FIV la Sibiu (4)
Raspunsuri - Pagina 18
Mocanitza spune:
sorry!!
vroiam sa spun BUN VENIT noilor fete! se pare insa ca imi era cam foame...
va pup
bytzi spune:
mi-am facut anal hormonale fsh+estradiol
tineti-va bine ![]()
12 sapt de DHEA
fsh 3,8!!!!(2,4-14,4)
E2 256 (<160)
Ultimile val din dec fsh 29 ,E2 30
Inteleg ca estradiolul a crescut mult si mai stiam ca nu estradiol mare mascheaza un fsh mai mare decit in realitate,dar atit de mult!!!!
E posibil sa am un chist si de acolo fsh scazut si estradiol mare??
Miine vorb cu dr ,caci nu mai era la clinica cind am sunat...
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
gabi_ducu spune:
Fetelor mi-am facut eco si nu am chisturi si mi-am facut si analiza de progesteron si rezultatul este:
0,31 ng/ml val normale O,27-2,61 ng/ml.
Maine am sa trimit la Polisano rezultatele.
Pusi
bytzi spune:
gabi,chiar daca trimiti rez prin mail ,sa suni dimineata sa vorb cu asistenta(mie mi s-a intimplat sa citeasca mail-ul dupa o sapt ,ca aveau serverul stricat) ,caci miine sigur incepi si stimularea
progesteronul e ok ,in a cita zi de CM esti?
bafta
alina,nu's daca e o veste atit de buna,cred ca am vre-un chistulet
stiu ca un chistulet da valori eronate la fsh.
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
yarrina spune:
OF nu mai fi si tu Toma Necredinciosul!! L-o fi influentand dar nu cred ca asa de mult!!! Fi-i optimista ca o sa fie bine. Sa ne spui maine ce a zis dr. Cred ca o sa te trimita la un ecograf ca sa vada daca e chistulet. Doamne ajuta sa nu fie si sa ti se indeplineasca visul!

Gabi sa suni dupa ce trimiti mail ca ei se iau cu treaba si s-ar putea sa uite. Mai ales daca tre sa incepi tratamentul de maine. Sa ne tii la curent.
medut spune:
Gabi daca nu iti raspund la telefon , lasa mesaj verbal si te suna ei una doua inapoi.
Ma bag si eu cu cate un sfat...am facut un Fiv acolo de curand
gabi_ducu spune:
Merci fetelor de sfaturi sunt binevenite mai ales ca voi sunteti si mai inainte cu FIV.
Cred ca sunt a 2-a zi de ciclu imi vine un pic altfel de la AC.
Pusi
dordemunte spune:
Fetelor se pare ca o sa mai amin o luna laparoscopia pt ca la laboratorul unde am mers pt analizele de secretie au uitat sa comande eprubete cu"nustiuce" si nu mi-a putut recolta pt tot ce a cerut dl.doctor.Si iar aminarea aminarii......(pina aduc ei eprubetele imi vine mie menstruatia)