Sarcina si bolile autoimune (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

There are more problems associated with the measurement of blood NK cells. The percentage of NK cells in blood in normal healthy individuals varies from 5% to 29%. Despite this well known fact, a finding of more than 12% NK cells in women with infertility or miscarriage has been arbitrarily defined as abnormal. The percentage of NK cells in the blood can be affected by many factors including sex, ethnicity, stress, and age, but there is no indication that concentrations in the upper end of the normal range are ever harmful.

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mi-am mai adus aminte ceva, un dr american Alan Bere, care este si primul care a dat importanta NK, a facut si o legatura intre starile depresive si NK, in sensul ca depresia determina o crestere a NK sau ca o crestere a NK da stari depresive, nu mai retin exact, insa vedeti ca ce se spune despre liniste si buna dispozitie la FIV si nu numai, poate are si o explicatie stiintifica.
De ex, pe forumuri americane, am vazut ca femei care luau inainte antidepresive (unele, desigur, fara efecte adverse pt bebe) au fost lasate sa ia in continuare, fara nici o problema.

Sunt multe forumuri straine cu sectiuni speciale pe imunitare, o sa vedeti ca in SUA, mai ales, lucrurile sunt tratate serios, nu doar ca un moft, insa nici acolo nimeni nu poate sa spuna degetul si sa spuna : asta-i cauza, cu siguranta !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

goldi..gand la gand...mi-am amintit si io de asta si am zis sa o postez
ia uite link despre ce zici tu acolo

http://www.e-psihiatrie.ro/uploads/files/8a07c8c099772352df5aea380fb76782.pdf

e ff interesant de citit, chiar in articolul asta povesteste despre anume "miscari de trupe" intre th1 si th2

eu stiu ca am citit ca exista o legatura intre infectii si nivelul NK ; am atatea articole pe care le-am citit (inclusiv despre Humira care e destul de contestata (sau nu ) la americani) incat nu mai stiu unde am citit de infectiisi NK

Albert Einstein

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

Mergi la inceput

off topic
Intrebare pt fetele care au folosit pen la gonal sau puregon: in cartus raman 37,5 UI, chiar daca este "golit" de toate dozele; le folositi ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mie mi-a zis dr sa nu il folosesc, pt ca poate fi o doza mai mare sau mai mica de 37,5 si nu ai cum sa masori. Decat poate sa tragi din pen in seringa si sa vezi cata cantitate este.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

cca 0,5 ml.
teoretic, asa e, dar pretul penului ma face sa devin inventiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

gamaglobulina e periculoaa in masura in care ea e un extract sangvin-plasma.daca nu e bine testat in ceea ce priveste HIV,hepatite,etc, ne procopsim cu ele.
Tamary,Avalon a luat pt NK ,prednison.si eu am luat si nu mi-a folosit.nu stiu daca am NK,dar daca as fi avut ,trebuia sa fie ok,si totushi nu a fost.vezi,deci, ca depinde de la organism la organism.si am luat dupa ce m-am consultat cu Avalon si cu ginecolog,si cu endocrinolog.degeaba.nu sariti pe medicamente,nu e sigur rezultatul.inafara de viroza nu am obtinut nimic dupa acest prednison.
transferul de sange de l sot e lamurit in art de pe prima pag,ce cu implantarea.toate procedurile se recomanda cu rezerve.din tot ce avem la indemana,am incercat totul la ultima sarcina si a fost cea mai scurta.nu s-a implantat,de fapt.
eu caut acu un imunolog la cluj .
vreau sa vad cum ne pot si ajuta tratamentele alternative.cred ca aceasta nebunie a organismului prin care el a luat-o razna si se auto-distruge poate fi echilibrata altfel decat cu medicamente in cantitati industriale.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

danny , din cate am citit io cam asta ar fi referitor la imunizarea cu limfocite paterne (transferul de sange de la sot )...te rog explica-mi si mie procedeul .. in ce consta ..caci asta ma intereseaza fff tare (in conditiile in care eu si sotul nu avem aceeasi grupa sangvina) caci eu sunt dispusa sa incerc , dar intai trebuie sa inteleg cum se face si ce inseamna .. multam fain

Posibilitati terapeutice Imunizarea cu limfocite paterne Ideea introducerii terapiei cu limfocite a fost de a imbunatati toleranta imuna materna in ceea ce priveste fatul, prin cres- terea titrului de anticorpi blocanti. Aces- tia, blocand antigenele mostenite pe linie paterna, ar preveni activarea celulelor NK (CD16+, CD56+). Imunizarea mamei prin administrare de concentrate leucocitare paterne amplifica semnalul HLA si astfel creste sinteza de anticorpi blocanti. Nivelul anticorpilor blocanti trebuie masurat la 3-4 saptamani de la imunizare incepand cu cea de-a doua administrare. Exista insa mari semne de intrebare privind beneficiile unei astfel de terapii, in plus fiind vorba despre un preparat scump, cu efecte adverse uneori serioase, incluzand reactii transfuzionale, soc anafilactic sau transmiterea unor infectii. In SUA, aceasta terapie poate fi administrata numai in cadrul unor studii de cercetare.

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

georgia,e o procedura f riscanta.poate ca in SUA vei gasi pe cineva se o faca,dar aici nu.
eu am inteles asa:deoarece fatul,chiar f mic mosteneste trasaturi genetice si de la sot,se va incerca o imunizare.adica:transferul de sange de la sot activeaza niste anticorpi blocanti ca in cazul oricarei imunizari.acestia blocheaza anittigenele paterne sa se activeze.daca antigenele nu se activeaza,nu se activeaza nici NK.adica aceste antigene care vin de la tata activeaza Nk.daca ele se blocheaza,NK vor dormi.pt ca aceste antigene sunt detectati de organismul sarit de pe fix,asemenea unor virusi.in mod normal,in cazul unei femei insarcinate imunitatea generala scade,tocmai pt a lasa sarcina sa se instaleze.dar la noi imunitatea a innebunit,nu scade.de aia se da prednison.ca si in cazul alergiilor,pt a domoli tirul anticorpilor nebuni.alergia,e la fel,o anormalitate a sistemului imunitar
ffff important:!fetelor,cate sunteti alergice?e o statistica pe care vreau sa o fac.o sa va explic dupa ce o termin.e legata de nebunia noastra.nu vreau teste ,ci daca ati obseravt ca stranutati sau tusiti cand dati de praf,polen,etc.fara dovezi medicale.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Dany, eu am o rinita alergica. Si stranut nu numai de la praf, ci si la orice miros puternic (eu am si o sesibilitate accentuata - detectez tot felul de "mirosuri" pe care altii nu le simt-si nu sunt doar in nasul meu).
Editez: am vrut sa spun ca pana la urma se constata ca nu am eu halucinatii olfactive, ci chiar miroase a ....
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput