Locul fetelor Nou-Venite (42)
Raspunsuri - Pagina 22
cora79 spune:
Dar cred ca DD va avea grija si de mamica si de bebel
,simt ca va trece cu bine prin aceasta incercare,dar pentru asta trebuie sa fiu langa ea![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
cora79 spune:
Jesia,stiu ca asa este,si la mine dupa FIV cand s-a oprit embrionul din evolutie tot asa a inceput, cu scurgere maronie,dar a devenit din ce in ce mai abundenta,la sora mea s-a oprit![]()
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Trutzi,a fost,i-a dat elevit si utrogestan pt sustinere,bebe era in uter,era sarcina prea mica pt a se vedea activitatea cardiaca,abia azi bebe intra in a 6 a saptamana ![]() "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Mai bine o iei la tine cateva zile. Nu cred ca s-ar supara soacra si sotul ei. O lasi in timpul zilei catrva ore si dupa o iei la tine. Mai bine cheltuiti niste bani in plus pe benzina decat sa se intample ....

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
Offf,voi incerca maine sa fac asta,numai sa fie si ea ascultatoare si sa vrea sa faca ce este bine
Este destul de incapatanata sora mea mai mica![]()
trutzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 Offf,voi incerca maine sa fac asta,numai sa fie si ea ascultatoare si sa vrea sa faca ce este bine Este destul de incapatanata sora mea mai mica"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Din cate am vazut, esti foarte convingatoare

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
salutare fetele mele
am ajuns acasa, ce rau e ca nu pot intra sa vb cu voi dimineata. 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
babiela spune:
cora imi pare rau pt socrul surioarei tale, Dumnezeu sa-l odihneasca. cat despre sora ta trebuie s-o canvingeti ca socrul ei ar vrea sa-si stie nepotelyul/nepotica bine si n-ar vrea sa se intample ceva,asa ca trebuie sa aibe grija de ea si de bebel. 

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
Florentina_C spune:
Am sosit si eu acasa....unde e cald si bine...
Nu pot sa va spun decat ca va multumesc tuturor pt incurajari...mi-au mai trecut cat de cat "supararile" dar tot mai e ceva acolo depus la inimioara. Dar nu am altceva de facut, decat sa invadez netul dupa anunturi cu job-uri.Poate, poate...
Cora eu stiu ca o sa fi o buna sustinatoare pt sora ta si daca si ea te asculta, o sa ai cel mai bine grija de bb din burtica ei...
Va trimit un mareeeeeeeeeeeee pupic
virtual pt fiecare dintre voi.
mvb, trutzi, eleia, lia, jesia, ale, lorin, babiela

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
trutzi spune:
| citat din mesajul lui babiela salutare fetele mele ![]() am ajuns acasa, ce rau e ca nu pot intra sa vb cu voi dimineata. ![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare |
Te iertam de data asta Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
jesia spune:
cora din nou trutzi are dreptate
...ar fi bine sa o convingi sa o iei de acolo din stresu ala...mai tarziu sigur iti va multumi 
Ce nu te doboara te face mai puternic