Locul fetelor Nou-Venite (42)
Raspunsuri - Pagina 21
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Buna fetelor,intru si eu mai tarzior azi si vad mare veselie pe aici Nu vreau sa va intristez, dar eu nu sunt tocmai in apele mele,azi a decedat socrul sorei mele,un om deosebit ,maine plec la capitala sa imi sustin cumnatul si sora insarcinata![]() "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Imi pare rau

Dumnezeu sa-l ierte!

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 Va pupacesc pe toate de nu va vedeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ,scuze ca nu va pup pe rand,dar sunt intr-o dispozitie mai proasta"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
ca sa mai treacaCu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Dragaica spune:
Condoleantele mele, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa dea putere familiei sa treaca peste cumpana.
Pentru tine o imbratisare si-un 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
cora79 spune:
Offf,fetelor,el saracul s-a dus,asta este,dar mie imi e teama pentru sora mea si bebelus,caci sora mea l-a gasit
si deja a avut acum o saptamana o scurgere maronie
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
cora79 spune:
Ma rog la DD sa fie bine si sora mea si bebelusul,nepotelul meu iubit![]()

trutzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 Offf,fetelor,el saracul s-a dus,asta este,dar mie imi e teama pentru sora mea si bebelus,caci sora mea l-a gasit si deja a avut acum o saptamana o scurgere maronie![]() "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Nu e de joaca cu scurgerile maronii
Du-o la un doctor. Mai bine sa zica ca s-a dus degeaba decat sa zica ca s-a dus prea tarziu 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
Trutzi,a fost,i-a dat elevit si utrogestan pt sustinere,bebe era in uter,era sarcina prea mica pt a se vedea activitatea cardiaca,abia azi bebe intra in a 6 a saptamana
,dar imi e teama ca trecut prin mari emotii azi si locuieste cu socrii,deci tot balciul se desfasoara sub ochii ei