FIV- Dr LAURA DRACEA (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ANDA din cate stiu eu dr Dracea nu mai lucreaza la Giulesti. O gasesti doar la clinica Gynera. Asa era anul trecut...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Anda: Dr. Dracea nu mai face FIV la Giulesti, de fapt nu o mai gasesti deloc acolo! Imi pare rau ca trebuie sa-ti dau o asa veste.....dar am inteles ca sunt alti dr. foarte buni la Giulesti, poate te reorientezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

vannesa80,maria08 multumesc ca mi-ati raspuns...chiar ca e o veste proasta ca ma gandeam totusi sa fac cu ea...acum trebuie sa ma gandesc la alt doctor..offf e atat de greu...Voi de cine mai stiti de la Giulesti?
Nu am studiat foarte mult despre FIV si vreau sa va intreb daca am inteles bine: la Gynera ET se face si la 5 zile ceea ce creste sansele de reusita? La Giulesti se face la fel?
Imi este atat de greu sa aleg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Anda: La Gynera se face si embriotransfer de blastocisti ( ziua 5); cat despre Giulesti nu stiu ce sa-ti spun....urmareste subiectele FIV si poate te lamuresti!

Mergi la inceput

Maria,
O sa mai caut ...nu am gasit un loc de discutii pentru FIV Giulesti...pe Despre copii...insa cred ca exista.

Mergi la inceput

Fetelor m-am programat la Gynera pe 21 mai...mai devreme nu s-a putut. O sa incec aici pana la urma...Acum ma ingrozeste stimularea de la FIV si riscul cancerului ovarian...dar asta e o sa risc...

Fetele care ati fost spuneti mi putin despre prima intalnire...v-a dat analize cum a decurs...

Vanessa80, spune mi te rog cam cat te a costat in total fiv ul si tratamentul?...ca sa stiu cam la ce sa ma astept...pe mine ma omoara si drumurile ca sunt din provincie si trebuie sa mi platesc drumul, uneori hotelul cand vin in B...Oricum a meritat din plin la tine tot efortul...

Sper sa se mai adune fete care urmeaza sa fac la dr Dracea...

Mergi la inceput

ANDA preturile au fost cam asa 2300 euro ( FIV standard= monitorizare, prelevare ovocite, preparare sperma, cultivare embrioni, ET ziua 2 sau 3), 180 euro anestezie generala( asa am vrut eu), 400 euro ICSI ( a fost dorinta noastra). Am avut 6 embrioni fertilizati natural si 6 prin ICSI.Cultivarea extinsa a embrionilor ( blastocisti ziua 5) = 220 euro. Tratamentul a mai fost in jur de 2000 ron. Iar drumuri pana la B am facut si noi vreo 6 cred. Nu mai stiu exact. Au mai costat si analizele pt FIV ( ar fi bine sa le ai facute cand mergi pe 21 mai).
Dupa recoltarea ovocitelor a venit d-na dr si ne-a spus ca avem 15 ovocite din care 3 sunt mai micute si sotului ar fi suficienti pt a lasa totul sa se petreaca natural, dar noi am vrut sa mergem si pe ICSI. La 3 zile aveam 6 embrioni fertilizati natural si 6 prin ICSI. Din cei 12 embrioni 6 s-au fragmentat. Am facut ET cu cei 2 blastocisti de calitate mai buna ( unul natural si unul ICSI). Nu se stie care din cei doi a rezistat la mine in burtica, dar asta nu mai conteaza.
Te inteleg ca iti faci griji din cauza banilor. Noi am facut credit pt FIV, iar tratamentul, analizele si drumurile la B, le-am suportat din salarii. Ne-a fost foarte greu, dar acum bucuria este imensa.

20+

Mergi la inceput

ANDA nu iti fa griji din cauza stimularii pt FIV. O sa fii monitorizata f bine. Mie in ultima seara mi-a scazut doza de Menopur, pt ca ovarele au raspuns foarte bine la tratament. Cand am facut eco de sarcina la 8 sapt ovarele aratau foarte bine.
Iti doresc multa bafta. Va fi un drum greu, dar isi va merita efortul.
Care este problema la voi?
Daca mai ai nevoie de informatii sau daca ai intrebari, te ajut cu placere.
ONNIEX cum merge treaba? Te asteptam cu vesti. Multa bafta.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Buna fetelor,

va urmaresc de ceva vreme, iar luna aceasta am facut FIV reusit la Gynera cu Dr Dracea.Am avut ieri BHCG 70, repetam luni, ar trebui sa se dubleze.

Anda, cred ca ai luat cea mai buna decizie.
Exista o diferenta intre blastocistii de ziua 3 si cei de ziua 5.
Majoritatea clinicilor folosesc acelasi mediu de cultura indiferent de nr de zile al blastocistilor, dar la Gynera se schimba mediul de cultura in zilele 3-5, motiv pt care se plateste suplimentar (banuiesc).
Apoi , la blasocistul de ziua 3 nu se stie unde se simte mai bine: in mediu de cultura sau in trompe, pt ca in ziua 3 in mod normal este inca in trompa. Pe cand cel de ziua 5 se simte f bine in uter, pt ca acolo ar fi el in ziua 5 in mod natural. De asta blastocistii de ziua 5 au sanse mai mari.
Noi am ajuns la 4000 euro, pachet standard+anestezie+cultura blastocisti+tratament+investigatiile cerute la prima intalnire.
Nu am pus la socoteala drumurile+alte cheltuieli.
In rest, sa ai incredere in Dumnezeu si in dr doctor.

Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

Felicitari.
Sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput