FIV- Dr LAURA DRACEA (4)
Raspunsuri - Pagina 18
Beatrix69 spune:
Salut,
Chiar nu stiu de unde ati scos preturile astea, dar va cred.... Eu in octombrie am platit 2400Euro, vreo 102 milioane in lei, asta a fost tot si a inclus tot, transfer de balsto la 5 zile. Nu a fost nevoie de ICSI. Medicatia a costat separat vreo 800 de euro. In rest, noroc ca sunt din Bucuresti.
Beatrix 22+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png
anda82 spune:
.[purple]Vanessa80,[/purple] Camelia28, si Beatrix69 va puppp 

si ma bucur ca ati reusit.
Vanesa80, avem mai multe probleme: un singur ovar, tiroida autoimuna cu hipotiroidie si parca nu era suficent si gigei cu mobilitate redusa si imobili si multe forme aberante[:).
Diagnosticul meu este: sterilitate primara si al sotului astenospermie(nu stiu dc am scris chiar corect).
Fetelor, am inceput sa studiez despre FIV si m am horatat sa fac la Gynera pentru ca se face ET si in ziua a 5 a...DAR citind am inteles ca se poate face doar daca ai suficiente ovocite ca sa reziste pana in ziua a 5 a .... MA gandesc ca micutul meu ovaras nu o sa produca prea multe...Dar o sa vedem!
Beatrix mi ar placea sa fie cum spui tu referitor la pret. Ce bine ar fi...
Camelia, ma bucur ca ai postat in felul asta ne incurajezi si pe noi, cele care suntem la inceput de drum...Sunt convinsa ca se va dubla, rezultatul este unul frumos...dar totusi e posibil sa creasca mult mai mult pe motiv de mai multi bebei. Nu?![]()
Ce sperante mi ati dat gravidutelor! Vanessa, Camelia, Beatrix la voi a fost primul Fiv? Si cam ce probleme aveati?![]()
Sa nu ma uitati sa mai intrati si pentru mine...AAa si pentru cine are listuta de analize data de Dr Dracea sa mi scrie si mie sa ma duc cu ele facute sa le fac prin aprilie.
CAMELIA28 spune:
Anda,
noi aveam gigei in jur de 250.000/ml, eu teoretic sanatoasa, numai ca nu am raspuns tocmai bine la stimulare, am facut 14 zile in loc de 10 pt ca aveam 20 foliculi care nu se maturau, in final am avut doar 4 ovule!si concentratul de sperma a iesit foarte bun asa incat nu a fost nevoie de ICSI, s-au fecundat toti 4 natural, am ajuns cu 3 in ziua a 3-a si cu 2 in ziua 5 la ET. Pot apare tot felul de lucruri neprevazute, incarcate cu mult calm si rabdare, rezultatul conteaza!
Doamne ajuta!
vanessa80 spune:
CAMELIA FELICITARI!
La ce dr mergi in Iasi?
ANDA la noi au fost probleme mai mult la sot gigeii cam 2 mil/ml si cam lenesi. Eu avusesem prolactina marita, dar sub tratament isi revenise la normal.
20+ 
Beatrix69 spune:
Anda82,
Serios, atat am platit in septembrie - octombrie, bineinteles fara analize. Problemele au fost legate de varsta mea in principal, faptul ca se pare ca ovocitele mele nu mai erau asa de calitate. A fost primul FIV, da.
Mult succes!
Beatrix 22+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png
anda82 spune:
e minunat sa ti reuseasca din prima un FIV, sper sa va anunt si eu peste ceva timp ca mi a reusit primul fiv, pana atunci ma bucura si imi dau speranta reusitele voastre
si sper sa va ajung din urma si sa dicutam despre bebei...ca m am saturat sa vb despre chestii ce tin de infertilitate...
amzulica spune:
Camelia draga, nu exista blastocist la 3 zile ... Transferul embrionar se face fie cu EMBRIONI DE 3 ZILE (embrioni care au 8-10 celule) sau blastocist (este embrionul care rezista pana la 5 zile si care are o multime de celule 50 - 60). Pentru a ajuneg la blasto o femeie are nevoie de min. 3-4 embrioni buni (de 3 zile).
Si ca sa fiu mai clara - eu am avut 10 ovocite, 8 embrioni de 8 celule la 72 de ore carora li s-a schimbat mediul si s-a ajuns la 2 blasto: unul categorie A si celalalt cat. B. Cred sincer ca cel care s-a transformat in Luca
din ziua de azi care tocmai a implinit 1 anisor a fost cel de cat. A. Langa mine la transferul embrionar a fost o doamna care avusese 15 embrioni la 3 zile din care s-au format 3 blasto.
Eu am facut la Giulesti in Iunie 2008 si da acolo se beneficiaza de tot: ICSI, blasto, biospie testiculara ... la fel ca si la Gynera doar ca nu se plateste nimic in plus de costul standard adica 1400 euro din care 300 il reprezinta ET.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
anda82 spune:
Amazulica, ma bucur ca ti ai implinit visul si ca ai acum un baietel. Ma bucur sa aud ca si la giulesti se poate face Fiv cu ET la 5 zile. Spune mi si mie , te rog cu cine ai facut Fiv la Giulesti.
amzulica spune:
Anda82 - Pai daca suntem pe subiect dr. Dracea cu dansa am reusit doar ca atunci inca mai era la Giulesti. Era al 2-lea fiv in conditiile in care la primul nu am raspuns la tratament si eu am facut ajuns la fiv din cauza sotului care are 0 spermatozoizi in ejaculat. S-a rezolvat prin biopsie - multumesc lui Dumnezeu.
Poti alege dr. Codreanu la Giulesti - dansa lucreaza si la Gynera si are reusite.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica