Sarcina si bolile autoimune (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Despre terapia LIT pentru celulele NK stiu asta si parca se face si in Grecia, la noi nu:

Lymphocyte Immune Therapy (LIT) Also Dramatically Reduces NK Cell Killing of Placental Cells

It has been shown that when LIT induces a blocking antibody response and a positive cross match by flow cytometry, NATURAL CELL KILLING IS DRAMATICALLY REDUCED BY 50%, and that effect lasts for 6 months or longer. The leukocyte antibody detection test is a simple blood test, and is used to check for a close DQ Alpha match. In addition, low numbers on this test also indicate the need for LIT (Lymphocyte Immune Therapy). After the immunization (LIT), the test is used to measure the woman˘s antibodies to her husband˘s T and B lymphocytes. The immunization (LIT) is known to be working when the woman˘s antibodies climb to over 30% and microcytotoxicity test becomes positive.

In many women who show no suppression of killing by IVIg when added to the test tube will show adequate suppression following LIT. We offer LIT for most couples with elevated NK cell killing because it is far less expensive than IVIg. In some couples with the highest levels of killing in the mother, LIT and IVIg are both necessary.

Mergi la inceput

despre tratamentul cu Intralipide

http://www.goivf.com/docs/ivig_intralipid.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Anabel interesant, si eu as vrea sa fac dar nu stiu doza. Din art nu am inteles ce doza tb facuta.

EDIT. Catalina multumim ca ne-ai pus pe prima pag trimitere catre cap anterioare. Un buchet de flori pt tine

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

buna! dany sa stii ca si eu m-am gandit ca infertilitatea poate avea o legatura cu alergia (pe linie imunologica), eu sunt alergica la praf, mucegai, mirosuri de parfum in general, stranut de enervez pe toata lumea si culmea anticorpii antitiroglobulina mi-au iesit peste limita (ceilalti sunt ok), dar am citit ca acestia au legatura cu alergiile.Poate ca este ceva si cu stranutul asta.

Mergi la inceput

Miki tu ai facut imunofetipare limfocitara?sunt curioasa cum sunt date rezultatele ptr ca pe forumurile din strainatate e mult mai detaliata inclusiv dau in procente ptr fiecare tratament IGG sau Intralipid cat e succesul.Ma gandesc ca poate e mai buna cea de la Synevo de 8 mil fata de babes unde e 2,5 ...e cam mare diferenta.Partea proasta este ca trebuie refacuta dupa administrarea tratamentului ptr a sti dc mai faci si a doua infuzie.Prima infuzie se face in ziua 5 de stimulare la FIV si am vazut ca oscileaza intre 2-4 ml intralipid 20% diluat in 250 mL salina sau 100 ml intralipid 20% diluat in 400 mL salina depinde de valoarea celulelor nK....ma gandesc sa merg la Londra cand voi avea bani, mai ales ca acolo administreaza toate tratamentele (IGG,intralipid si LIT).Ma interesez exact de doza ptr ca eu sunt hotarata sa fac aceste injectii la FIV din Ungaria din vara viitoare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Am gasit un studiu in care autorii spun ca la pacientele cu o activitate anormala a NK, IVIg a suprimat citotoxicitatea nk cu 38,9%, intralipidul cu 39,8%, iar sHLA-G cu 39,9%.
Concluzia era ca toate metodele au o eficienta egala. Acum trebuie vazut ce metoda e mai putin riscanta.
De asemenea, am mai gasit un stiud iu in care autorii spun ca la pacientele care au anticorpi anticardiolipina, ANA, anti dsDNA, factor reumatoid, lupus anticoagulant, au avut in schema fiv prednison 10 mg/zi si aspirina 100 mg/zi cu 4 saptamani inainte de inducerea ovulatiei. Dupa testul pozitiv, confirmat prin 2 retestari, prednisonul se ia pana in saptamana 18, iar aspirina se continua pana la 6 saptamani postpartum. Rata de succes cu fiv a fost de 32.7% la pacientele tratate astfel, fata de 12.5% la celelalte paciente.
Faza e ca in alt studiu, se prezentau complicatiile care pot sa apara in timpul sarcinii ca urmare a tratamentului cu prednison: diabet gestational, nastere prematura, greutate mica la nastere. Plus de alta, exista si un risc de malformatii (bolta palatina), dar banuiesc/sper numai daca doza e f mare(gen 10 mg/zi).
Pana acum, intre ivig si intralipid, mie mi se pare ok intralipidul. sHLA-G o fi acelasi lucru cu LIT-ul? Nu pare...Pe larg, sHLA-G este soluble human leukocyte antigen.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

buna tamaryllissi eu sunt hotarata sa incerc un FIV cu prednison, heparina aspirina si Intralipid.Nu stiu ce efecte are prednison dar pe siteurile din Londra am vazut schemele de tratament si astea erau iar prednison se administra chiar si 25 mg pe zi, in perioada stimularii era de 10 mg.Se pare ca dr folosesc aceste scheme si ptr tromobofilie dar si ptr probleme imunologice....
mi se par bune procentele ptr Intralipid sper sa reusesc cu asta ptr ca e mai ieftin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Anabel, eu o sa mai repet imunofenotiparea limfocitara, mai fac si niste anticorpi si in functie de rezultat ma decid. Eu am si o infectie si sper ca nk-urile marite sa fie de la ea.
Oricum, heparina voi face si probabil ca voi lua si prednison, dar nu stiu ce doza.
Probl e cui te adresezi sa iti faca intralipid? Cine face chestia asta?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

