FIV la Sibiu (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Vreau si eu in clubul asta !
Pai daca toate v-ati vorbit sa fiti gravide de Pasti , eu ce-am ??
Pe mine cui ma lasati ?
Vin si eu , ca vad ca v-ati mutat aici.......
Astept sapt. viitoare , cred ca fac un nou FSH , sa vezi iar plansete , cand oi vedea rezultatul.....

Pana atunci un pt. toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Fetelor trebuie sa fac eco maine dupa ce am terminat de luat anticonceptionale si cred ca de azi mi-a venit ciclu. Spun cred ca pe parcursul AC tot timpul am avut scurgeri maronii si de azi un e combinat cu putin rosu.
Ce ma fac ? Oare doctorul o sa imi faca eco? Nu cred ca cei de la Sibiu o sa imi dea un tratament pana nu le spun rezultatul de la eco.
Luni am terminat cu marvelonul si ma asteptam sa vina mai tarziu CM.

Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Gabi tu la ce medic esti? Ispasoiu? Eu am ales Sibiul pt ca mi-a fost recomandat dr de catre Bytzi si pentru ca la Bucuresti ma programa dupa 3 luni!!! Sunt f multumita de el si sigur o sa ma ajute. Eu n-am luat AC asa ca nu stiu ce sa zic de CM....dar sigur iti face eco. Eu faceam in Z2 de obicei deci era si mai si....
Simo pai sigur ca te primim. De Pasti o sa ne ciocnim toate burtile.
Bytzi cum ti-au iesit rezultatele la sange? Te asteptam cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Burta mea nu cred ca e gata de Pasti......dar eu sper ca pe urma.....pe la sf. lui aprilie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna fetele,
gabi,intri in linie dreaptaaaaaaa!!doamne ajuta!
eco trebuie sa faci,sa se excluda aparita unor eventuale chisturilor si trebuie sa faci si progesteron ,asa-i?eu am avut protocolul asta data trecuta
Bafta la eco si progesteron.Cit despre club,deja esti in el si iti sintem alaturi,sa te incurajam
Yarrina ,gabi face cu dr Chicea,fiv-ul
simonete,ehe..lume noua
ti-am lasat un mess marti ,il citii
Cit despre FSH sa-l faci impreuna cu Estradiolul,mie asa mi-a zis dr
Stii ca poate sa iese un FSH ok si estradiol mare si asta dovedeste ca un estradiol mare mascheaza un FSH mult mai mare in realitate
Bafta!si ai de gind sa faci ceva la CM urmator?IA /FIV?
yarrina,rezultatele le am dupa ora 15,am emotii cit casa
Si i-am mai zis si la dr ca mi le fac si le trimit prin mail(desi el a zis ca nu mai are rost sa le fac fiindca stie cum raspund la stimulari)cine stie ce val voi mai avea si-l speriisper sa nu fie ca in dec...29!!!

pup toate fetele

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Bytzi iti tinem pumnii! Sa fie sub 10.
De asta intrebam la ce dr merge...ca dr Ispasoiu vb tot timpul cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor. As vrea sa merg si eu la dr. Ispasoiu la o consultatie pt infertilitate. AM mers pana acum la Bucuresti, dar cum si Sibiul e aproape de mine, plus ca sotul il cunoaste bine ca acolo a facut facultatea, as incerca. Am nevoie de un medic care sa stea de vorba cu mine. Si la Buc am avut cateva experiente neplacute, la fel ca si la mine in oras. Daca sun la unul din nr de pe prima pagina, la clinica si cer sa mi se faca o programare la dr. ispasoiu, e ok? Asa se procedeaza, da? Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

buna fetele,
nu am mai scris cam de 10 zile dar v-am urmarit zilnic
am asteptat sa imi fac analizele hormonale. Le-am facut alaltaieri si ieri am luat rezultatele. Vreau sa le scanez si sa le trimit la clinica sa vedem ce zice dr. deci am asa: estradiol 243.3, fsh 10.2, lh 5.2. Stiu ca fsh-ul nu e super dar macar ma bucur ca nu a mai crescut. Acum sa vedem ce doza de gonal imi va da medicul ptr inseminare.
va pup, o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Alina ti-l recomandam cu caldura. Poti suna la nr 0269224482. E direct din cabinet la ei si poti sa te programezi. Sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Hypnoptic nu-i foarte mare...depinde acu si de pragul la care au ei punctul de referinta. Sunt clinici care au 10 si clinici care au 12. La tine e 10?

Mergi la inceput