Sarcina si bolile autoimune (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mercic danny , asta prinsesem si eu , vreau insa sa aflu in ce consta procedura propriu zisa ..sa-mi explice cineva practic cum se face
sa va zic ce m-ar interesa , asa cat pot eu sa intuiesc din ce am citit

sa zicem ca eu si sotul avem grupe de sange diferite, atunci cum se face transfuzia ? daca se rezolva acest prim impediment , in ce consta , cat dureaza , presupune spitalizare (caci eu am citit ca si la gamma si la intralipid cei de afara fac transfuzia in ore bune , dureaza ceva , zile in sir ..cateodata la gamma se merge pana in sapt 28 de sarcina -normal cateva zile in luna - depinde de gravitate)... apoi care is costurile ?
macar daca in ro nu a facut nimeni poate apare cineva de dincolo de granita sa ne povesteasca ce si cum iar in acest caz vedem ce facem ..de ex eu ma indrept spre fiv , si vreau sa intreb medicul cu care voi face ..daca nu fac in ro macar ma duc catre o tara in care cei de acolo stiu cu ce se mananca ..gen austria sau germania ..

aaaa.. si ma mai macina ceva .. mi se pare ciudat ca si lui miki si lui tamy le-a iesit analiza pozitiva ..sa fiu eu paranoia sau sa fie "reactivii" de vina ??? caci stau si ma intreb daca sa ma reped sa fac analiza sau nu (asta pe langa intrebarea in ce perioada se face pana la urma analiza)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Georgia, eu citisem mai demult ca nu se face transfuzie decat cu anumite componente ale sangelui sotului, deci nu stiu daca e important ca nu aveti aceeasi grupa de sange. Sper ca imi aduc bine amine si ca nu spun prostii. Daca ma insel...scuze!
Plus de alta, te rog sa citesti bine si despre efectele adverse, caci mai imp. e sanatatea noastra. Cum zicea cineva mai demult, nu trebuie doar sa facem copilul, ci sa il si cresem. Sper ca nu te superi pe mine ca iti zic treaba asta. Imi zic si eu parerea.
Te gandesti ca nu cumva sa nu fie bune rezultatele analizelor? Totusi lui Mihaele i-au iesit bn aceste nk-uri.

Fetelor, am vazut ca nu e bn ca nk-urile sa fie mai mult de 12% din totalul limfocitelor. Eu am adunat limfocitele si la mine procentul nk-urilor este de 12.56. Deci nu depaseste cu mult. Ma incurajez si eu, ca asta mi-a mai ramas!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

tamaryllis, cum sa ma supar micuta ca mi-ai dat un sfat cat se poate de prietenesc
sunt inca in faza de evaluare a riscurilor , de a balansa castigul vs risc..iti dai seaca ca eu care nu am plecat la FIV fara sa citesc si paracitesc si facut toneeee de analize , nu ma voi arunca inainte la tratament ..dar pana sa decid ce fac trebuie sa inteleg in ce consta ... pana atunci nu prea pot sa iau o decizie

sotul meu nu este de acord cu mai mult de 2 fiv-uri deci trebuie sa optimizez cat pot de mult .. iar 2010 va fi anul in care cu ajutorul lui DD voi incerca sa raman gravi nu numai natural ci si prin fiv

Albert Einstein

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

Mergi la inceput

tamy , mihaele a facut analiza NK-urilor acum 1 an si mai bine

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

danny1 eu am o rinita alergica la praf si mucegai. Si eu am o sensibilitate la mirosuri dar cred ca la mine este din cauza bilei septate.

Pe mine acum, dupa ultima sarcina, medicul m-a trimis la alergolog prima data si abea dupa ce vede rezultatul asta la imunolog. Bine, cred ca nici nu prea cunoaste imunolog bun, caci alergologul mi l-a dat imediat, inclusiv mobilul, la imunolog s-a gandit, s-a gandit, a zis "care esti mai imunolog" si apoi a zis sa merg la alergolog si vedem dupa aia. De aici trag eu concluzia ca e problema mare cu imunologii.

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 3 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

georgia_c , tamaryllis

Pe mine m-a intrebat medicul ce grup sangvin am eu si sotul. Eu am 01 cu rh+ iar sotul A2 cu RH-. El a spus ca nu ar trebui sa fie probleme dar acum eu ce sa cred?

Am citit ce ati scris voi despre beneficiile transfuziei de la sot dar riscurile care sunt?

