FIV la Sibiu (4)
Raspunsuri - Pagina 12
gabi_ducu spune:
Buna fetelor,
Observ ca majoritatea ati inceput cu dipherelin, insa mie doctorul mi-a dat sa iau anticonceptionale.
Oare care e tactica?
Pana astazi trebuie sa iau anticonceptionale si saptamana asta trebuie sa fac eco sa vada daca am vreun chist apoi in prima zi a doua zi de CM trebuie sa fac analiza de progesteron si apoi cred ca stimularea.
Voi injectiile cu puregon vi le-ati facut singure?
Fetelor am citit pe net si am intrebat si la Polisano. Cei de la farmacie mi-au spus ca e compensat medicamentul. Polisano a spus ca lucreaza cu casa si ca imi da reteta compensatorie, insa totul depinde de casa. Se face un dosar si se da spre aprobare. Ideea e ca eu as vb cu cei de la casa; insa din ce am citit pe net doar un dosar a fost aprobat pe tara!!!!!!
Oare e adevarat?
bytzi spune:
gabi,pai tu ai un alt fel de protocol(protocolul scurt care consta in AC -stimulare si aproape pe final cind fol ajung la dim de 13-14mm iti baga inhibare cu antagonisti)asta l-am avut si eu data trecuta ,fetele au protocolul lung :inhibare cu analogi din z21(doza unica)-stimulare
Injectiile eu mi le-am facut singura,nu mi-a aratat nimeni,am citit instructiuni pe prospect,filmulet pe youtube si m-am injectat
(la mine nu stie absolut nimeni ce fac si nu m-am putut duce niciunde sa le fac),dar e f simplu ,ai sa vezi![]()
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yarrina Zi-i sa te programeze o data cu zuza de mine! Mi-as dori enorm sa te cunosc!![]() ![]() |
si cum sa-i zic,programati-ma o data cu yarrina?

offfff ,pai la mine e in functie de CM ,cind vine (adik urmatorul) am si inceput,eu am protocolul cu dipherelin din z2(0,1mg/zi) si stimulare din z3
daca ne sincronizam mai bine ,poate mai cerseam de la tine unul

Si eu imi doresc sa te cunosc,scumpo
pup
_
6 IA, nereusite
yarrina spune:
Adik s-ar presupune ca eu am nervii mai elastici de-mi da protocol lung? 
Bytzi cu atat mai bine daca ne sincronizam...jur ca-ti dau unul si tie. Ca eu daca am gemeni n-o sa-mi mai trebuiasca sa-i congelez.
Sa stii ca am inceput sa fac incantatii...vodoo....adun norii...ca sa-ti vina CM la timp. 

bytzi spune:
| citat din mesajul lui yarrina Adik s-ar presupune ca eu am nervii mai elastici de-mi da protocol lung? ![]() |
nu,tu esti mai tinerica si asta merge cel mai bine
Sa stii ca am inceput sa fac incantatii...vodoo....adun norii...ca sa-ti vina CM la timp. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Esti mortala

Tare sint curioasa sa vad ce fel de persoana se ascunde in spatele acestui ID
pup
_
6 IA, nereusite
yarrina spune:
Nu-s pe "creanga mea" nici in viata reala.
Probabil asta ma ajuta sa trec peste tot ce mi se intampla...stiti vorba aceea..."cand viata iti ofera lamai, tu cere o tequila". Suferim amandoi foarte mult dar ne si place sa luam destinul in ras. ![]()
Bytzule eu zic sa-i zici dr ca ai gasit o donatoare anonima cu care te-ai intalnit la o cafea si care iti ofera un outz de Paste asa ca sa ne cheme in acelasi timp. ![]()
bytzi spune:
| citat din mesajul lui yarrina Bytzule eu zic sa-i zici dr ca ai gasit o donatoare anonima cu care te-ai intalnit la o cafea si care iti ofera un outz de Paste asa ca sa ne cheme in acelasi timp. |
no....nu esti normala ,zau

_
6 IA, nereusite
daria76 spune:
Si eu m-am gandit Bytzi la tine cand am fost la ET. Cand am auzit ca am 7 blasto, mie imi trebuiau doar 2, iar restul i-am zis embrioloagei ca sunt fete care nu ovuleaza (iti jur pe ce am mai sfant ca la tine m-am gandit)si ca as dori sa ii dau, insa aceasta mi-a zis ca inca nu se poate la ei. Acum, ai vazut ce s-a intamplat si la ET si la FET. Daca nici la urmatorul FET nu am rezultat pozitiv, nu stiu daca mai avem puterea sa o luam de la capat, nici moral si nici financiar. Urmatorul FET il fac dupa ce voi ajunge la Uscatasca. Apropo, daca aveti adresa de mail a d-nei Uscatescu, v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da-o si mie.Eu sunt la 300 km de Bucuresti si as dori sa stabilesc prima intalnire.
bytzi spune:
daria,merci tare mult,sinteti tare dragutze
Am vorbit si eu cu dr Ispasoiu despre asta si el mi-a zis ca au embrioni la clinica donati de catre cuplurile care au reusit ,dar fiindca nu exista legislatie in RO nu putem face nimik.
Ti-am scris si la sub Trombofilia,dr Ispasoiu nu ti-a recomandat o histeroscopie?stii eu m-am gindit mult ca ar trebui sa fac ,dar...
Eu am una facuta pe la Giulesti prin 2006 dar din pacate nu mi-a dat rezultatul scris ,caci a fost facuta inainte de laparo.
Eu cred ca ar trebui sa o faci si pe asta ,e importanta ,doar cu histero iti poate vizualiza uterul.
Despre adresa de mail ,sigur ti-o va da fetele ,dar activeaza-ti PM sau adresa de mail,pe forum nu stiu daca o scriu fetele.Miki e o dragutza si te va ajuta sint sigura.
Si asa sa faci ,pina nu faci toate analizele sa nu mai incerci FET,citi embrioni mai ai?Multa bafta iti doresc
_
6 IA, nereusite
gabi_ducu spune:
Fetelor voi sunteti din Sibiu?
Voi vb cu doctorul sau cu asistenta?
Pusi si multa bafta sa avem