FIV la Sibiu (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Pe 12 martie incep stimularea si pe 19 martie ma duc la prima eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

am inteles

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocanitza spune:

Directionati 2% din impozitul pe venit pentru sustinerea actiunilor Asociatiei “SOS Infertilitatea”.

probabil stiti de site-ul "Infertilitatea nu este o boala", eu il gasesc f bun.

http://.

poate donam si noi cei 2%, eu tocmai am primit fisa fiscala pe 2009 si m-am gandit sa-i sprijin!

Mergi la inceput

Mocanita tu cate zile libere ti-ai luat? In ce zi ai facut punctia?

Mergi la inceput

nu mi-am luat zile libere, am recuperat...sunt fata descurcareata

pentru punctie am fost luni pe 15 feb, apoi joi pe 18 m-au anuntat ca sambata la ora 10.00 sunt programata pentru insemninare.

totul o sa fie bine, iti tin pumnii strasi,

Mergi la inceput

am uitat sa-ti spun ca cei de la Sibiu mi-au dat concediu medical, asa ca mai bine vorbesti cu ei. eu am cerut o incadrare care nu are legatura cu FIV si au fost tare intelegatori.

bafta!

Mergi la inceput

Aham. Si intre prima eco si punctie cat a durat?

Mergi la inceput

miercuri 5 feb am fost la prima ecografie la Sibiu, eram dupa primele 5 zile de stimulare. Incepand cu acesta data am fost in fiecare luni, miercuri si vineri. Idee este ca la mine stimularea adurat mai mult pt ca foliculii nu aveau marimea necesara (18 mm). In mod normal stimularea dureaza 10-12 zile. Asa ca toata procedura s-a prelungit cu o saptamana in cazul meu.
intre prima ecografie si data punctiei au trecut 12 zile. La tine daca stimularea ramane in limite normale de 10-12 zile acesta perioda poate sa se reduca chiar la jumatate.

bafta!

Mergi la inceput

Am inteles. Multumesc ca m-ai lamurit si pe mine!!! Sper sa avem noroc amandoua sa fim pana de Pasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Fetelor bagati-ma si pe mine in clubul vostru. Si eu de Pasti vreau sa fiu gravidutza. Doamne Ajuta.
Cu mine doctorul nu vorbeste, doar prin intermediul asistentei. Asta e. Probabil ea vb cu el si imi transmite ce a zis.
Nu ma deranjeaza deocamdata.
Vad ca sunteti din Bucuresti care mergeti in Sibiu. Si eu ma gandeam ca fratele meu este in Bucuresti si ca clinicile din Bucuresti sunt mai bune. Toata lumea ma intreaba de ce am ales Sibiul?
Sau altii ma intreaba de ce nu am ales Szeged ca sunt la doi pasi.

Pusi

Mergi la inceput