tamaryllis nici eu nu stiu cum o sa fac cu Intralipidul dar ma gandeam dupa ce imi fac imunofetiparea limfocitara sa merg la un medic imunolog de la Institutul Victor babes si poate gasesc o modalitate sa l conving...mai ales ca aceasta varianta nu e la fel IviG care e din sangele uman...intralipidul se mai face in spitale ptr alte diagnostice deci nu o sa fie greu sa i conving...ma voi duce cu toate studiile dupa mine si poate asa inteleg si ei despre ce e vorba....vom vedea poate la anul va fi bine...stii ma gandeam sa mai incerc o IA si sa fac intralipid exact ca la fiv ...teoretic ar trebuiii sa mearga...nici nu stiu ce sa zic
referitor la prednison mai citesc si vedem cat ar trebuii sa fie totusi doza ptr a fi sigura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Intralipids

Information gathered from Immunologysupport group discussions Informatiile adunate de la discutiile de grup Immunologysupport
http://groups.yahoo.com/group/immunologysupport/ http://groups.yahoo.com/group/immunologysupport/

Updated 9/15/08 Actualizat 9.15.08

Contents: Cuprins:

I. What is Intralipid? I. Ce este Intralipid?
II. II. Dosage and administration Dozare si administrare
III. III. Cost De cost
V. The patient trial in progress V. proces pacient în curs de desfasurare
VI. VI. Intralipid FAQs answered by Dr Coulam Intralipid Intrebari frecvente a raspuns de Dr Coulam
VII. VII. Patient experiences Experien#355;e pacientului
VIII. VIII. Studies Studiile

I. What is Intralipid? I. Ce este Intralipid?

Taken from: Luate de la:
http://www.illinoisivf.com/recurrent-pre...plantation.html http://www.illinoisivf.com/recurrent-pre...plantation.html

Evidence from both animal and human studies suggest that intralipid administered intravenously may enhance implantation. Dovezile din ambele animale si umane studii sugereaza ca intralipid administrat pe cale intravenoasa poate creste implantare. Intralipid is a 20% intravenous fat emulsion used routinely as a source of fat and calories for patients requiring parental nutrition. Intralipid este o emulsie de 20% pe cale intravenoasa de grasimi utilizat în mod curent ca sursa de grasimi si calorii pentru pacientii care necesita nutritie pentru cresterea copilului. It is composed of 10% soybean oil, 1.2% egg yolk phospholipids, 2.25% gylcerine and water. Acesta este compus din ulei de soia 10%, respectiv 1,2% fosfolipide în galbenus de ou, 2.25 gylcerine% si apa. Intralipid stimulated the immune system to remove “danger signals” that can lead to pregnancy loss. Intralipid stimulat sistemul imunitar pentru a elimina semnalele de "pericol", care pot duce la pierderea sarcinii. The appeal of Intralipid lies in the fact that it is relatively inexpensive and is not a blood product. Recurs de Intralipid consta în faptul ca este relativ ieftine si nu este un produs de sânge.

II. II. Dosage and Administration Dozaj si administrare
(Based on its designed treatment for fatty acid deficiency) (Pe baza de tratament sale concepute pentru deficit de acizi gra#351;i)

Prevention of Essential Fatty Acid Deficiency: The recommended minimum requirement is approximately 4% of the caloric intake. Prevenirea grasi esentiali Deficitul de acid: cerinta minima recomandata este de aproximativ 4% din consumul caloric. In most patients, this can be supplied as 500 mL of Intralipid 10% administered iv twice weekly. La majoritatea pacien#355;ilor, acest lucru poate fi furnizate ca 500 ml Intralipid 10%, administrat pe cale iv de doua ori pe saptamana.

Adults: Dosage should normally not exceed 2 g of fat/kg body weight/day (20 mL, 10 mL and 6.7 mL/kg of Intralipid 10%, 20% and 30%, respectively). Adulti: Dozele în mod normal nu ar trebui sa depaseasca 2 g de grasimi / kg greutate corporala / zi (20 ml, 10 ml #351;i de 6,7 ml / kg de Intralipid 10%, 20% si 30%, respectiv). In raised energy requirements, the supply of Intralipid can be increased but should not, without special precautions, exceed a quantity corresponding to 3 g fat (30 mL, 15 mL and 10 mL of Intralipid 10%, 20% and 30%, respectively)/kg body weight/day. În necesarul de energie ridicat, furnizarea de Intralipid poate fi crescut#259;, dar nu ar trebui, fara masuri speciale de precautie, sa depaseasca o cantitate care corespunde la 3 g de grasime (30 ml, 15 ml si 10 ml de Intralipid 10%, 20% #351;i 30%, respectiv) / kg greutate corporala / zi.

