FIV la Sibiu (4)
Raspunsuri - Pagina 13
yarrina spune:
Gabi suntem la multe sute de km de Sibiu. Nu stiu daca este cineva de prin Sibiu la topicul asta....Noi facem 6 ore pe drum dar asa ne-am invatat...ca tiganul cu bataia.![]()
Mocanitza spune:
neta fetelor,
daria 76 ti-am trimis adresa de email a dnei doc Uscatescu pe PM. Eu maine dimineata ma duc la ea.
yarrina: esti tare haioasa, mi-ai inseninat ziua cu mesajele tale!!
bytzi: multumesc pentru incurajari :))
sa sti ca si mine lumea nu stie ce fac...si poate este mai bine asa...desi eu as vrea sa spun la toata lumea, sa povestesc...sa impartasesc din aventura mea. Noroc ca v-am gasit pe voi!
De curand am fost la o serie de interviuri la aceasi firma...ma interesa firma si postul, ei erau interesati de mine...dar eu eram intre drumuri cu Sibiul si ei aveau nevoie de mine repede.... Tipa de la HR mi-a placut dar nu am avut curajul sa-i spun prin ce perioada trec...desi era femeie, asa ca am renuntat la post. 

Din pacate la noi sa fi deschis te poate costa foarte mult...mie nu-mi place ca trebuie sa ma ascund, dar se pare ca asta este tara in care traim. Si ca o concluzie la povestea mea cu interviul: in timp ce vorbeam cu doamna de la HR care are in jur de 33 de ani si nu are copii, m-am gandit ca poate ea este Bytzi :)) sau alta persoana de pe forum!!![]()
Gabi eu sunt din Bucuresti, mai bine vorbesti direct cu doctorul.
Hai ca m-am lungit cam mult azi, bafta tuturor!!
yarrina spune:
Asa este...nu prea poti vorbi cu nimeni despre ce ni se intampla. Mai ales la cele care facem cu donator....
Si eu nu stiu cum sa-mi iau concediu...daca in Z14 ma duc la eco e posibil sa-mi faca punctia a doua sau a treia zi nu? Si apoi cu putin noroc astept 5 zile pana la transfer. Desi 5 zile as sta degeaba. Mai bine imi iau dupa transfer cateva zile libere sa stau cuminte in pat.
Mocanitza spune:
daria: uite datele de contact de la Fundeni:
Asistent Dna Liza Chiriac - 0726 386 631
Tel fix la spital: 021-318.04.00 - interior 2257.
adresa de email: uscatescu@gmail.com
din experienta iti spun ca dimineata la ora 7.00 trebuie sa fi acolo cu dosarul de analize in mana si cu trimiterea, tu ce problema ai?
sanatate, 

bytzi spune:
yarrina,poti sa-ti iei concediu de cind mergi la prima eco(cind esti in z6 de stimulare) max o saptamina,apoi mergi acasa dupa punctie si te mai duci doar la ET (perioada dintr-e punctie si ET poate fi de 3-5 zile in fuctie de evolutia embrionilor) si iti mai iei liber dupa ET sa stai macar 5 zile cu tot cu ziua ET daca nu poti mai mult(nu are rost sa-ti iei concediu si intre punctie si ET),dar musai seara dupa ET sa stai in Sb,ai inteles ceva![]()
gabi,cum a zis si yarrina ,sintem la multe sute de km de Sb
.
mocanitza,nu sint eu persoana![]()
Cum e asteptarea?
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
yarrina spune:
Pai eu ma duc exact in Z14 la eco, Z7 de stimulare. Punctia la cat timp se face? Nu atunci in urmatoarele 2-3 zile? Ma gandeam ca eu tre sa ma duc intr-o vineri si pp ca luni cel tarziu imi face punctia, nu? Si atunci dupa punctie sa vin acasa si sa ma intorc dupa 5 zile. Sotul meu mi-a zis ca 3 zile dupa ET nu ma misca de acolo. Imi aduce si mancarea in camera de hotel. ![]()
bytzi spune:
In z7 de stimulare faci prima eco?
PunctiA e cam echivalent cu ziua de inseminare(ca sa-ti dai seama cam cind vine facuta).
Acum depinde cum raspunzi la stimulare ,caci facind inhibare nu's daca raspunzi la stimulare exact ca atunci cind ai facut pt inseminari.In concluzie cind foliculii ajung la dim de 18mm se face pregnylul si apoi punctia se face la 36 de ore dupa pregnyl.
Zi-mi te rog ,dipherelinul il faci in z21 de CM?si apoi stimularea o incepi din ziua ? dupa dipherelin![]()
_
6 IA, nereusite
bytzi spune:
a....cred ca in z7 dupa dipherelin incepi stimularea,corect?
_
6 IA, nereusite
yarrina spune:
Da, dipfereline-ul il fac in Z21 de CM dar stimularea o incep in Z7 de CM, deci la 14 zile dupa diphereline.