FIV la Sibiu (4)
Raspunsuri - Pagina 19
alina06st spune:
Mie inainte de laparoscopie nu mi-a cerut analize de secretie... la ce le trebuie? Nu inteleg la ce le trebuie. Pacat ca te amana.
alina06st spune:
Ah1 Asa da. E super bine ca le faci pe amandoua odata. Eu am facut laparo in iulie. Acum ar urma sa fac si eu histero, dar sa vedem ca intre timp am schimbat medicul. Asa am ajuns la voi
. Sa vedem ce zice noul dr., ca dupa cel de dinainte urmatorul pas ar fi fost histero. Doar ca m-a amanat cam mult si mie mi-a convenit, ca am tot sperat ca se intampla minunea. Acum insa am inceput sa ma grabesc f tare, ca am inteles ca e clar o problema undeva.
bytzi spune:
medut,bine ai venit printr-e noi
Stiu ca ai facut FIV acolo si te mai asteptam pe aici cu sfaturi
Apropo voiam sa te intreb fiv 1 unde l-ai facut?parca asta era al 2-lea....
pup si te mai asteptam
yarrina,astept sa ma sune dr ,sa vedem ce si cum ,am vorb ieri cu asistenta![]()
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
alina06st spune:
Neata!
Eu abia la 5 ma duc la serviciu azi, asa ca dau cafeaua si astept vezti de la tine bytzi, daca reusesti sa vb cu doctorul.
yarrina spune:
Maine a primul pas spre FIV, diphereline-ul. Sper sa nu-mi fie rau de la el....
Medut cu cine ai facut FIV?
Byzti sa ne povestesti reactia dr-ului. ![]()
simonete spune:
Bytzi din pacate cred ca val. 3 a fsh nu e reala , dar oricum nu e 29 , deci a scazut mult
.
Stii tu de ce te scriu cu verde
.......vezi a scazut fsh-ul !!
medut spune:
Bytzi primul Fiv l-am facut la Cluj.
Yarrina la Sibiu am facut cu Dr. Chicea. M-am oprit in ultima zi de injectie de stimulare.
alina06st spune:
Medut, inteleg ca nu au fost multumiti de cum ai raspuns la stimulare? De asta ai oprit? Scuze, eu am intrat de curand pe aici...