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 3 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

eu m-am gandit asa:alergia e un raspuns imun nebunn al organismului.odata declansat aaceasta nebunie,poat eevolua ca hashimoto,cred eu,adica cu raspunsuri imune anormale si in alte parti.
eu am devenit alergica in timpul primei sarcini,dar tarziu,duoa 4-5 luni.stranutam pan aimi plesneau venele din nas.si de atunci o tin tot asa cand dau de acei factori.apoi s-a decalnsat hashimoto si posibil altele.
lavi,la o cauza imunologica se par ec ase andest esi doctorul tau.
mai spune acineva ca ei un avort i-a declansat hashimoto sau asa ceva.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor, vad ca ati fost harnicute. Eu nu am mai putut intra zilele ac , ba o teava sparta, ba am venit f obosita de la serv... De citit v-am citit dar nu mai stiu cui si ce tb sa raspund.
Goldi multumim mult pt ca ne explici ce este cu killerii astea, fara tine nu-i intelegeam niciodata. Extractul de samburi de struguri cred ca sunt pusi gresit in lista cu cresterea Th1, ac au flavonoizi exprimati in pycnogenoli iar pycnogenolul e bun pt scaderea Th1. Flavonoizii sunt in fructele rosii care zici ca sunt bune pt scaderea Th1.
Fetelor eu nu sunt alergica la nimic, am limfocitele B mai jos, am inteles ca dc sunt mai mari ai pb cu alegiile.
(CD19+) 9% (8-28)
256 (120-590)

Hai sa va spun de unde cred ca mai am NK mari. In iunie sarcina oprita din ev la 5s , CM vine binisor, apoi luna urmatoare un CM f scurt 2zile si f maron cu niste bucatele de pielicica pe tampon, scuze pt detalii. Apoi in sept endometrul se vede la eco mai alb pe margine si cica asta arata a fi un proces inflamator. Fac tratam cu antib + polidin+ carpicon. Endo se vede apoi putin mai bine. Oare nu s-a eliminat sarcina aceea micuta si de aici mi se trage tot? Mentionez ca nu s-a putut vizualiza la eco sarcina, a vazut ceva de 3 mm dar nu stia sigur dc e sarcina ori altceva.
Polidinul contine o gramada de carcalaci www.farmaline.ro/sp.php?pid=4563&" target="_blank"> prospect polidin aici , tratam l-am facut la inc lui oct si cred ca si asta a crescut artileria de NK.
Ieri am dat proba pt cultura col si PAP , vineri si sambata am rez de la ele. Cred ca-mi va iesi ceva pt ca betisorul cu care a rec pt cultura col a iesit plin de sange si nu tb. De data aceasta nu mai fac polidin, o sa cer antib cel mai tare si ceva ovule pt prevenirea candidei. Care sunt cele mai bune? Poliginax?

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Iepumic te rugam frumos sa pui link catre cap 1 si 2 pe prima pag
cap1: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134175&SearchTerms=autoimune
cap2: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137964&SearchTerms=autoimune

Catalina te rugam frumos sa ne dai link pe prima pag catre cap anterioare, Iepumic nu mai intra pe aici .

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Buna fetelor...se pare ca sunteti harnicute...
miki am ceva probleme cu serviciul si nu reusesc sa ajung la analize, dar promit ca rezolv tot si cu dr imunolog si te tin la curent.
si eu am tot citit si cred ca m am hotarat sa trec la FIV dar cu o prima schema de tratament care include infuzii de Intralipid, e mai ieftin si mai sigur decat IGG.am tot citit siteuri din UK privind celule NK si medicii folosesc terapiile cu Intralipid si IGG.Sunt fete care au reusit cu schema asta:Clexane 0,2 sau 0,4, Prednison 15 sau 25 mg, Aspirin 75 mg si altele.
Asta e site ul:
http://www.fertilityfriends.co.uk/forum/index.php?topic=82741.390
Doza de intralipid la Londra la o clinica particulara unde se face FIV este 440 euro (2 infuzii in timpul ET si dupa cred ca mai sunt necesare inca 3 pana la 18 sapt)iar IGG 1250 euro o infuzie.Daca vreti site ul clinicii vi l dau.
Intralipid is a 20% intravenous fat emulsion used routinely as a source of fat and calories for patients requiring parental nutrition. It is composed of 10% soybean oil, 1.2% egg yolk phospholipids, 2.25% gylcerine and water. Intralipid stimulated the immune system to remove “danger signals” that can lead to pregnancy loss. The appeal of Intralipid lies in the fact that it is relatively inexpensive and is not a blood product.

Voi ce parere aveti, credeti ca in Romania se poate administra Intralipid?

va pup.....

Mergi la inceput