

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La multi ani Bogdan !
ALINA.A sanatate!
GABI decat sa dai banii aia mai bine gauresti tu o papusa bebe in ambele directii si o hranesti cu ciocolata ca sa produca kk Sau mai realizabil cu plastelina ... maro Poate sacrific si io asa una din cele trei papusi-bebe ale Dianei ... cred ca s-ar distra grozav! Si pampers avem ca am oprit special vreo 2-3 newborn

In rest noi suntem ok,ne mai plimbam pe-afara ca e asa de fain

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am nevoie urgenta de cineva care locuieste in hanovra ... un roman ... sau o romanca ... dar care sa stie si germana

trebuie fratele meu sa vb cu profesorul doctor care a operat pe alina si nu stie cum sa o faca

s-au vb ei ceva in engleza da are milioane de intrebari de pus

el intelege da ii e f greu sa vb si nu intelege chair tot
banuiesc ca cineva care stie at de cat germana e mai usor
offfffffffffff
nu stiu cum sa facem

va scriu mai tarziu
imediat ce aflu ceva

doamne ajuta!

vreau sa multumesc tuturor care ne-ati ajutat financiar ... si care o veti mai face ... operatia alinei aavut loc ieri la hanovra .... 7 ore jumate .... si-a revenit f greu .... dar azi e bine .... deja vorbeste .... de bani mai este nevoie asa ca va rugam sa ne fiti in continuare alaturi...

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

cine vrea sa vada plecarea alinei spre hanovra accesati aici
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU

astept pm
va astept si la umanitare

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Multumesc frumos pentru urari!
La mult ani Susu de Miha!
Alina multa , multa sanatate si tie si la pitilca!
Sper sa se rezolve cat mai repede problema cu chistul si sa nu ajungi la cutit.
Pe mine de o saptamana ma termina maseaua asta de minte care nu mai creste o data!Cred ca ma duc la chirurgie maxilo-faciala sa taie gingia si sa o scoata odata cu totul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Bogdan! Nico, sa va traiasca aalturi de surioara!
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Vad ca incet si sigur moare subiectul nostru.
Am avut un week-end fain cu finii nostri, putin obositor.
In rest nimic deosebit, sunt fara niciun chef. De maine seara nu voi mai avea masina, am vandut-o (era in plan de ceva timp). Nu-mi pare foarte rau ...ma obisnuisem sa merg la lucru cu masina, acum voi merge cu Calin dimineata si la amiaza probabil tot cu el pana e mai liber si isi gaseste de lucru.
La lucru e nebunie cati bolnavi virusati avem... Miercuri primim si vaccin antigripal (cel pentru gripa sezoniera).
Copiii sunt ok, Ade mai tuseste rar, dar asta de vreo 3 saptamani.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA nu moare mai,doar a intrat momentan in hibernare
Pai daca nu vina Ada si Clau cu o cafea de dimineata ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Revenim si noi dupa aproape 1 luna de absente. Prima data am ramas fara net si apoi fara calculator

Ne mandim ca avem un dintisor. Sambata a iesit. Fara prea mult scandal, doar manute si paturici roase. Asa de simpatic a fost. Tot cu limbuta acolo era si tot cu gurita deschisa parca vroia sa spuna uita am un dintisor!

Am de recuperat ce ati mai scris. Ma pun sa citesc cat imi permite sefu

Mergi la inceput