FIV la Sibiu (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Mocanitza spune:
dragele mele, la Sibiu am aflat ca mai am 5 blastociti, doamna de la laborator mi-a povestit despre evolutia lor, doi blastociti foarte buni si trei la fel de buni dar un pic mai lenesi. Sfatul ei a fost sa ii congelam pe cei trei si sa mergem mai departe cu doi...ceea ce am facut.
va multumesc mult pentru urari, sa dea Dumnezeu sa reusim!
bytzi sa sti ca ti-am ascultat sfaturile, desi dl doctor a spus ca ma comport normal...doar sa nu fac efort, sa nu merg la sauna.
ma simt ciudat pt ca nu stiu ce se intampla acolo...abia pe data de 1 Martie o sa aflam rezultatul; imi este teama sa stranut, sa tusesc... ma gandesc la tot ce mananc...ce beau...
Dl. doctor a spus ca sunt insarcinata 50% pt ca blastocitii sunt de foarte buna caliate. Inainte de implantare mi-au aratat pe un ecran cei doi victoriosi...si am fost tare emotionata. Procedura in sine dureaza foarte putin, nu se fac analize de sange inainte (ceea ce m-a mirat f tare). Nu te doare nimic...practic vezi pe ecranul ecografului toata procedura 5-10 minute maxim, apoi in salon mai stai 30 de minute si gat...pleci acasa! Si eu cara credeam ca stau toata ziua acolo intainsa in pat si plec abia seara.
mi-am cumparat un test de sarcina... inca nu stiu daca o sa-l folosesc sau am rabdare pana pe 1 martie.
dordemunte, ti-am scris de vineri pe adesa ta personala de yahoo dar vad ca nu mi-ai raspuns.
bytzi iti multumesc pentru toate sfaturile date si suportul tau :)
tu esti motorul aici!
yarrina - tu cat mai ai pana la FIV??
cam atat, va pup! 

yarrina spune:
Mocanita sa dea Domnu sa fie cu ochisori!!!! Iti tin pumnii!
Eu abia pe 19 martie ma duc la Sibiu...pana atunci sambata tre sa fac Diphereline-ul si de pe 12 stimularea. Transferul am inteles...e super ok dar punctia? Te-a durut ceva?
Mocanitza spune:
Nu doare deloc..practic este partea cea mai simpla! Insa dupa aceea incepi sa te gandesti.... si este frustrant ca nu sti nimic. Ce se intampla acolo, ce fac micutii in noua lor lume?? 
bafta!
bytzi spune:
mocanitza,sa-ti dea dumnezeu cel mai frumos cadou de 1 martie.
Nu te mai gindi la ce se intimpla pe acolo...pai cum ,nu stii?iti spun eu
embrionasii se cuibaresc bine-bine ,sa nu mai plece de la mami din burtik pina la 40 saptamini![]()
Test sa nu faci ,ca il faci degeaba,nu iese decit prin z10.
Iti doresc multa rabdare si calm(ai nevoie
)
pup
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
bytzi spune:
yarrina,daca da dumnezeu ,s-ar putea sa ne sincronizam
,tu pe la punctie-ET si eu pe la eco
mai vedem,trebuie sa vorbesc si eu cu dr saptamina asta,sa vedem ce si cum![]()
_
6 IA, nereusite
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui persi oare daca iau antibiotic inainte de a-mi face analizele premergatoare fiv,as putea influenta in vreun fel rezultatul? |
persi,analizele hormonale nu le influienteaza,dar nu stiu ce sa zic de alea de secretii(ai grija ca de la antibiotic poti face candida,sa iei ceva preventiv pe linga antibiotic).
Poti sa intrebi la topicul Fiv,sint fete cu multa expierenta si sigur vei avea un raspuns,daca nu poti suna la Polisano si o intrebi pe asistenta.
_
6 IA, nereusite

Mi-as dori enorm sa te cunosc!