FIV la Sibiu (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Alina partenerul meu a fost nemultumit de mine...si a incheiat relatia cu mine in ultima zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Buna ziua!
Sunt si eu o viitoare aspiranta la titlul de mamica si pentru ca spermograma sotului ne indica faptul ca avem sanse fooarte mici (5%) sa facem un bebe pe cale naturala,mi-am facut o programare la Sibiu,la Dr.Chicea,pentru un eventual Fiv.
Nu prea am multe notiuni in ceea ce priveste aceasta operatiune,dar ma documentez intens.Va rog sa ma primiti si pe mine in "clubul" vostru si sa nu ma condamnati daca pun intrebari puerile.

Mergi la inceput

Anelize bine ai venit. E foarta buna alegerea ta. De apreciat este la aceasta clinica ca nu te lasa sa cheltui bani, Dr. Chicea are foarte mare grija sa nu arunci cu banii pe medicamente, nu te obliga sa faci analize la anumite clinici nici macar la ei.
Reusita insa depinde de foarte multe lucruri..
Trebuie sa te inarmezi cu rabdare, stai la coada cam mult cateodata, eu totdeauna imi duceam de citit si trecea timpul mai bine. Daca te incarci negativ ca stai si astepti nu rezolvi nimic.
Succes si sper sa "dispari" cat de repede de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Medut, , sorry de intrebare.
Hm, ma gandesc ca uneori barbatii sunt ca embrionii. Asa spun medicii, ca cei care nu sunt buni se autoelimina, nu?

Mergi la inceput

Alina nu-i nici un bai, stai linistita, deja m-am obisnuit cu ideea... Ai dreptate, sunt ca embrionii, pana se lipeste unul, mai tb sa ii pierzi pe altii. Tot s-a lipi unul de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Va invit ca continuam discutia aici

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput