FIV la Sibiu (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

alina,nu stiu cu ce te-ar ajuta analizele hormonale din z14,dr recomanda mai mult in z3 ,pt a vedea rezerva ovariana...
Si eu am facut cindva hormonale in z14 si nu mi-au fost de nici un folos pe la ce clinici am fost.

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Am inteles. Atunci nu le mai fac, pastrez banii ca si asa nu-s prea multi. Ma duc cu ce am si vad ce zice dr. Ispasoiu si cum relationam. Sper sa fie bine. Am citit ce ati scris voi si mi-ati dat sperante.
Am avut chisturi endo, cate unul pe fiecare ovar, 3/3 cm pe dreptul si 2/3 cm pe stangul. M-am operat vineri. Dupa operatie medicul a plecat in concediu! Dupa ce mi-am revenit din anestezie am intrebat-o pe rezidenta lui ce si cum si mi-a spus ca au gasit endometrioza. Am intrebat-o de trompe si mi-a raspuns "parca erau bune". Abia cand am luat rezultatul scris peste o saptamana am vazut ce si cum. Din pacate dupa aceea am avut o perioada grea, am pierdut-o pe mama si n-am mai ajuns la Bucuresti decat la vreo 2 luni de la operatie. Cand l-am intrebat de trompe mi-a zis ca probabil erau inflamate de la endometrioza si ca ar fi bine sa fac o histeroscopie ca sa vada si uterul. Dar ar fi culmea sa mai fac tot cu el. Nu stiu deci nici cu chisturile ce si cum, sper ca n-o fi umblat prea tare la ovare. N-am facut analize dupa operatie, doar eco in vreo 2 luni, noi si ianuarie si am ovulat pe dreptul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Fetelor astazi ma duc sa fac eco.Azi dimineata am facut progesteron si sper sa fie ok totul.
Oare cand incep stimularile?
Eu sunt la doctorul Chicea.
Am primit penul pt puregon de la ei si m-am uitat pe youtube cum se face. Nu e mare lucru. E o prezentare super.
Fetelor de abea astept sa mai avansez si eu sa ajung sa fac odata FIV. Ca eu am impresia ca sunt pe protocol lung nu scurt cum ziceti voi.

pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

alina,cam asa au fost si la mine chisturile,doar ca cel de pe stingul a fost mai mic la mine si nu era endometriozic(doar cel de pe dreapta era endo). Si eu am ovulat in fiecare luna vre-o 8 luni dupa operatie ,dupa care au inceput sa lucreze cit mai putin,te sfatuiesc sa te grabesti cit poti sa nu ajungi in situatie mea,oricum dr Ispasoiu e patit cu minesi iti va da multa atentie si te va indruma pe cel mai scurt drum sa nu pierzi timpul de pomana,eu regret ca nu am gasit de la inceput un dr ca el ,sa-mi explice tot,sansele si urmarile care le are interventia pe ovare.Acum deja e prea tirziu.
Bafta.

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Si eu sunt pe protocol lung. Sambata fac Diphereline-ul si de pe 12 stimulare cu Puregon.
Alina o sa-ti placa dr. Iti explica pe intelesul tau...nu te grabeste...Eu la prima sedinta am stat mai mult de o ora de vorba cu el iar acum cand am discutat cu el despre FIV la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete, ma scuzati ca va "cetesc"...dar am vazut ca aveti dubii despre zilele de analize.
Cand am inceput eu monitorizarile, dr mi-a prescris hormonale in
Z2/3, Z14/15 si Z21/22 ( adica ori, ori).
Nu va cunosc povestea dar cred ca are logica deoarece se doreste sa se vada ce si cum in faza foli...faza de langa sau dupa ovulatie si faza lute...
Acum zic si eu...ca nu ma pricep..dar mai bine vorbeste cu doc daca are relevanta sau nu...
ca sa nu mai perzi o luna...
Analizele astea nu se fac in timpul tratamentului...ca nu au relevanta.
Pupic si bafta.

Mergi la inceput

Eu le-am facut doar in Z3. Nu mi-a mai cerut sa repet nimic dupa aia. oricum daca vreti sa le faceti in toate 3 faze trebuie sa stiti ca se fac pe parcursul aceluiasi CM. Adil nu faceti acum cele de Z14/15 si luna urmatoare cele de Z2/3 ca nu au relevanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yarina, o ora?! Pai eu nici 15 minute nu cred ca am stat pana acum in cabinetul vreunuia. Multumesc pentru sperante.
Bytzi, ai dreptate. Deja cred ca am stat cam mult dupa operatie, dar acum asta e... Stiti voi, necazul nu vine niciodata singur.
Mona multam de sfaturi.

Mergi la inceput

De asta prefer sa fac 6-7 ore pana la Sibiu decat 3 ore pana la Bucuresti. Daca ar fi mai aproape mi-as duce si sarcina cu el dar asa nu ma va lasa el sa vin atata drum pana acolo. Abia astept sa vii cu impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocanitza spune:

bun venit noi venite pe forum,

daria 76: unde ai disparut? Ai luat legatura cu dna doc Uscatescu? Eu am fost azi dimineata la dansa pentru un control. Am inteles ca tine legatura pe email cu persoanele care nu sunt din Bucuresti, i-ai scris?

mai am un pic pana luni ...

bafta tuturor!

Mergi la inceput