III. III. Cost De cost
As of July 2006 the price of intralipid therapy was reported to be $350 for consult with Dr Coulam, $400 for the infusion for the first hour, $160/hr after that. Începând din iulie 2006, pretul de tratament intralipid a fost raportat#259; ca fiind 350 dolari pentru a se consulte cu Dr Coulam, $ 400 pentru perfuzie pentru prima ora, $ 160/hr dupa aceea.
Cost of Intralipids has been reported to be about $100 a dose. Costul Intralipids a fost raportat la aproximativ 100 dolari o doza

V. The patient trial in progress V. proces pacient în curs de desfasurare
Dr Coulam's words taken from: Cuvintele Dr. Coulam, luat#259; de la:
http://www.inciid.org/cgi-brd/getmsg.pl/38/6640 http://www.inciid.org/cgi-brd/getmsg.pl/38/6640

Re: intralipids and nk cells Celule Re: intralipids si NK

Posted by Carolyn Coulam MD on 10:27 4/27/2006: Ad#259;ugat#259; pe site de Carolyn Coulam MD la 10:27 4/27/2006:
This is current work in progress. Aceasta activitate este curent în curs de desfasurare. We have laboratory data that Noi avem date de laborator care
intralipid is as effective as IVIg is suppressing NK cell killing intralipid este la fel de eficace ca IVIg este suprimarea de celule NK ucidere
activity. de activitate. We are currently testing the notion that it does the same Noi suntem de testare în prezent ideea ca o face la fel
in patients. la pacienti. If anyone is interested in participating in the study, În cazul în care cineva este interesat sa participe la studiu,
they may call 312 944 2600 to make an appointment for consultation ele pot apela 312 944 2600 pentru a face o programare pentru consultare
to determine eligibility for the study. pentru a stabili eligibilitatea pentru studiu.
Dr. Coulam Dr. Coulam

VI. VI. Intralipid FAQs answered by Dr Coulam, Jan 2007 Intralipid Intrebari frecvente a raspuns de Dr Coulam, ianuarie 2007
Taken from her discussion board: Luate de la forum de discu#355;ii ei:
http://www.inciid.org/forums/immune/index.html http://www.inciid.org/forums/immune/index.html

Question: Why is it that some people can't get their levels below 10% with IVIG or intralipids? Intrebare: De ce se face ca unii oameni nu pot obtine nivelul lor mai mici de 10%, cu IVIg sau intralipids?
Dr Coulam: Because their NK cells are so activated that they don't suppress with the usual doses of medication. Dr. Coulam: Deoarece celulelor NK lor sunt activate, astfel încât sa nu suprima cu dozele obisnuite de medicamente. These results indicate that you would need an increased dose of either medicine. Aceste rezultate indica faptul ca tu ai nevoie de o doza mai mare de nici medicament.
Question: Even though intralipids are still in research stage for treatment of NK cells, would it make sense to treat my case with intralipids rather than IVIG, since neither got them to normal range, but intralipids got them lower, and would save considerable money? Întrebare: Chiar daca intralipids se afla înca în stadiu de cercetare pentru tratamentul celulelor NK, ar avea sens pentru a trata cazul meu, cu intralipids, mai degraba decât IVIg, deoarece nici sa le valorile normale, dar le-am intralipids mai mici, si ar economisi bani considerabile?
Dr Coulam: Whether intralipid therapy is indicated for you would depend, not only on your lab results, but also the results of other laboratory tests and you medical history. Dr. Coulam: daca terapia intralipid este indicat pentru dumneavoastra ar depinde, nu numai pe rezultatele de laborator, dar, de asemenea, rezultatele testelor de laborator si a altor istoricul medical.
Question: Can one conceive with levels at 11-12% if that is the best I can get? Întrebare: Se poate concepe, cu un nivel de 11-12% în cazul în care este cel mai bun Nu pot sa ma?
Dr Coulam: Yes, conception is possible. Dr. Coulam: Da, concep#355;ie este posibil.
Question: Is 16.9% dangerously high, or do you see higher? Întrebare: Este 16,9% periculos de mare, sau vrei sa vezi mai mare?
Dr Coulam: 16.9% is moderately high Dr. Coulam: 16.9% este moderat de mare
Question: Can my NK cells be higher after a failed IVF? Întrebare: Pot celulelor NK meu sa fie mai mare, dupa o FIV nu a reusit? If so, generally how long is recommended for them to normalize? Dac#259; este asa, în general, cât timp este recomandat pentru ei de a normaliza?
Dr Coulam: Elevated NK cells are usually the cause rather than the result of failed IVF. Dr. Coulam: celulelor NK crescute sunt, de obicei cauza, mai degraba decât rezultatul FIV nu a reusit.
Question: If one is getting sick (cold or viral infection) at beginning of IVF cycle, would it be prudent to cancel cycle for fear of NK cells being too high at transfer time? Întrebare: În cazul în care unul este achiziţie infectie (rece sau virale), la începutul ciclului de FIV, ar fi prudent sa se anuleze ciclu de teama de a celulelor NK a fi prea mare la momentul de transfer? Or would uterine NK cells not be affected by cold? Sau nu ar celulelor NK uterin fi afectate9; de frig?
Dr Coulam: NK cells are affected by viral infections. Dr. Coulam: celulele NK sunt afectate de infectii virale.
Question: Would combining IVIG and Intralipids possibly get levels lower than the 11-12 % that was independently achieved with each sort of treatment? Întrebare: Va combinarea IVIg si, eventual, Intralipids obtine niveluri mai scazute decât 11-12%, care a fost realizat în mod independent cu fiecare fel de tratament?
Dr Coulam: Occasionally we combine the two medications if the higher doses of each do not work. Dr. Coulam: Ocazional am combinaa cele doua medicamente, în cazul în doze mai mari de fiecare nu functioneaza.
Question: How soon in advance of transfer is optimally recommended for intralipids infusion? Întrebare: Cât de curând în avans de transfer este optim recomandat pentru perfuzie intralipids? How often should they be done? Cât de des trebuie acestea sa fie facut? (any idea of their life?) (orice idee a vietii lor?)
Dr Coulam: One week. Dr. Coulam: o saptamana. Half life appears to be between 2 and 4 weeks at this time. Jumaate de viata pare a fi între 2 si 4 saptamâni la acest moment.
Question: What's the protocol for Intralipid IV? Întrebare: Ce este protocol pentru Intralipid IV? I have had it twice with different doctors and the first time it took 2 hours and the second time only 30 minutes. Eu am avut o de doua ori cu medicii diferite si prima data, a fost nevoie de 2 ore si a doua oara în doar 30 de minute. I developed pretty bad body aches and kind of flu like symptoms several days after the second (fast) treatment. Am dezvoltat dureri destul de rau corporala si un fel de simptome asemanatoare gripei de mai multe zile dupa ce a doua (rapid) tratament. Could it be related to the treatment? Ar putea fi legate de tratament?
Dr Coulam: We usually infuse it within 30 minutes. Dr. Coulam: De obicei infuza, în termen de 30 de minute. The flu like symptoms you experienced several days after the infusion were not related to the intralipid as we would expect any side effects to be immediate. Simptome asemanatoare gripei au trait câteva zile dupa perfuzia nu au fost legate de intralipid ca ne-ar astepta la orice reactie adversa care urmeaza sa fie imediat.
Question: What is the Intralipid protocol in an IVF cycle? Întrebare: Ce este protocolul Intralipid într-un ciclu FIV?
Dr Coulam: Depending on the specific situation, we usually give the first infusion of intralipid during stiumlation with gonaotropin and the second infusion with the first positive pregnancy test. Dr. Coulam: În functie de situatia specifica, de obicei, vom da prima perfuzie cu intralipid în timpul stiumlation cu gonaotropin si a doua perfuzie cu primul test sarcina pozitiv. We usually start lovenox with the first positive pregnancy test. Noi de obicei, începe lovenox cu primul test sarcina pozitiv.

