FIV la Sibiu (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Buna fetelor,

Observ ca majoritatea ati inceput cu dipherelin, insa mie doctorul mi-a dat sa iau anticonceptionale.
Oare care e tactica?
Pana astazi trebuie sa iau anticonceptionale si saptamana asta trebuie sa fac eco sa vada daca am vreun chist apoi in prima zi a doua zi de CM trebuie sa fac analiza de progesteron si apoi cred ca stimularea.
Voi injectiile cu puregon vi le-ati facut singure?
Fetelor am citit pe net si am intrebat si la Polisano. Cei de la farmacie mi-au spus ca e compensat medicamentul. Polisano a spus ca lucreaza cu casa si ca imi da reteta compensatorie, insa totul depinde de casa. Se face un dosar si se da spre aprobare. Ideea e ca eu as vb cu cei de la casa; insa din ce am citit pe net doar un dosar a fost aprobat pe tara!!!!!!
Oare e adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

gabi,pai tu ai un alt fel de protocol(protocolul scurt care consta in AC -stimulare si aproape pe final cind fol ajung la dim de 13-14mm iti baga inhibare cu antagonisti)asta l-am avut si eu data trecuta ,fetele au protocolul lung :inhibare cu analogi din z21(doza unica)-stimulare
Injectiile eu mi le-am facut singura,nu mi-a aratat nimeni,am citit instructiuni pe prospect,filmulet pe youtube si m-am injectat(la mine nu stie absolut nimeni ce fac si nu m-am putut duce niciunde sa le fac),dar e f simplu ,ai sa vezi

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Zi-i sa te programeze o data cu zuza de mine! Mi-as dori enorm sa te cunosc!

si cum sa-i zic,programati-ma o data cu yarrina?

offfff ,pai la mine e in functie de CM ,cind vine (adik urmatorul) am si inceput,eu am protocolul cu dipherelin din z2(0,1mg/zi) si stimulare din z3,sper din suflet sa mearga ,vreu si eu macar un outzdaca ne sincronizam mai bine ,poate mai cerseam de la tine unul
Si eu imi doresc sa te cunosc,scumpo
pup

_

6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Adik s-ar presupune ca eu am nervii mai elastici de-mi da protocol lung?
Bytzi cu atat mai bine daca ne sincronizam...jur ca-ti dau unul si tie. Ca eu daca am gemeni n-o sa-mi mai trebuiasca sa-i congelez. Sa stii ca am inceput sa fac incantatii...vodoo....adun norii...ca sa-ti vina CM la timp.

Mergi la inceput

Citat:

Adik s-ar presupune ca eu am nervii mai elastici de-mi da protocol lung?

nu,tu esti mai tinerica si asta merge cel mai bine,la mine nu a mers

Citat:
Sa stii ca am inceput sa fac incantatii...vodoo....adun norii...ca sa-ti vina CM la timp.

Esti mortala
Tare sint curioasa sa vad ce fel de persoana se ascunde in spatele acestui ID ,nerabdatoare,nebunatica,dar in schimb o dragutza
pup

_

6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Nu-s pe "creanga mea" nici in viata reala. Probabil asta ma ajuta sa trec peste tot ce mi se intampla...stiti vorba aceea..."cand viata iti ofera lamai, tu cere o tequila". Suferim amandoi foarte mult dar ne si place sa luam destinul in ras.
Bytzule eu zic sa-i zici dr ca ai gasit o donatoare anonima cu care te-ai intalnit la o cafea si care iti ofera un outz de Paste asa ca sa ne cheme in acelasi timp.

Mergi la inceput

Citat:
Bytzule eu zic sa-i zici dr ca ai gasit o donatoare anonima cu care te-ai intalnit la o cafea si care iti ofera un outz de Paste asa ca sa ne cheme in acelasi timp.

no....nu esti normala ,zau

_

6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Si eu m-am gandit Bytzi la tine cand am fost la ET. Cand am auzit ca am 7 blasto, mie imi trebuiau doar 2, iar restul i-am zis embrioloagei ca sunt fete care nu ovuleaza (iti jur pe ce am mai sfant ca la tine m-am gandit)si ca as dori sa ii dau, insa aceasta mi-a zis ca inca nu se poate la ei. Acum, ai vazut ce s-a intamplat si la ET si la FET. Daca nici la urmatorul FET nu am rezultat pozitiv, nu stiu daca mai avem puterea sa o luam de la capat, nici moral si nici financiar. Urmatorul FET il fac dupa ce voi ajunge la Uscatasca. Apropo, daca aveti adresa de mail a d-nei Uscatescu, v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da-o si mie.Eu sunt la 300 km de Bucuresti si as dori sa stabilesc prima intalnire.

Mergi la inceput

daria,merci tare mult,sinteti tare dragutze
Am vorbit si eu cu dr Ispasoiu despre asta si el mi-a zis ca au embrioni la clinica donati de catre cuplurile care au reusit ,dar fiindca nu exista legislatie in RO nu putem face nimik.

Ti-am scris si la sub Trombofilia,dr Ispasoiu nu ti-a recomandat o histeroscopie?stii eu m-am gindit mult ca ar trebui sa fac ,dar...
Eu am una facuta pe la Giulesti prin 2006 dar din pacate nu mi-a dat rezultatul scris ,caci a fost facuta inainte de laparo.
Eu cred ca ar trebui sa o faci si pe asta ,e importanta ,doar cu histero iti poate vizualiza uterul.
Despre adresa de mail ,sigur ti-o va da fetele ,dar activeaza-ti PM sau adresa de mail,pe forum nu stiu daca o scriu fetele.Miki e o dragutza si te va ajuta sint sigura.
Si asa sa faci ,pina nu faci toate analizele sa nu mai incerci FET,citi embrioni mai ai?Multa bafta iti doresc

_

6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Fetelor voi sunteti din Sibiu?
Voi vb cu doctorul sau cu asistenta?

Pusi si multa bafta sa avem

Mergi la inceput