FIV la Sibiu (4)
Raspunsuri - Pagina 16
alina06st spune:
Multam. Gata, facut programare. As fi vrut sambata, dar nu se poate. A ramas pe joi. Sper numa sa poata sotu' sa-si ia liber. Eu rezolv, dar n-as vrea sa ma duc singura. Ca habar n-am Sibiul...
bytzi spune:
hipnotic,asta ziceam mai sus
ca un E2 mare acopera un fsh mult mai mare in realitate(probabil de aia si dr a zis ca trebuie facut fsh+E2),mie mi se pare f mare estradiolul,poti sa ne pui si val de referinta ale laboratorului?
Se pare ca sintem cam in aceeasi perioada!!??vrei sa faci la CM urmator IA?sint curioasa ce-ti zice dr si daca te incadrezi pina de paste.
Alina,bun venit la noi si multa bafta pt joi.
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
hypnotic1978 spune:
deci eu am estradiol 243.3 valori de referinta faza foliculara 46-607, fsh 10.2 valori 3.5-12.5, lh 5.2 valori 2.4-12.6. dupa buletinul de analize sunt in carti, ca sa zic asa. cam asa le-am avut si pe cele cu care m-am prezentat la dr dar d-lui dr i s-a parut fsh-ul f mare ptr varsta mea - 31 ani.
bytzi dr mi-a recomandat intai inseminare. asa ca eu ptr inseminare ma pregatesc. dar nu stiu sigur cand, depinde si de sotul meu dc va fi acasa. in principiu la sf lui martie. apropo, cum se lucreaza la clinica de Paste? eu s-ar putea ca fix atunci sa pic ptr inseminare sau cu 2-3 zile inainte.
gabi_ducu spune:
Fetelor astazi ma duc sa fac eco.Azi dimineata am facut progesteron si sper sa fie ok totul.
Oare cand incep stimularile?
Eu sunt la doctorul Chicea.
Am primit penul pt puregon de la ei si m-am uitat pe youtube cum se face. Nu e mare lucru. E o prezentare super.
Fetelor de abea astept sa mai avansez si eu sa ajung sa fac odata FIV. Ca eu am impresia ca sunt pe protocol lung nu scurt cum ziceti voi.
pusi
alina06st spune:
Pai, cred ca mai mult la mine sunt problemele, ca sotul a facut spermograma si medicul la care merg aici a zis ca-i foarte buna.
Eu fac 35 de ani in mai, n-am ramas niciodata insarcinata, n-am luat AC, dar m-am mai ferit asa cat de cat.
De 2 ani am inceput insa sa incercam, calculand ovulatie, tot ce trebuie si nimic... de fapt 1 ani jumate, ca 6 luni a fost sotul plecat din tara.
In iulie am facut o laparoscopie, rezultat: endometrioza, trompa stanga nepermeabila, trompa dreapta greu permeabila. De aici supararea mea: nu a stat nimeni de vb cu mine dupa operatie sa-mi spuna cel putin daca au incercat eliberarea trompelor. Nu scrie nici pe bilet ca ar fi facut ceva. Doar ca au curatat endometrioza (2 chistulete micute si cateva puncte) si au "verificat" chestia cu trompele. Atat: "verificare permeabilitate"
Am monitorizat ovulatia, e ok. Luna trecuta am avut in Z 11 un folicul de 17 mm pe ovarul drept, acolo unde si trompa ar fi cat de cat permeabila si ... nimic.
Cam asta ar fi...
bytzi spune:
hipnotic,da,e in limite,atunci sint ok ,bafta multa(la mine val de referinta in faza fol e de 166 de aia m-am mirat)
Programul nu-l stiu de paste,dar eu anul trecut am facut eco in z3 de paste si inseminarea in ziua urmatoare,oricum iti zice dr daca te incadrezi sau nu.
gabi,tu esti z2,azi?daca e ok si eco si progesteronul in jur de 1 ,incepi din z2 sau 3 stimularea(deci pregateste-te de injectat
,ai sunat la Sb?ti-a zis sa-i anunti in z1?sau deja ai programat pe zile(eco,progesteron si stimularea)?
_
6 IA, nereusite
hypnotic1978 spune:
Da BYTZi, de faza foliculara vorbesc.
Acum astept sa fac si analizele vaginale dupa ce imi trece menstruatia. Si mai vedem.
pupici
bytzi spune:
offf,mai alina,dar ce dr?cum sa nu-ti explice ce si cum....
Si eu sint cu endometrioza(chisturi pe ovare si dupa ceva timp de la laparo am ramas fara bruma de rezerva ovariana)
,poate trompele sint cauza la tine si atunci ai mari sanse prin Fiv.Chistuletele unde erau ,pe ovare?
_
6 IA, nereusite
alina06st spune:
Ma gandesc daca tot ma duc joi, sa-mi fac niste analize hormonale ca duminica sunt in Z 14 sa ma duc cu ele facute. Dupa laparoscopia din iulie n-am mai facut... Aveti idee care ar fi cele mai importante de facut in Z14 si daca e vreo problema daca le fac de fapt in Z 15, adica luni? Ca duminica chiar n-am unde la noi in oras...