VII. VII. Intralipid experiences Experien#355;ele Intralipid

2/24/07: “I just found out today when i went in for my 1st beta that the nk test result from tx day went down only 0.7, they were 11.7 and are now 11. 2.24.07: "Tocmai am aflat astazi, cand m-am dus in pentru beta mea 1st ca rezultatul testului de la o zi NK TX coborât doar 0.7, acestea au fost 11.7 iar acum sunt 11. I did Intralipids 2 days before ER and had a 3 day tx.Today is my 1st beta day and i wont know the results till the 2nd test on Thurs. Am facut Intralipids 2 zile înainte de ER si a avut o tx.Today 3 zile este ziua mea 1st beta si wont stiu pâna la rezultatele testului de 2a pe Mie.
Well my concern is...if it only went down .7 which means its still elevated would this prevent me from getting pg?? Ei bine preocuparea mea este ... în cazul în care doar sa dus în jos .7, ceea ce înseamna sale înca mai ridicate ar putea prezenta ma împiedica sa pg. achizitie?? When i asked the nurse, she said they are more concerned about keeping the pgcy going.?!?!?My nurse kept saying, incase i get pg i would need another dose, so shouldnt i get the results right away and start another dose just incase im pg? Când am întrebat de asistenta medicala, ea a spus ca59; sunt mai preocupati de mentinerea pgcy merge .?!?!? asistenta mea spunea, i-am lua incase pg. ar avea nevoie de o alta doza, si asa shouldn't obtine si rezultatele imediat si sa înceapa o alta doza doar pg. incase im? This is the 1st time ive taken intralipids so dont know how they work and what the process is. Acesta este momentul 1st ive luat intralipids so dont know cum lucreaza si ce procesul este.
My hx- got pg after 3 tries in 2004 on a fresh IVF 4blast tx. HX My-am pg. dup#259; 3 încearc#259; în 2004 pe un TX proasp#259;t 4blast FIV.
1 failed ivf in Sept tx 4blasts. 1 FIV au e#351;uat în 4blasts tx septembrie currently 2ww on fresh ivf tx 4 embies. în prezent, 2ww pe TX FIV proaspete 4 embies. (did intralipids, taking heparin and ASA)” (a f#259;cut intralipids, luând heparin#259; #351;i AAS) "

5/24/07: “Hi, I'm new here and 9 weeks pregnant. 5.24.07: "Bun#259;, eu sunt nou pe aici #351;i 9 s#259;pt#259;mâni gravid#259;. Prior to becoming pregnant, my only elevated result (through Millenova) was CD19+56 at 12.6. Înainte de a deveni gravide, rezultat singura mea elevat (prin Millenova) a fost CD19 56 la 12.6. This went up to 17.5 upon becoming pregnant, and fell to 15.5 and 13.5 after one dose of intralipids. Acest lucru a fost de pân#259; la 17,5 la r#259;mâne#355;i gravid#259;, #351;i a sc#259;zut la 15.5 #351;i 13.5, dup#259; o doz#259; de intralipids. I then had a second dose of Apoi am avut o a doua doz#259; de
intralipids, but don't have the latest result.” intralipids, dar nu au cele mai recente rezultat. "

7/18/07: “I am about to do an IVF cycle using Intralipids instead of IVIg. 7.18.07: "Sunt pe cale de a face un ciclu FIV folosind Intralipids în loc de IVIg. This is through Dr. Acacio with SIRM in Orange County, CA Acest lucru este prin intermediul Dr. Acacio cu SIRM în Orange County, CA
( www.haveababy.com ). (Www.haveababy.com). The pioneer of this alternative is Dr. Coulum in Pionier al acestei alternative este Dr. Coulum în
Chicago (Dr. Acacio has collaborated with her and published some of Chicago (Dr. Acacio a colaborat cu ea #351;i a publicat o parte din
their research). lor de cercetare). Although it's still experimental, it looks very De#351;i este înc#259; experimental, se pare foarte
promising and seems to work just as well as IVIg. promi#355;#259;toare #351;i pare s#259; func#355;ioneze la fel de bine ca IVIg. The best part is Cea mai buna parte este
that it is REALLY cheap (under 100$ for an IV infusion as opposed to faptul c#259; este ieftin REALLY (sub 100 $ pentru o perfuzie IV, spre deosebire de
2000-3000$ per infusion with IVIg). 2000-3000 $ pe perfuzie cu IVIg). The main difficulty is finding Principala dificultate este g#259;sirea
someone who will prescribe it for you. cineva care va prescrie o pentru tine. I am very lucky that I happen Sunt foarte norocos c#259; am întâmpla
to live a few miles away from Acacio's clinic. de a tr#259;i o câ#355;iva kilometri distan#355;#259; de clinica Acacio lui. I know both he and Dr. #350;tiu c#259; atât el cât #351;i Dr.
Coulum see patients from out of state and out of the country, so it Coulum a se vedea de la pacien#355;ii din stat #351;i la ie#351;irea din #355;ar#259;, a#351;a c#259;
might be worth contacting them. s-ar putea fi în valoare de a contacta ei. In any case, I wish you the very best În orice caz, v#259; doresc cele mai bune foarte
luck with your next cycle!” noroc cu urm#259;torul ciclu de! "

12/18/07: “Dr. 12.18.07: "Dr. Coulam doesn't push intralipids. Coulam nu se împinge intralipids. It is a clinical trial. Acesta este un studiu clinic. When I first found out I was going to need IVig, I wondered if there was another alternative because I did not want to do IVig both for the cost and because it's a blood product, bad side effects, etc. It just kind of scared me. Când am aflat prima am fost avea nevoie de IVIg, m-am întrebat dac#259; nu a existat o alt#259; alternativ#259; pentru c#259; nu am vrut s#259; fac IVIg atât pentru costul #351;i pentru c#259; este un produs de sânge, reac#355;iile adverse r#259;u, etc Este doar un fel de speriat .
So someone on here told me about intralipids (thank you!). Deci, cineva pe aici mi-a spus despre intralipids (thank you!). Dr. Coulam did a NK assay and found that both IVig and intralipids suppressed my killer cells. Dr. Coulam a f#259;cut un test NK #351;i a constatat c#259; atât IVIg #351;i intralipids suprimat#259; celulele ucigase mea.
So as of Jan 1 we are going to be switching to HMO IL which covers IVF up to 4 times (we live in WI). Deci, ca de 1 ianuarie vom fi trecerea la HMO IL, care acoper#259; FIV de pân#259; la 4 ori (tr#259;im într-WI). So I went to Dr. Coulam to see if she would do IVF with intralipids the beginning of Jan. and she agreed to do it. Asa ca m-am dus la Dr. Coulam pentru a vedea dac#259; ea ar face FIV cu intralipids începutul ianuarie #351;i ea a fost de acord s#259; o fac. Well just a couple weeks after that, we found out we are pregnant (almost 6 weeks now). Ei bine doar câteva s#259;pt#259;mâni dup#259; aceea, am aflat noi suntem gravide (aproape 6 s#259;pt#259;mâni acum). It is an absolute MIRACLE as we had been trying 2 1/2 yrs, had several failed IUIs, a couple failed IVF cycles, my husband also has low morphology, I have a killer cell problem, we didn't think there would be ANY chance of ever conceiving on our own. Este un miracol absolut cum ne-am încercat 2 1 / 2 ani, a avut IUIs nu a reu#351;it mai multe, un cuplu nu a reu#351;it cicluri FIV, sotul meu are, de asemenea morfologie mici, am o problem#259; criminal în celul#259;, nu ne-am cred ca ar fi ORICE #350;anse de a concepe vreodat#259; pe cont propriu. So when pregnancy was confirmed, I went to Dr. Coulam and she administered the intralipids. A#351;a c#259; atunci când sarcina a fost confirmat, m-am dus la Dr. Coulam #351;i ea administrate intralipids.
Sorry for the long story. Ne pare r#259;u pentru poveste lung#259;. Here is what she explained as the difference between intralipids/IVig. Aici este ceea ce ea a explicat ca diferen#355;#259; între intralipids / IVIg. IVig as you know is derived from blood, it takes 2-4 hours or so to administer, it is quite costly and there are not so good short term side effects. IVIg dup#259; cum #351;ti#355;i este derivat din sânge, este nevoie de 2-4 ore sau cam asa ceva pentru a administra, este destul de costisitoare #351;i nu sunt atât de bine efectele pe termen scurt adverse.
Intralipids is a man-made product (I believe it's soybean oil and some other things like that), it only took 40 min. Intralipids este un om de produse (I believe it's ulei de soia si alte lucruri de genul asta), el a luat doar 40 min. to administer, I didn't have any side effects, it cost $600 and lasts for about a month. pentru a administra, nu am avut nici o reac#355;ie advers#259;, acesta costa 600 dolari #351;i dureaz#259; aproximativ o lun#259;. And so far, knock on lots of wood, I'm still pregnant. #350;i pân#259; în prezent, pe loturi de bat de lemn, eu sunt înc#259; gravid#259;.
I hope that helps!” Sper c#259; v#259; ajut#259;! "

VIII. VIII. Intralipid Studies Studii Intralipid

3. 3. Am J Reprod Immunol. Am J Reprod Immunol. 2007 Apr;57(4):262-9 2007 Apr; 57 (4) :262-9

Natural killer cell functional activity suppression by intravenous immunoglobulin, intralipid and soluble human leukocyte antigen-g. Uciga#351; natural de celule suprimarea func#355;ionale activitate de imunoglobulin#259; intravenoas#259;, intralipid #351;i solubil antigen umane de leucocite-G.
Roussev RG, Ng SC, Coulam CB. Roussev RG, NG SC, Coulam b#259;ncii centrale.
Millenova Immunology Laboratories, Chicago, IL, USA. Millenova Laboratories Imunologie, Chicago, IL, USA.

The purpose of this study was to compare the ability of intravenous immunoglobulin (IVIg), intralipid and soluble human leukocyte antigen (sHLA)-G to suppress natural killer (NK) cell cytotoxicity in an in vitro assay. Scopul acestui studiu a fost compararea capacitatea de imunoglobuline intravenoase (IVIg), intralipid #351;i solubil antigen umane de leucocite (sHLA)-G pentru a suprima ucigase naturale (NK), citotoxicitate de celule într-o testul in vitro. Method of study Blood samples taken from 275 women experiencing reproductive failure were analyzed for NK cytotoxicity and the suppression of NK cytotoxicity by IVIg 4 and 2 mg/mL (n = 275), intralipid 18 and 9 mg/mL (n = 275) and sHLA-G 70 and 35 ng/mL (n = 50) using immunofluorescent labeled K562 cells as targets and flow cytometry. Metoda de studiu e#351;antioane de sânge prelevate de la 275 de femei care se confrunt#259; cu lipsa de reproducere au fost analizate pentru NK citotoxicit#259;#355;ii #351;i suprimarea de citotoxicitate NK de IVIg 4 #351;i 2 mg / ml (n = 275), intralipid 18 #351;i 9 mg / ml (n = 275) #351;i sHLA-G 70 #351;i 35 ng / ml (n = 50) immunofluorescent folosind eticheta celule K562 ca obiectivele #351;i flow cytometry. Results Natural killer cytotoxicity was suppressed in all samples. Rezultate citotoxicitatea naturale uciga#351; a fost reprimat#259; în toate probele. Among patients with normal NK cell activity, IVIg suppressed NK cytotoxicity by 44.9 +/- 8.1%, intralipid suppressed NK killing by 45.2 +/- 8.3% and sHLA-G suppressed by 49.0 +/- 9.2%. Printre pacien#355;ii cu activitate normal#259; a celulelor NK, IVIg suprimate citotoxicit#259;#355;ii NK de 44,9 + / - 8.1%, intralipid suprimate NK omorârii de c#259;tre 45.2 + / - 8,3% #351;i sHLA-G suprimat#259; de 49,0 + / - 9,2%. When specimens with abnormal NK activity were observed for suppression of cytotoxicity, IVIg suppressed by 38.9 +/- 5.4%, intralipid suppressed by 39.8 +/- 6.2% and sHLA-G suppressed by 39.9 +/- 5.0%. Când exemplare cu activitate anormal#259; NK s-au observat pentru suprimarea de citotoxicitate, IVIg suprimate cu 38,9 + / - 5,4%, intralipid suprimat#259; de 39,8 + / - 6,2% #351;i sHLA-G suprimat#259; de 39.9 + / - 5,0%. Conclusion Intravenous immunoglobulin, intralipid and sHLA-G suppressed NK cell cytotoxicity with equal efficacy in an in vitro assay. Imunoglobulin#259; Concluzie intravenoase, intralipid #351;i sHLA-G suprimat#259; citotoxicitatea celulelor NK cu aceea#351;i eficien#355;#259; într-o testul in vitro.
3. 3. American Journal of Reproductive Immunology 59 (2008) 463–517 Ş 2008 The Authors American Journal of Reproductive Imunologie 59 (2008) 463-517 Ş 2008 Autori
472 Journal compilation Ş 2008 Blackwell Munksgaard 472 de compilare Oficial Ş 2008 Blackwell Munksgaard

Pregnancy Outcome after Intralipid Sarcina Rezultat dup#259; Intralipid
Infusion among Women Experiencing Perfuziei printre femeile care sufera
Recurrent Pregnancy Loss Pierdere recurente Sarcina
CB Coulam1,2, B Acacio3, JS Rinehart1, L Rinehart1, CB Coulam1, 2, B Acacio3, JS Rinehart1, L Rinehart1,
S Ng2, RG Roussev2 S Ng2, RG Roussev2
1Rinehart Center for Reproductive Medicine, Evanston, IL, USA; 2Millenova 1Rinehart Centrul de Medicina Reproductiva, Evanston, IL, USA; 2Millenova
Immunology Laboratories, Chicago, IL, USA; 3Sher Institute for Laboratoare Imunologie, Chicago, IL, USA; 3Sher Institutul pentru
Reproductive Medicine, Orange County, CA, USA Reproductive Medicine, Orange County, CA, USA

Objective: We have previously reported that Intralipid Obiectiv: Am raportat anterior c#259; Intralipid
suppresses natural killer (NK) cell cytotoxicity suprima ucigase naturale (NK) celule citotoxicitate
both in vitro and in vivo. atât in vitro cât #351;i in vivo. The current study was Studiul actual a fost
undertaken to determine whether Intralipid treatment întreprinse pentru a determina dac#259; tratamentul Intralipid
is associated with increased live birth rates. este asociat cu rate crescute de na#351;tere unui copil viu.
Methods: 79 patients with elevated NK cell activity Metode: 79 de pacien#355;i cu activitate crescute de celule NK
and a history of recurrent pre- or post-implantation si un istoric de recurente de pre-sau post-implantare
pregnancy loss were treated with IV intralipid, pierderea sarcinii au fost trata#355;i cu intralipid IV,
2-4 ml of 20% solution. 2-4 ml de solu#355;ie de 20%. Of the 79 women, 68 had a Dintre cele 79 de femei, 68 au avut o
diagnosis of recurrent implantation failure and 11 diagnosticul de e#351;ec implantare recurente #351;i 11
experienced recurrent pregnancy loss. cu experien#355;#259; recurente pierderea sarcinii. Recurrent Recurent
implantation failure was defined in this study as a e#351;ec implantare a fost definit#259; în acest studiu ca o
cumulative total of 8 cleaved embryos transferred or Totalul cumulat al 8 embrioni despicate transferat sau
4 blastocysts transferred with human chorionic 4 blastocysts transferate cu corionice umane
gonadotropin (hCG) serum concentrations less than gonadotropin (hCG) concentra#355;iile serice mai pu#355;in de
5 mIU/ml at 14 days after embryo transfer. 5 mUI / ml la 14 zile de la transferul de embrioni. Recurrent Recurent
pregnancy loss consisted of at least 2 or more pierderea sarcinii a constat din cel pu#355;in 2 sau mai multe
consecutive spontaneous abortions. consecutive de avorturi spontane.
Results: Among the 68 women with a history of Rezultate: Printre cele 68 de femei cu antecedente de
recurrent implantation failure, 27 (40%) became insuficien#355;#259; recurente implantare, 27 (40%) a devenit
pregnant after in vitro fertilization and embryo gravid#259;, dup#259; fertilizarea in vitro #351;i de embrioni
transfer with intralipid treatment. de transfer cu tratamentul intralipid. Four of the 68 Patru din cele 68 de
patients were over the age of 40 years and none of pacien#355;i au fost în vârst#259; de peste 40 de ani si nici unul dintre
these became pregnant. acestea au devenit îns#259;rcinat#259;. Of 64 women under the age De 64 de femei cu vârsta mai mic#259;
of 40 years who were experiencing recurrent de 40 de ani, care au fost confrunt#259; cu recurente
implantation failure with elevated NK cell activity, insuficien#355;#259; implantare cu activitate crescute de celule NK,
the pregnancy rate per cycle was 42%. rata sarcinii per ciclu a fost de 42%. Ten of the 11 Zece din cele 11
(91%) women experiencing recurrent pregnancy (91%) femei, care se confrunt#259; cu sarcina recurente
loss had a successful pregnancy. pierdere a avut o sarcin#259; de succes.
Conclusion: Intralipid is effective in enhancing live Concluzie: Intralipid este eficace în sporirea gradului de vii
birth rates among women with elevated NK cell rata natalit#259;#355;ii în rândul femeilor cu valori crescute de celule NK
cytotoxicity and a history of recurrent implantation citotoxicit#259;#355;ii #351;i un istoric de implantare recurente
failure and recurrent pregnancy loss. insuficien#355;#259; recurente #351;i pierderea sarcinii.

