Sarcina si bolile autoimune (3)
Raspunsuri - Pagina 12
goldi spune:
imi pare rau pt diacritice !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
anabel79 spune:
multumim goldi....se pare ca nu ai somn...si eu am citit toate forumurile dar m -am oprit la cele din Londra in cazul in care ma hotarasc sa merg acolo ptr IVF....e bine dc ne sfatuim toate...
tamaryllis spune:
proportia de 16% de care vb tipa se refera la 16% din totalul limfocitelor, nu? Dr zice ca e o crestere moderata a NK-urilor.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
miki-miki spune:
Goldi 
Fetelor am gasit un forum unde se vb de intralipid http://www.fertilethoughts.com/forums/immune-issues/619660-intralipid-infusion-pg-mentioned.html
Eu nu am inteles care doza mi-ar fi rec la cele 65 kg ale mele, sunt f incalcite ac notatii in %, ml, gr
O fata de pe forumul postat de mine a facut intralipid 20% cu o sapt inainte de ET si apoi cand a avut test pozitiv. 20% dar cat? Cine ma lamureste si pe mine, pleaseee!!!
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
bobocut spune:
Buna fetelor,
Din pacate nu am avut timp sa traduc analizele de imunologie care se fac in Germania (din fuga am vazut insa ca marea majoritate sunt listate si aici la "Trombofilie"). Sper sa am timp in concediu...
Eu vreau sa-mi fac in Romania mai multe analize (majoritatea la Synevo) si as avea niste intrebari:
A facut cineva Imunoglobulina IgG la Synevo? Am vazut ca sunt doua analize “IgG” si “IgG (subclase 1-4)”, cu preturi de 18 respectiv 380 lei. Care trebuie facuta?
A facut cineva anticorpii pt hepatita B si C la Synevo? Am inteles ca ar fi doua probe: marcari virali (se determina daca exista virusul) si incarcatura virala (daca am avut, care este procentul, cantitatea ramasa), cu preturi de ca. 60 respectiv 120 lei. Pe care ar trebui sa mi-o fac?
Stie cineva daca e vreo diferenta (inafara de pret) intre analizele de imunofetipare limfocitara care se fac la Synevo si cele de la Babes? (cred ca a mai intrebat cineva, parca anabel79). Or fi mai complexe? A facut cineva analizele la Synevo?
Va multumesc si va pup
bobocut
tamaryllis spune:
Fetelor, pe langa infectia confirmata, am mai cgasit o cauza a NK-urilor marite: helycobacter pylori. Sotul meu si-a facut ac tes si are IgG-ul usor crescut, deci probabil ca il am si eu. Pozitiv este >1,1, iar el il are de 1,91. Am inteles ca, de obicei, daca cineva din familie il are, atunci cam toti membrii familiei il au. Plus ca se transmite f usor de pe pahare, taamuri, etc. Dr nu a vrut sa-i dea tratament sotului pt ca alte persoane au IgG-ul si 8, sau ceva de genul...
Voi ce stiti? Asta se trateaza? Sau mori cu bacteria asta?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
mirela2 spune:
bobocut ia uite:
Anticorpi anti-endomisium IgG 170 Lei Determinare crioglobuline 15 Lei Determinarea factorului Rh 11 Lei Factor VIII – inhibitori 100 Lei Hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici 19 Lei Hemograma cu form. leucocitara, Hb,Ht,indici si reticulocite 25 Lei Imunoglobulina IgA 18 Lei Imunoglobulina IgD 90 Lei Imunoglobulina IgE 30 Lei Imunoglobulina IgG 18 Lei Imunoglobulina IgG (subclase 1-4) 380 Lei Imunoglobulina IgM 18 Lei Index imunoglobulinic (index IgG) 150 Lei
tamalys se trateaza, e o bacterie care provoaca ulcer, dar se trateaza cu antibiotic sanatate
.
miki-miki spune:

Reduced number of natural killer cells in patients with pathological hyperprolactinemia. [My paper] R Gerli, P Rambotti, I Nicoletti, S Orlandi, G Migliorati, C Riccardi
Human natural killer (NK) cell activity, as measured against K-562 target cells, was evaluated in 23 untreated and in 11 bromocriptine-treated hyperprolactinemic female patients and in 63 age-matched healthy women using 51Cr-release assay. The NK cell activity was significantly reduced in untreated hyperprolactinemic patients with respect to that of normal subjects, but therapy with bromocriptine restored NK cell function of patients to the levels of normal controls. Moreover, a reduced number of Leu-7+ cells and of large granular lymphocytes in hyperprolactinemic patients, as compared to normal controls and bromocriptine-treated subjects, correlated well with the decreased NK activity. Finally,'in vitro' incubation with purified human prolactin, did not affect NK cell activity of blood mononuclear cells. The present results demonstrate that pathological hyperprolactinemia, in which a tuberoinfundibular dopaminergic defect has been postulated, is also associated with a reduction in NK cell number and function and indicate a possible interaction between prolactin, neuroendocrine system and NK cell lineage in man.

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
miki-miki spune:
si asta
:
" Longstanding hyperprolactinemia associated with systemic lupus erythematosus: possible hormonal stimulation of an autoimmune disease.
[My paper] R W McMurray, S H Allen, A L Braun, F Rodriguez, S E Walker
Division of Immunology and Rheumatology, University of Missouri-Columbia 65212.
OBJECTIVE. To describe 4 women in whom hyperprolactinemia was associated with the development of systemic lupus erythematosus (SLE). METHODS. Clinical assessment and followup (2 cases). Chart review and interviews with the attending rheumatologist (2 cases). Detailed review and reassessment of multiple imaging studies of the pituitary. RESULTS. One patient had idiopathic hyperprolactinemia, and 3 had pituitary microadenomas. Serum 17 beta-estradiol concentrations were normal in all women, but serum testosterone was suppressed in 2. SLE flares occurred in 2 individuals, one and 6 months after bromocriptine therapy was discontinued, and reinstitution of bromocriptine therapy in a patient who refused corticosteroids resulted in resolution of her SLE disease activity. CONCLUSION. Hyperprolactinemia, which has the potential to exacerbate autoimmunity, may coexist with SLE. In these instances, bromocriptine may afford therapeutic benefit. .
luate de aici: http://lib.bioinfo.pl/meid:204809

miki-miki spune:
Eu cred ca sunt pe "drumul cel bun", ma paste o raceala
. Azi inchei tratam cu Metronidazol oral 3/zi si am citit ca e cancerigen
si de aici trag concluzia ca scade NK. Am mai citit undeva , nu mai stiu unde, ca tratam cu metronidazol+ciprofloxacina scade NK iar eu tb sa incept acum Ciprofloxacina pt Stafilococul alb depistat la cultura col. Dr nu voia sa-mi dea tratam pt el ca cica asta nu tb tratat dar eu am cerut antib. Acum nu stiu ce sa fac, vin sarbatorile si as face pauza de antib pe per asta sa pot sa beau si eu un pahar de vin rosu sau o cescuta de tuica fiarta
la sarmale, plus ca m-a terminat metronidazolul asta , am gust metalic in permanenta
.
No fetelor, cred ca sunt pe drumul cel bun , la anul pun d'un pui
.