FIV- Dr LAURA DRACEA (4)
Raspunsuri - Pagina 16
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 Buna dimineata! Ce ma bucur ca vad iar miscare pe aici. ONNIEX multa bafta. Urmeaza sfaturile d-nei dr si nu incerca si leacuri babesti( nu au efecte pozitive, dar negative pot sa apara). Esti pe maini bune, asa ca ai grija de tine ca sa poti sa iti primesti in curand puiutii. ![]() CORA ce mai faci? Imi era dor de tine. ![]() Saptamana viitoare mergem iar la eco, sa-l vedem pe Junior. 19+ ![]() |

Eu nu mai fac nimic deosebit,a inceput sotul un tratament naturist,sa vedem ce va iesi
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
onniex spune:
vanessa80,
Multumesc pt incurajari. Te-am urmarit de cand erai in focuri si iti doresc toate bune, tie si bebe-ului.
Dna. dr. Dracea este un doctor f. bun. Imi place ca nici nu este optimista din cale afara, nu iti da sperante f. mari. Este atenta la tot si se asigura ca totul e ok. Stiu ca sunt pe maini bune!
Nici eu nu cred in leacuri babesti
Va voi impartasi din experienta mea - probabil saptamana viitoare voi avea punctia. Intre timp, vom afla la ecografie cum stam.
Va pup
vanessa80 spune:
MARIA multa bafta si sper sa scapi repede de acel chist. 
CORA cu ce face sotul tau tratament? Sper sa aiba macar un efect bun.
ONNIEX incearca sa iti aranjezi in asa fel programul ca sa poti sa te odihnesti dupa ET. Eu mi-am luat concediu, am stat linistita si am avut noroc. Spor la injectii. 
19+ 
cora79 spune:
| citat din mesajul lui vanessa80 MARIA multa bafta si sper sa scapi repede de acel chist. ![]() CORA cu ce face sotul tau tratament? Sper sa aiba macar un efect bun. ONNIEX incearca sa iti aranjezi in asa fel programul ca sa poti sa te odihnesti dupa ET. Eu mi-am luat concediu, am stat linistita si am avut noroc. Spor la injectii. ![]() 19+ ![]() |
Sper sa se schimbe ceva

crudiutalida spune:
Buna fetelor ........
ma bucur f mult ca e agitatie pe aici...........
va pup si mult noroc la toate.........
cat de curand sa fim toate viitoare mamici...............
pupici si sa ne auzim cu bine...............
cora79 spune:
| citat din mesajul lui crudiutalida Buna fetelor ........ ma bucur f mult ca e agitatie pe aici........... va pup si mult noroc la toate......... cat de curand sa fim toate viitoare mamici............... pupici si sa ne auzim cu bine............... |

si Doamne ajuta sa ai dreptate"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
vanessa80 spune:
CORA multa bafta cu tratamentul sotului. Sper sa aiba efect. Sa ne tii la curent cu evolutia.
19+ 
cora79 spune:
| citat din mesajul lui vanessa80 CORA multa bafta cu tratamentul sotului. Sper sa aiba efect. Sa ne tii la curent cu evolutia. ![]() 19+ ![]() |

vanessa80 spune:
Neata fetelor! ![]()
ONNIEX cand mergi la eco? Te asteptam cu vesti.
Va doresc o zi frumoasa. 
19+ 
anda82 spune:
Fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine..daca stiti... cum sa procedez ca sa pot face FIV cu dr Dracea la Giulesti. Ma gandesc sa merg mai intai la ea la cabinet..dar totusi ma gandesc sa fac FIV la Giulesti pe motive de bani. Inteleg ca diferenta este de cam 1000 de euro?
la toate si ma bucur ca sunt si burtici printre noi