4.Am J Reprod Immunol. 4.Am J Reprod Immunol. 2008 Sep;60(3):258-63. 2008 Sep; 60 (3) :258-63.
Duration of Intralipid's Suppressive Effect on NK Cell's Functional Activity. Durata efectului Intralipid lui represive, cu privire la activitatea NK Cell func#355;ional#259;.
Roussev RG, Acacio B, Ng SC, Coulam CB. Roussev RG, Acacio B, NG SC, Coulam b#259;ncii centrale.
Millenova Immunology Laboratories, Chicago, IL, USA. Millenova Laboratories Imunologie, Chicago, IL, USA.
Background In vitro investigations have revealed the ability of intralipids to suppress natural killer (NK) cytotoxicity. Context În investiga#355;iile in vitro au eviden#355;iat capacitatea de a suprima intralipids ucigase naturale (NK) citotoxicitate. Evidence from both animal and human studies suggests that intralipid administered intravenously may enhance implantation and maintenance of pregnancy when the patient has an abnormal NK cell level or function. Dovezile din ambele animale #351;i umane studii sugereaz#259; c#259; intralipid administrat pe cale intravenoas#259; poate cre#351;te implantare #351;i de între#355;inere a sarcinii în cazul în care pacientul are un nivel anormal de celule NK sau func#355;ie. Problem The aim of this study was to establish the duration and efficacy of Intralipids suppressive effect on NK cell functional activity. Problema Scopul acestui studiu a fost de a stabili durata #351;i eficacitatea Intralipids efect de supresie la activitatea celulelor NK func#355;ionale. Method of study Fifty patients with abnormal NK activity results (NKa) received intralipid 20% iv (9 mg/mL total blood volume -corresponds to 2 mL of intralipid 20% diluted in 250 mL saline; or 18 mg/mL - corresponds to 4 mL of intralipid 20% diluted in 250 mL saline) infusions and their NKa were tested periodically. Metoda de pacien#355;i Cincizeci de studiu cu rezultate anormale de activitate NK (NKA), a primit intralipid IV 20% (9 mg / ml volumul sanguin total-corespunde la 2 ml de intralipid 20% diluat în 250 ml de solu#355;ie salin#259; sau 18 mg / ml - corespunde la 4 ml de intralipid 20% diluat în 250 ml de solu#355;ie salin#259;), infuzii #351;i NKA lor au fost testate periodic. The determination of NK cell function was performed by flow cytometry using K562 cells as targets. Determinarea func#355;iei celulelor NK a fost efectuat de flow cytometry folosind celule K562 ca obiective. Results Fifty women with abnormal NKa-testing received intralipid infusions. Rezultate Cincizeci de femei cu NKA anormale-testare a primit perfuzii intralipid. 39 (78%) showed NKa suppression within the normal range the first week after infusion, 11 (22%), showed suppression, but still above the normal threshold. 39 (78%), a ar#259;tat supresia NKA, în limite normale prima s#259;pt#259;mân#259; dup#259; perfuzie, 11 (22%), a ar#259;tat supresia, dar înc#259; peste pragul normal. They received second infusion 2-3 weeks later. Ei au primit doua perfuzie 2-3 s#259;pt#259;mâni mai târziu. In 10, the Nka activity was normalized the following week. În 10, activitatea NKA a fost normalizat în s#259;pt#259;mâna urm#259;toare. Four patients had three intralipid infusions in 2-week periods in between and after the third infusion, and all showed NKa normal activity. Patru pacien#355;i au avut perfuziilor trei intralipid în perioade de 2 s#259;pt#259;mâni, în între #351;i dup#259; perfuzia cu ter#355;e, precum #351;i to#355;i au demonstrat NKA activitatea normal#259;. In 47 patients the suppressive effect of the Intralipid after the normalization of NKa lasted between 6 and 9 weeks, in two patients this benefit lasted 5 weeks, and in one patient the effect was 4 weeks. La 47 de pacien#355;i efectul de supresie al Intralipid dup#259; normalizare a NKA a durat între 6 #351;i 9 s#259;pt#259;mâni, la doi pacien#355;i acest beneficiu a durat 5 s#259;pt#259;mâni, #351;i de la un pacient efectul a fost de 4 s#259;pt#259;mâni. Conclusion Intralipid is effective in suppressing in vivo abnormal NK-cell functional activity. Concluzie Intralipid este eficace în suprimarea NK in vivo activitatea celulelor anormale-func#355;ionale. The results suggest that Intralipid can be used successfully as a therapeutic option to modulate abnormal NK activity in women with reproductive failure. Rezultatele sugereaz#259; c#259; Intralipid poate fi folosit cu succes ca o op#355;iune terapeutic#259; de a modula activitatea anormal#259; NK la femeile cu insuficien#355;#259; de reproducere .

Copy dupa forumul Fertility zone,sectiune Imunologie, in paralel are o traducere rapida cu google translate

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput