Sarcina si bolile autoimune (3)
Raspunsuri - Pagina 13
danny1 spune:
miki,sa fie si o parte buna a prolactinemiei?nu pot crede.sa fi inteles eu bine?
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
iepumic spune:
Salutare!
Scuze de absenta indelungata.
Mie TSH-ul mi s-a dezechilibrat total, acum am inceput din nou tratamentul cu Euthyrox sperand ca voi reusi sa gasesc un echilibru. M-a surprins ca mi-a dat sa iau Vit C de 1 g, una pe zi. Stie cineva sa-mi zica ce rol are vitamina C?? (ma gandesc ca e pentru intarirea sistemului imunitar).
Va pup.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
tamaryllis spune:
Mikisor, inteleg ca hiperprolactinemia este asociata cu o scadere a NK-urilor si pe de alta parte ca hiperprolactinemia exacerbeaza autoimunitatea?
Astea nu se bat cap in cap?
Am mai gasit si eu ceva: in timpul activitatii sportive, nr NK-urilor poate creste cu 50-300%, raspunsul depinzand de intensitatea execritiului. In situariile de supraantrenament, nk-urile cresc f mult in tipul execritiilor si scad dramatic in timpul de repaus. In schimb, in urma efectuarii unor execritii moderate, nk-urile pot sa ramana la un nivel crescut. Probabil ca de aici si ideea ca sportul intareste sistemul imunitar. Concluzia mea e ca inainte sa refac nk-urile, trebuie sa nu mai fac sport cam cu 5 zile inainte. Sa sper ca si din cauza asta NK-urile mele ar putea fi marite?
Incredibil ce interesante sunt cartile astea:
http://books.google.ro/books?id=XkzOwGpbDLQC&printsec=frontcover&dq=sport+and+natural+killer+cells&source=gbs_similarbooks_s&cad=1#v=onepage&q=sport%20and%20natural%20killer%20cells&f=false
http://books.google.ro/books?id=NAaqKQwfg-EC&printsec=frontcover&dq=sport+and+natural+killer+cells&source=gbs_similarbooks_s&cad=1#v=onepage&q=sport%20and%20natural%20killer%20cells&f=false
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
tamaryllis spune:
Iepumic, vit C e buna si pt fluidizarea sangelui si este antioxidant, intareste sistemul imuntar. Deci in urma administrarii vit C, cresc NK-urile.
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
tamaryllis spune:
Am uitat sa postez link-ul catre o alta carticica privind NK-urile si activ sportiva
http://books.google.ro/books?id=7ZniNzP5sC&pg=PA194&lpg=PA194&dq=sport+and+natural+killer+cells&source=bl&ots=i51oruyXJp&sig=I4ITCNtQXOtHTXMQi3RZW1i-9tI&hl=ro&ei=puItS7nwM83Dsgaj5_WyBw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=5&ved=0CB8Q6AEwBDgo#v=onepage&q=sport%20and%20natural%20killer%20cells&f=false
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
lavinia78 spune:
miki
tamaryllis
multumesc de link-uri foarte interesante.
Acum ma gandesc ca la mine care am si trombofilie lucrurile ince sa se complice din ce in ce mai mult. Adica pentru trombofilie este indicata miscarea si vit C pe de alta parte acestea cresc NK-urile ori daca descopar ca am NK-urile crescute cum voi face sa impac si capra si varza? 
Oricum va trebui sa mai astept pana merg sa imi fac analizele ca abea maine ma chiureteaza iar ca sa fie concludente cred ca trebuie sa astept o luna in care sa nu iau nici antibiotice nici alte medicamente. Of
Singurul avantaj in toata situatia asta, ca mai trebuie sa astept, este ca voi o sa fiti mult mai avansate si cu documentarea si cu experimentarea tratamentelor ![]()

tamaryllis spune:
Of, Lavinia! Putere sa treci cu bine peste ziua de maine!
Miscarea e buna si eu nu o sa renunt la sport. Oricum eu voi face fiv si in timpul stimularii nu voi mai face sport.....Nu stiu ce sa zic...incerc si eu sa gasesc explicatii.
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
lavinia78 spune:
Iti zic sincer ca nici nu m-ar deranja daca as stii ca data viitoare o sa fie bine. Avand in vedere cum bajbaie doctorii am ajuns sa ma indoiesc. 
Tot in voi imi ramane nadejdea 
miki-miki spune:
Lavinia

Danny
nu stiu f bine engleza dar am inteles ca tratam cu bromcriptina creste NK. Poate dc tratezi prolactina cu Vitex Fruit nu se intampla asta. Nu stiu, e tare imbarligat poate intra vre-o fata care stie mai bine engleza si traduce paragraful acela.
Fetelor
, creierasul meu vrea pauza
, vrea sa petreaca de sarbatori... nu mai cauta nimic pe net .... e optimist si zice ca la anul pune d'un pui
.
Pt ca nu stiu dc mai pot intra pe DC zilele acestea...
"Va doresc ca acest Craciun sa fie unul special .... sa aveti puterea de a crede in imposibil, sa va pastrati optimismul si mai presus de toate......pofta de viata!!!
Craciun fericit si La multi ani !"
Felicitare
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
iepumic spune:
Salutare, fetelor si LA MULTI ANI!
miki-miki, si eu am facut acelasi lucru ca si tine: m-am izolat complet de problema asta, nu am mai cautat nimic pe net si chiar ma simt mai linistita si mai odihnita dpdv. psihic.
Va doresc sa aveti un an bun si sa vi se implineasca cele mai arzatoare dorinte!!!!!!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.